ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φειδίας: «Δέχομαι πολλές επιθέσεις...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς αντιδρά ο Ευρωβουλευτής στην έντονη κριτική

24news team

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε τις τελευταίες εβδομάδες ο Ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου κυρίως για τις πράξεις και τα λεγόμενά του.

Η έντονη αντίδραση του νομικού Κρίς Τριανταφυλλίδη για φωτογραφία του Ευρωβουλευτή στην κατεχόμενη Κερύνεια με μπουρνούζι και ναργιλέ, οι απόψεις που διατύπωσε ο Φειδίας για το κυπριακό πρόβλημα παρευρισκόμενος σε εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης και η άγρια κόντρα του με τον άλλοτε κολλητό του Χριστόφορο Τορναρίτη, είναι οι πιο έντονες στιγμές που τον έφεραν στο προσκήνιο προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων στα social media είτε υπέρ, είτε κατά του.

Ο ίδιος ερωτήθηκε για το πώς αντιδρά στην έντονη κριτική που δέχεται και ανάμεσα σε άλλα τόνισε ότι είναι χαρούμενος γιατί, όπως είπε, «έτσι δουλεύει η δημοκρατία», τονίζοντας πως δεν φοβάται αφού ξέρει πως με κάποιες απόψεις του ο κόσμος θα συμφωνεί μαζί του και με κάποιες άλλες θα διαφωνεί. Ακολούθως διευκρίνισε πως ο ίδιος έναν τέτοιο πολιτικό θα ήθελε να τον αντιπροσωπεύει ενώ αναφερόμενος στις επιπτώσεις είπε, «έχω επιπτώσεις στην σωματική μου ακεραιότητα… δέχομαι πολλές επιθέσεις, αλλά πρέπει να σταθώ στο ύψος μου και να παλέψω για αυτά που πιστεύω».

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση