ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιολίτη: Επανεκλέγουμε τον Κουλία από το 1999 αλλά φοβόμαστε να προεδρεύει

«Στο πολιτικό σύστημα είναι κλειστές πολλές τσιάκρες - Καλωσορίσαμε ως κάτι το νέο τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη»

24news team

Ορολογίες της γιόγκα χρησιμοποίησε η Έμιλυ Γιολίτη για να περιγράψει την απογοήτευσή της για το πολιτικό σύστημα στην Κύπρο. Αναφέρει και δύο παραδείγματα αντιλήψεων της κοινωνίας που της έκαναν εντύπωση και τα οποία αφορούν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον βουλευτή Ζαχαρία Κουλία.

Η τέως υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, προέβη στις συγκεκριμένες αναφορές μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Casa de Mikel» στον ΑΝΤ1, απαντώντας σε ερωτήσεις του Μιχάλη Σοφοκλέους.

«Γενικά, στο πολιτικό μας σύστημα είναι κλειστές πολλές τσιάκρες (chakra). Είναι δύσκολα τα πράγματα. Λέω να πω κάτι μήπως ανοίξουν. Η πράνα (prana), στη σανσκριτική είναι η συνεχής κίνηση. Πρέπει να ανοίξουν οι τσιάκρες ώστε η πράνα να μπορεί να κυλήσει ανενόχλητη. Όχι μόνο στο σώμα αλλά στην κοινωνία, στην πολιτική ζωή του τόπου», ανέφερε η Έμιλυ Γιολίτη.

«Ζούμε σε μια χώρα όπου καλωσορίσαμε ως κάτι το νέο τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ο οποίος ήταν ήδη πόσα χρόνια στην κυβέρνηση. Ήταν το νέο μας, το κάτι του καινούργιο, είπαμε εμείς», πρόσθεσε.

«Ξιπαστήκαμε όλοι επειδή ο κ. Κουλίας, ο οποίος εν που το 1999 βουλευτής στην Κύπρο, επανεκλέγουμεν τον δηλαδή σταθερά, αλλά και φοβόμαστε να προεδρεύει της Δημοκρατίας όταν λείπουν οι δύο ανώτεροι του. Εν κλειστές οι τσιάκρες, υπάρχει έλλειψη συνεννόησης. Δεν ρέουν τα πράγματα», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση