ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η τριμερής, ο Χριστοδουλίδης και οι μπηχτές Αβέρωφ

«Τα επικοινωνιακά τρικ για εσωτερική κατανάλωση βλάπτουν την εθνική υπόθεση»

24news team

Με νέα ανάρτησή του στο Χ ο Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφερόμενος στη ματαίωση της τριμερούς λόγω της αρνητικής στάσης της τουρκικής πλευράς, υποστηρίζει ότι η πλευρά μας έπεσε στην παγίδα του Τατάρ και μάλιστα με τρόπο που μας εκθέτει στη Διεθνή Κοινότητα. Επιπλέον επισημαίνει δεικτικά πως «Τα τρικ της επικοινωνίας για εσωτερική κατανάλωση βλάπτουν την εθνική υπόθεση».

Η νέα ανάρτησή του Αβέρωφ Νεοφύτου αναφέρει: «Στήριξα τη θετική ανταπόκριση του ΠτΔ στην πρόσκληση (βολιδοσκόπηση) του ΓΓ. Προειδοποίησα να μην εμπλακούμε στο παιγνίδι του Ταταρ «πάω, δεν πάω», ‘’Πήρα πρόσκληση, δεν πήρα πρόσκληση’’. Δυστυχώς πριν αλέκτωρ φωνήσαι, πέσαμε στην παγίδα τους και μάλιστα με τρόπο που μας εκθέτει στη Διεθνή Κοινότητα. Προσοχή: Τα τρικ της επικοινωνίας για εσωτερική κατανάλωση βλάπτουν την εθνική υπόθεση».

Προηγουμένως ο  Αβέρωφ Νεοφύτου είχε γράψει:

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ για σύγκληση τριμερούς συνάντησης στην Νέα Υόρκη. Στηρίζω τον ΠτΔ για την αποδοχή της πρόσκλησης. Όμως, ας μην εφησυχάσουμε ότι ο Ταταρ είτε δεν θα πάει, είτε, εάν παραστεί, θα τα τουμπάρει… Ας προετοιμαστούμε σοβαρά για την τελευταία ίσως ευκαιρία για το Κυπριακο.

ΟΗΕ: Δεν έλαβαν πρόσκληση οι δύο ηγέτες

Μετά  τα όσα ακολούθησαν την αποκάλυψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη για τη βολιδοσκόπηση από τον ΓΓ του ΟΗΕ για τριμερή στη Νέα Υόρκη και την θέση του Τατάρ ότι δεν έχει λάβει τέτοια πρόσκληση αλλά και εάν ελάμβανε δεν θα την αποδεχόταν, το τουρκοκυπριακό κανάλι «KanalT» μετέδωσε, το βράδυ της Κυριακής δήλωση του βοηθού εκπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Φαρχάν Αζίζ Χακ , ότι «δεν έχει απευθυνθεί καμία πρόσκληση στους ηγέτες μέχρι τις 19:00».

Οι δύο αναρτήσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου:

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση