ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΟΧΙ Αννίτας σε Αβέρωφ για Προεδρικές - Οι δελφίνοι για ψηφοδέλτιο Λάρνακας - Ούτε ο Χάρης υποψήφιος

Στήνει το αυλαρχείο η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ- Αποχωρούν 7 πρωτοκλασάτοι βουλευτές - Επανέρχεται ο γονέας Α +Β

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ. – ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΑΠΟ ΑΝΝΙΤΑ

• Αμάν η Αννιτούλα!!! Α, πα, πα. Τι ξύπνησε μέσα της και πρωί- πρωί ΤΙΝΑΞΕ στον αέρα την παραφιλολογία, πλάνα και σχεδιασμούς αρκετών περί Προεδρικών εκλογών. Μήπως ο στρατηλάτης της Λάρνακας; Κάτι ωσάν και την τσίμπησε μέλισσα εκ Τρούλλων και έτρεξε στο ΣΙΓΜΑ και στον βετεράνο Δημητρόπουλο να ξεκαθαρίσει την κατάσταση περί του υποψηφίου του ΔΗΣΥ στις Προεδρικές εκλογές και κυρίως να περάσει το μήνυμα εντός και εκτός κόμματος, ότι πλέον είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ και δεν θα σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Από τις δυο αράδες απάντησης αποσαφηνίστηκαν έωλα ερωτήματα που απασχολούσαν κάθε είδους συζητήσεις σε ταβέρνες, καφενέδες και παντός είδους συνάξεις.

• Εμείς σας προϊδεάσαμε προ λίγων ημερών ότι ΝΙΚΑΡΟΣ- ΦΟΥΛΛΗΣ περιήλθαν εις ΑΤΥΠΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, καθότι αντιλήφθηκαν ότι τα πολιτικά τους τέκνα, ήτοι ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ- ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, τους προσπέρασαν και πλέον τους αγνοούν. Έτσι και στην πρώτη ευκαιρία με την χθεσινή της – ομολογουμένως ΣΚΛΗΡΗ δήλωση- η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ξεκαθάρισε ότι ο Φούλλης είχε την ευκαιρία του στις Προεδρικές εκλογές του 2023, δοκιμάστηκε και απέτυχε, οπόταν το κόμμα προχωρεί μπροστά. Αμάν τα χάπια μου τα ΦΟΥΛΛΙΚΑ. Οπόταν πλέον όταν μιλάμε για υποψήφιο του ΔΗΣΥ στις Προεδρικές εκλογές να έχουμε υπόψη ότι θα είναι η Πρόεδρος του. Όπως προνοεί και το καταστατικό του κόμματος. Μάλλον μετά την ολοκλήρωση της βουλευτικής του θητείας ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, μαζί με άλλα κορυφαία στελέχη του ΔΗΣΥ…αποστρατεύονται.

ΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΑΥΛΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ
• Κατά δεύτερο και ενδεχομένως πιο ισχυρό μήνυμα, η Αννίτα Δ. ξεκαθάρισε προς ΦΟΥΛΛΙΚΟΥΣ ότι πλέον δεν έχουν περιθώρια για μουρμούρες αμφισβητήσεις και στρατόπεδα, αφού δεν θα έχουν σημείο και πόλο αναφοράς στα εσωκομματικά δρώμενα, παρά μόνο θα πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από την Πρόεδρο τους. Οι αναφορές της Προέδρου του ΔΗΣΥ προσομοίαζαν με επίθεση με drones, κατά κρίσιμων υποδομών του ΦΟΥΛΛΙΚΟΥ στρατοπέδου και ΑΝΑΤΙΝΑΞΗΣ τους. Φαίνεται ότι η επίθεση επιταχύνθηκε από το γαλάζιο κονκλάβιο και λόγω της ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ της απόφασης της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ, περί στήριξης του interconnector, την ίδια στιγμή που ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ο κορυφαίος ΦΟΥΛΛΙΚΟΣ βουλευτής ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ παρουσιάστηκαν ως ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΙ ΚΗΡΥΚΕΣ των μειονεκτημάτων της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας- Κύπρου. Όπερ μεθερμηνευόμενο η Αννίτα στήνει το ΑΥΛΑΡΧΕΙΟ της και όσοι πιστοί προσέλθετε…

ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
• Στην νέα τάξη πραγμάτων στην γαλάζια πολυκατοικία δεν θα βρίσκεται σε ενεργό ρόλο μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026 και ο πρώην υπουργός Οικονομικών ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ο οποίος επισήμανε στον Διοικητή της ΞΥΠ, ότι παρά τα φληναφήματα και την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε στα πηγαδάκια, ΔΕΝ θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στην επαρχία Λευκωσίας, παρά το ότι διανύει την δεύτερη του θητεία και βάσει της καταστατικής πρόνοιας έχει δικαίωμα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα. Ωστόσο, ο Χάρης Γ. επιθυμεί να αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική δράση και θα παραμείνει ΜΟΝΟ Πρόεδρος του Ινστιτούτου ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ, από όπου θα κάνει τις όποιες πολιτικές του παρεμβάσεις.

ΓΕΝΝΑΙΑ- ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΣΥ- ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ 7 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 16 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
• Ακόμη ο Χάρης Γεωργιάδης μέσω της στήλης, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ τα σενάρια που διέρρεαν το τελευταίο διάστημα και τον ήθελαν να είναι υποψήφιος για την θέση του Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ, η οποία κενώθηκε μετά την μεταγραφή του ΜΑΡΙΟΥ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ στο ΕΛΑΜ. Θα ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ για τον Χάρη Γ., κάτι που δεν συνάδει με το πολιτικό του γίγνεσθαι. Πάντως και με την αποχώρηση του Χάρη Γ. ο ΔΗΣΥ εισέρχεται σε μια νέα ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του, αφού κορυφαία – εμβληματικά στελέχη ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ και θα προκύψει ΓΕΝΝΑΙΑ- ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ προσώπων στις βουλευτικές εκλογές του 2026. Ανοίγονται τεράστιες ευκαιρίες για πολλούς δελφίνους που προαλείφονται για βουλευτική έδρα και ο χρόνος θα καταδείξει αν θα ωφελήσει τους γαλάζιους η εκτεταμένη αποχώρηση, μαζική θα την ονομάζαμε ταυτόχρονη αποχώρηση βουλευτών.

• Υπενθυμίζουμε ότι φεύγουν είτε λόγω της καταστατικής πρόνοιας για ποσόστωση, είτε εθελούσια οι : ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ- ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ- ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (επ.Λευκωσία 3 εκ των 5 βουλευτών αποχωρούν), ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ (Λεμεσός, 1 εκ των 3 ο Αν. Πρόεδρος), ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ- ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ ΚΟΥΛΛΑΣ (Αμμόχωστος, 2 εκ των 4) ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ (Κερύνεια, 1 εκ των 2). Να φεύγουν 7 εκ των 16 βουλευτών είναι σημαντική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ και οι παρενέργειες θα διαφανούν στο προσεχές μέλλον, ιδιαίτερα από όσους εξ ημών κατοικοεδρεύουν στο Ναό της Δημοκρατίας. Για να μην υπάρχει παρανόηση ούτε καν τα ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ δεν κρατάμε. Απλώς ΠΑΙΖΟΥΜΕ τις καμπάνες, αλλά ποιος τις ακούει…

ΠΟΙΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΗΣΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
• Προχωράμε με το άνοιγμα της αυλαίας παρουσίασης δελφίνων που προαλείφονται για βουλευτική έδρα με τον ΔΗΣΥ στην επαρχία Λάρνακας. Το ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ που προκύπτει και αποκαλύπτει ο πράκτορας της ΞΥΠ, με το προσωνύμιο Αμανάτης, ο Σκαλιώτης, είναι ότι ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ – μάλιστα μετά βδελυγμίας- η προτροπή ορισμένων – κυρίως στελεχών από την πόλη του Ζήνωνα- να μην τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη πόλη της, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Οπόταν η μια θέση είναι κατειλημμένη, καθότι ο Αρχηγός δεν θέλει σταυρό προτίμησης. Από εκεί και έπειτα θα γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ – αν βεβαίως ο ΔΗΣΥ δεν απωλέσει έδρα- μεταξύ του νυν βουλευτή ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΛΑΜΠΡΙΤΗ, του ΑΝΤΡΕΑ ΤΤΑΟΥΞΙΗ και της ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΝΩΛΗ, θυγατέρας του Επαρχιακού Γραμματέα ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΜΑΝΩΛΗ (Φόλος κατά τους Λαρνακείς) που διορίστηκε στο Εφοριακό Συμβούλιο. Ενδιαφέρον επιδεικνύουν και άλλοι γαλάζιοι Λαρνακείς και ενδεχομένως στο ψηφοδέλτιο να βρίσκεται και γνωστός δημοσιογράφος …

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΟΝΕΑΣ Α+Β ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ
• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Την περιβόητη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία ανέλαβε να προωθήσει το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ και η σχολιατρική υπηρεσία μέσω ερωτηματολογίου που απηύθυνε στους μαθητές δημοτικής και μέσης / τεχνικής εκπαίδευσης. Στο σχετικό έντυπο δεν αναγράφεται πατέρας/ μητέρα, αλλά γονέας/ κηδεμόνας εφαρμόζοντας στην πράξη την κορυφαία ΣΥΝΘΗΚΗ της woke ατζέντας, ήτοι των ζογκλέρ των φύλων. Προφανώς ο Υπουργός Υγείας ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ δεν αντιλήφθηκε την εν λόγω πράξη των υφιστάμενων του στις ιατρικές υπηρεσίες και περιέπεσε σε ΟΛΙΣΘΗΜΑ.

• Όσον αφορά την ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΟΥ Υπουργό Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ που διακήρυττε ότι δεν θα αλλάξει οτιδήποτε και απλώς θα επιμορφωθούν τα παιδιά, ας ψάξει το θέμα γιατί μένει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ. Άλλα έλεγες δημοσίως και άλλα γίνονται στα σχολεία και οι δικαιολογίες δεν χωρούν, γιατί μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να σε χειροκροτεί, αλλά τέτοια εξέλιξη μπορεί να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ την εικόνα σου και να βρίσκεσαι χωρίς να το αντιληφθείς στον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ.

• ΥΓ: Παρεμπιπτόντως δεν είναι ανάγκη οι ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου να αναγάγουν μεμονωμένες περιπτώσεις σε γενικότητες και να επιχειρούν διχασμό στην κοινωνία. Εξάλλου θα κάνουν και δεύτερη πορεία υπερηφάνειας το Σάββατο και θα οδεύσουν στα κατεχόμενα εκδηλώνοντας όλες τους τις επιθυμίες. Άραγε θα είναι παρούσα και ΣΥΣΣΩΜΗ η ηγεσία του ΑΚΕΛ, αλλά και στελέχη άλλων κομμάτων όπως την προηγούμενη πορεία που έγινε προ των διπλών εκλογών; Εξάλλου η πορεία θα καταλήξει στα κατεχόμενα για να συνενωθούν οι ΛΟΑΤΚΙ των δυο κοινοτήτων. Αυτή κι αν είναι ΕΠΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ με τα όλα της.

• ΥΓ: Ανήκει στην ΑΛΛΗ ΚΥΠΡΟ, που από το πόστο που του εμπιστεύτηκε η πολιτεία επιχειρεί να ανεβάσει το επίπεδο παιδείας και κατ’ επέκταση της κοινωνίας. Με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, συνδυασμένη με ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ, αλλά και ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ ΙΔΕΕΣ- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που θα αλλάξουν τον ρουν των πραγμάτων στην στάσιμη παιδεία του τόπου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (ΕΕΥ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ανοίγει δρόμους. Κυρίως δεν προκαλεί αντιπαραθέσεις και κομματικές ίντριγκες…

• ΥΓ: Ο πράκτορας της ΞΥΠ, με το προσωνύμιο ΠΑΝΕ μας μεταφέρει ότι ο Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς και υποψήφιος βουλευτής Λευκωσίας ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , διορίστηκε επικεφαλής του γραφείου τοπικής αυτοδιοίκησης του ΔΗΣΥ. Την ίδια ώρα που ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ δεχόταν ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ στη ζωή του αφού οι θυγατέρες του σε λιγότερο από 48 ώρες του προσέφεραν εγγονάκια. Ίνα ζήσει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ δια των παιδιών του που θα είναι δυο φορές παιδιά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση