ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδουλιδικοί παρενοχλούν Συναγερμικούς- ΔΕΚ το κόμμα Θεμιστοκλέους- Ξανά ΔΗΣΑΚΕΛ

Απαντά με περιφερειακές συναντήσεις ο ΔΗΣΥ- Τορναρίτης- Παπαχαραλάμπους επιχειρούν να ελκύσουν ψηφοφόρους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΙ ΑΛΙΕΥΟΥΝ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΞΕΜΠΑΡΓΚΟΥΣ - ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

• Η εσωστρέφεια και οι συνεχείς κόντρες καθώς και η υποβόσκουσα αντιπαράθεση στα εσωκομματικά, αφήνει περιθώριο ανοικτό σε αποστασιοποιηθέντες- αντάρτες Συναγερμικούς να αλώσουν το ΔΗΣΥ και να δημιουργήσουν μαζί με άλλους ξέμπαρκους και άστεγους, τα δικά τους πολιτικά σχήματα, ώστε να διεκδικήσουν στις βουλευτικές εκλογές του 2026, έδρες στο Ναό της Δημοκρατίας. Ήδη 3 εξ αυτών βρίσκονται σε διεργασίες, ήτοι οι ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ- ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ και ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ να συστήσουν κόμματα, κινήματα ή και ομάδες υποστήριξης, με άπαντες να αντλούν ψήφους από την τεράστια δεξαμενή του γαλάζιου κόμματος της δεξιάς. Κοινό χαρακτηριστικό και των 3 ότι ήταν ΦΑΝΑΤΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΙ και πολέμησαν για να εκλεγεί ο εκ Πάφου ορμώμενος ΝικΧρι, στο ανώτατο αξίωμα του κράτους .

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΝΙΚΧΡΙ ΓΙΑ 2028; -ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ- ΕΔΕΚ περί άλλων τυρβάζουν

• Οι πονηροί και όσοι είναι ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ, θα αποδίδουν την έξαρση δημιουργίας σχηματισμών από ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΥΣ, σε πλάνο του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος πέραν των όποιων συμμάχων και λοιπών συγκυβερνώντων, θα ήθελε να έχει και προσβάσεις προς τον ΔΗΣΥ, ώστε να μπορεί να αντιπαραταχθεί στην ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στις Προεδρικές του 2028, αλλά και πρωτίστως να έχει στήριξη στο Κυβερνητικό έργο, αφού οι νυν εταίροι του ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ- ΕΔΕΚ περί άλλων τυρβάζουν και παραμένουν στην Κυβέρνηση εξ ανάγκης. Με την πρώτη ευκαιρία δε θα ανοίξουν την πόρτα και θα αναχωρήσουν για το άγνωστο μιας και προσομοιάζουν και οι 3 συγκυβερνώντες με ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙΑ.

• Αν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ όπως μεταφέρουν οι πράκτορες της ΞΥΠ δεν ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ότι βρίσκεται στο παρασκήνιο και ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ τους υποστηρικτές του στην απομύζηση του ΔΗΣΥ, εντούτοις οι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΙ με βούλα, Θεμιστοκλέους- Παπαχαραλάμπους- Τορναρίτης, συνεχίζουν ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ το έργο τους. Μπορεί οι 3 να συναντηθούν κάποια στιγμή σε ΚΟΙΝΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ υπό την σκέπη του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, αλλά πρόκειται περί καθαρά πρωθύστερου σχήματος, για το οποίο με τόσα βάσανα που έχει αυτή την περίοδο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα ήθελε να φορτωθεί.

Ο ΝΕΒΕΡΣΑΡΕΝΤΕΡ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΕΙΔΙΑ
• Πάντως ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ ήδη εξήγγειλε την κίνηση του, επονομαζόμενη ΝΕΒΕΡΣΑΡΕΝΤΕΡ και προσδοκεί να ελκύσει άτομα που συμπορεύτηκαν μαζί του στον προεκλογικό αγώνα των Ευρωεκλογών και στήριξαν τον ΦΕΙΔΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ. Με το οποίο ΦΕΙΔΙΑ, δεν έχει τις καλύτερες των σχέσεων, δηλώνοντας μάλιστα πρόσφατα ότι τον εγκατέλειψε λόγω ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ που επιδεικνύει ο νεαρός ευρωβουλευτής. Να μην ξεχνούμε ότι ο Χριστόφορος είναι αδελφός του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ ΝΙΚΟΥ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ, ο οποίος λόγω ποσόστωσης θητειών δεν θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές του 2026. Όπως άδει με περισσό πάθος στο σχετικό άσμα «είμαστε αδέλφια» η τιτανοτεράστια ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ και στους σχετικούς στίχους αναφέρει «κι αν στη ζωή μου σ’ έχω πικράνει/ δεν είμαι ξένη/ συγνώμη ζητώ/ γιατί στ’ αδέλφια ποτέ/ το αίμα νερό δεν γίνεται/ είμαστε αδέλφια / γι’ αυτό και δεν πρέπει όπου βρεθείς να με κατηγορείς…». Τι στίχοι…καθοδηγητικοί.

ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΚ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΠΑΧΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

• Όσον αφορά τον ανεξάρτητο βουλευτή ΑΝΤΡΕΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, ήδη ενέγραψε στον Έφορο κομμάτων το δικό του πολιτικό σχηματισμό, υπό την επωνυμία Δημοκρατικό Εθνικό Κίνημα (ΔΕΚ) , αναβιώνοντας το ακρωνύμιο του αντίστοιχου κόμματος του ΜΕΓΙΣΤΟΥ – ενδεχομένως - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ της ιστορίας του τόπου, ΤΑΚΗ ΕΥΔΟΚΑ. Ο κορυφαίος ψυχίατρος και συνάμα ΘΑΡΑΛΛΕΟΣ πολιτικός, που σε εποχές χαλεπές ΟΡΘΩΣΕ το ανάστημα του και στάθηκε απέναντι από τον ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΜΑΚΑΡΙΟ, προσφέροντας μια άλλη επιλογή στους πολίτες, όπως επιτάσσει η Δημοκρατία και δεν συντροφεύει η Δικτατορία. Δεν αναμένουμε ότι σε τέτοιες εποχές θα γιαουρτωθεί ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, όπως συνέβη με τον Ευδόκα από τους υποστηρικτές του Μακαρίου, αλλά δυσκολίες θα αντιμετωπίσει στο νέο του εγχείρημα .

• Η ανακοίνωση του κόμματος θα γίνει γύρω στις 25 Ιανουαρίου και στο παρόν στάδιο ο βουλευτής συλλέγει τις αναγκαίες 300 υπογραφές για να εγγραφεί το κίνημα του, ως κόμμα στο σχετικό κατάλογο. Οι επαφές για οργάνωση σε όλες τις επαρχίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και στο κίνημα θα συμπεριληφθούν άτομα που ανήκουν στο ΔΗΣΥ και δεξιότερα που φτάνουν μέχρι τις παρυφές του ΕΛΑΜ και ακόμη πιο πέρα…Προφανώς η ισχύς του ΔΕΚ Θεμιστοκλέους, το οποίο θα έχει και κοινοβουλευτική παρουσία για ενάμιση χρόνο θα είναι η επαρχία Λεμεσού, αφού ο ανεξάρτητος βουλευτής έλκει την καταγωγή του από την όμορφη ΠΑΧΝΑ. Αναφανδόν επιδίωξη θα είναι οι βουλευτικές εκλογές του 2026 και στόχος η ανάδειξη εκ νέου στο Κοινοβούλιο του ΑΡΧΗΓΟΥ του κόμματος για να συνεχίσει το έργο του….

ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ Ο ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ

• Σε μια άλλη παράλληλη εξέλιξη, ο τέως Δήμαρχος Στροβόλου ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ήπιε τόσους πολλούς καφέδες (μάλλον θα ανέβασε πίεση), κατανάλωσε πάρα πολλές μερίδες σουβλάκια (έβαλε κιλάκια), συνάντησε αρκετούς ανθρώπους, συνομίλησε με εκατοντάδες (ακατάσχετο μπλα- μπλα και οραματισμοί), και που όλοι τους έχουν κοινή αφετηρία την παρουσία τους στον ΔΗΣΥ, προσπαθώντας να τους εξηγήσει το όραμα του για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα δρώμενα. Η ειδοποιός διαφορά του Παπα από τους άλλους δυο είναι ότι δεν αναφέρεται σε κόμμα, αλλά σε συγκρότηση ομάδας στήριξης ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, που ενδεχομένως να μεταφραστεί σε πολιτικό σχηματισμό. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως να ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού γνωρίζει ότι η δημιουργία κόμματος που θα ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ μαζί του θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ και ως εκ τούτου δεν συνάδει με τους σχεδιασμούς του.

• Αν και ο Παπαχαραλάμπους θα ήθελε να γίνει κομματάρχης εντούτοις του λείπουν αρκετά κομμάτια του πάζλ, όπως προβεβλημένα στελέχη που θα τον ακολουθήσουν και θα συμπαρασύρουν Συναγερμικούς, αλλά κυρίως το ΧΡΗΜΑ που είναι απαραίτητο σε κάθε στιγμή…Πόσω μάλλον στο δαπανηρό σπορ, που λέγεται ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Πάντως ο τέως Στροβόλου δεν παραλείπει να εκφράζει την πικρία του για την αντιμετώπιση που έτυχε από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ο οποίος διόρισε κυριολεκτικά και την ΑΧΑΠΑΡΗ ΜΑΡΙΑ (παράφραση της ρήσης γιατί ο κουτσός δεν είναι μειονέκτημα), αλλά ένα εξ απορρήτων του, ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ του που ενδεχομένως να έχασε και το αξίωμα λόγω της σύμπλευσης του στις προεδρικές με τον ΝικΧρι, δεν του προσέφερε ΘΕΣΗ (Υπουργού ή Επιτρόπου), αλλά τον άφησε να βολοδέρνει σε καφετέριες- ταβέρνες να επεξηγεί το όραμα του.

• ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΗΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ

• Πάντως δεν αποκλείεται σε κάποιο στάδιο οι 3 παράλληλες συνθήκες ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΩΝ να ενωθούν και να στηρίξουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…Τα χάπια μου τα Γεροσχηπιώτικα τα Χριστοδουλικά…Προς τούτο και ως μέτρο αντίδρασης η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ προχωρεί σε ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του κόμματος με περιφερειακές συναντήσεις που θα έχει σε όλη την επικράτεια. Αρχής γενομένης από την πρωτεύουσα την ερχόμενη Δευτέρα, όπου θα επιχειρήσει να διαλύσει τα σύννεφα πάνω από τον γαλάζιο ουρανό και να πείσει ότι έρχονται καλύτερες μέρες για το κόμμα, εν όψει και κατάρτισης ψηφοδελτίων για βουλευτικές εκλογές, όπου εκ πρώτης όψεως και από σχετικές πληροφορίες πρακτόρων της ΞΥΠ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και θα γίνουν μάχες προς τέρψιν της Αννιτούλας που ευελπιστεί ότι θα συγκρατήσει τα ποσοστά του ΔΗΣΥ.

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΔΩΝ ΑΠΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ωστόσο, και πάλι επανέρχεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΗΓΗ για το ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΟΜΜΑ, η οποία αποτελεί και ΚΡΙΚΟ, αλλά και επιβεβαίωση όσων πιστεύουν ότι το ΔΗΣΑΚΕΛ για λίγο μόνο καιρό ξαποσταίνει… Αν κάποιος αναγνώσει τους ομιλητές στο συνέδριο του ΑΚΕΛ για το Κυπριακό (4-5 Οκτωβρίου) που αποκάλυψε το γατάκι του Φιλελεύθερου, θα διαπιστώσει ότι οι πλείστοι ανήκουν στο ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ, ενώ αρκετοί εξ αυτών ανήκουν και στην ομάδα Κυπριακού που συνέστησε η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ε, μα δεν γίνεται το ΑΚΕΛ να προσκαλεί ΜΟΝΟ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΔΕΣ, όπως ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗΣ-ΑΝΝΑ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ (ομάδα ΔΗΣΥ – αρχιΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ) - ΕΡΑΤΩ ΜΑΡΚΟΥΛΗ - ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ - ΜΕΝΕΛΑΟ ΜΕΝΕΛΑΟΥ - ΤΑΛΑΤ - ΤΟΥΜΑΖΟ ΤΣΕΛΕΠΗ - ΗΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (επαναπροσέγγιση ΑΚΕΛ) – ΜΑΡΙΟ ΗΛΙΑΔΗ - ΝΙΚΟ ΜΟΥΔΟΥΡΟ (γαμπρό Χριστόφια) και για ΑΛΛΟΘΙ μόνο 2 ο εξής ΕΝΑΣ (ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΗΣ) που εκφράζει διαφορετική άποψη, αφού ο έτερος ΟΧΙάς ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ θα θέλει να είναι ξανά υποψήφιος, οπόταν θα συμπλεύσει στα κόκκινα ύδατα. Καλά στο ΑΚΕΛ δεν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στο Κυπριακό; Ηγεσία κατώτερη των περιστάσεων…

• Οπόταν και η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ αν δεν θέλει να ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΕΙ περαιτέρω το κόμμα της, στην σημερινή σύσκεψη με την ΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ας ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι ΟΥΡΑ του ΑΚΕΛ και θα τους ακολουθούν με το πρόσχημα περί λύσης Κυπριακού γιατί το 2026 θα ΨΑΧΝΕΙ το λάθος. Μα δεν βλέπει τις δημοσκοπήσεις πως τοποθετούνται οι γαλάζιοι; Σε έβαλαν σε αποστεωμένο περιβάλλον και σε αποχαύνωσαν και δεν ακούς άλλες απόψεις;

• ΥΓ: Προς ΣΤΑΥΡΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (Πρόεδρο Δ.Σ ΡΙΚ) - ΚΩΣΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ (Αν. Διευθυντή ΡΙΚ) - ΓΙΑΝΝΗ ΝΕΟΦΥΤΟΥ (Οικονομικό διευθυντή): Αν δεν ήσασταν φίλοι και σας γνωρίζουμε καλά θα σας εκλάμβανα σαν ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ – ΑΛΑΖΟΝΕΣ που δεν ενδιαφέρονται για τα βασανισμένα πλάσματα. Ε, μα γίνεται να έχετε ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ τους εξωτερικούς συνεργάτες του ΡΙΚ στους οποίους δίνετε ψίχουλα και να προφασίζεστε συμπληρωματικούς προυπολογισμούς. Και που ξέρετε ότι θα σας εγκρίνει άλλα χρήματα η Βουλή; Τους μόνιμους υπαλλήλους με τους παχυλούς μισθούς τους κανονίζετε, τους ταλαίπωρους τους βασανίζετε… Α, πα, πα δεν σας το είχα και τους 3. Μην μου πείτε ότι ανεβήκατε κι εσείς σε βάθρο και κοιτάζετε αφ’ υψηλού…

• ΥΓ: Είμαστε ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ και μάλιστα υπερσύγχρονο. Ωραίο αυτό που αποκάλυψε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ. Έρχονται εκατομμυριούχοι με τα ιδιωτικά τους τζετ τους γίνεται ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ έως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, από Αστυνομία- Τελωνείο και περνούν χωρίς ελέγχους ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ… Η ΞΥΠ ερεύνησε με τον πράκτορα της ΚΩΞ και επιβεβαιώνει τον ΑΚΕΛικό βουλευτή. Κι ας κλαψουρίζουν οι τελωνειακοί της ΠΑΣΥΔΥ ωσάν και αναφερόμαστε σε αυτούς και όχι στους επικεφαλής… που αφήνουν να γίνονται ΠΛΥΣΕΙΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση