ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στέλλα Κυριακίδου στο 24News: Ολοκληρώνω τη θητεία μου και επιστρέφω στην Κύπρο

Ποιοι είναι οι δύο άμεσοι στόχοι της

Κωστής Διογένους

Την επιβεβαίωση ότι δεν θα επιδιώξει άλλη θητεία στην Κομισιόν μετά την ολοκλήρωση της παρούσας θητείας της ως Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων έκανε η ίδια η Στέλλα Κυριακίδου μιλώντας στο 24News. Όπως μας είπε, μετά την ολοκλήρωση της θητείας της στους επόμενους μήνες θα επιστρέψει στην Κύπρο ενώ μας ανέφερε και τους δύο στόχους στους οποίους προσηλώνεται αυτή τη περίοδο.

Οι δύο στόχοι που έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητα, μας είπε,  είναι η ολοκλήρωση του υπόλοιπου της θητείας της με επιτυχία αλλά και η επανεκλογή της Ούρσουλα Φον ντέρ Λαιεν στην προεδρία της Κομισιόν.

«Προς το παρόν αυτά έχω ως προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή. Όλα τα άλλα θα τα δούμε αργότερα, όταν επιστρέψω στην Κύπρο» μας ανέφερε.

Ενημέρωσε ήδη την Ούρσουλα Φον ντέρ Λαιεν

Η κ. Κυριακίδου μας είπε ακόμα ότι για την ολοκλήρωση της θητείας στους επόμενους μήνες έχει ήδη ενημερώσει την Προέδρο της Κομισιόν κα Φον ντέρ Λαιεν, επισημαίνοντας ότι θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Μας είπε ακόμα πως έχει ήδη επικοινωνήσει με τον  Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη τον οποίο ευχαρίστησε για την εξαιρετική συνεργασία που έχουν καθ´ όλη τη διάρκεια της θητείας της.

Τα πιο πάνω αναφέρονται και σε σύντομη ανακοίνωση της κ. Κυριακίδου με την οποία ενημερώνει το κοινό για την απόφασή της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Μέσα από το τιμητικό αξίωμα της Επιτρόπου Υγείας και Ασφαλείας Τροφίμων της ΕΕ, στόχος μου ήταν να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό  καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, σε όλη αυτή τη πορεία, να υπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο τους Ευρωπαίους  συμπολίτες μου όσο και την πατρίδα μου.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X