ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χώθηκε στην αγκαλιά του Χριστοδουλίδη ο Αβέρωφ - Βίντεο

Δείτε το στιγμιότυπο

24news team

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Απευθυνόμενος στον κο Χριστοδουλίδη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ανάμεσα σε άλλα είπε, «μπορείς να στηρίζεσαι στον ΔΗΣΥ, να κουμαντάρεις τη χώρα και να στηρίζεσαι στον ΔΗΣΥ και να μην έχεις έγνοια ότι θα μείνει η χώρα χωρίς προϋπολογισμό, έστω και αν έχουμε επιμέρους διαφορές. Η σταθερότητα της χώρας για εμάς είναι πυξίδα».

«Προχωρήστε για μια ακόμη πιο δυνατή Κύπρο, και θα έχετε τη στήριξη και για αυτά τα ζητήματα αλλά και για τις οποιεσδήποτε μεταρρυθμίσεις και όταν παίρνετε αποφάσεις που είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, ούτε έγνοια να έχετε για τη Βουλή», τόνισε ο κος Νεοφύτου.

Από πλευράς του ο Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε: «σε πολλά των θεμάτων έχουμε κοινές προσεγγίσεις, για την ανάγκη μιας ισχυρής και ανθεκτικής οικονομίας και για την ανάγκη επίλυσης του Κυπριακού. Είχα την ευκαιρία να εξηγήσω σε λεπτομέρεια τον δικό μου σχεδιασμό για την ανάγκη να εργαστούμε όλοι μαζί έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώρας. Η ανταλλαγή απόψεων θεωρώ ήταν εποικοδομητική».

Μετά το πέρας των δηλώσεων, Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης αγκαλιάστηκαν θερμά με τον πρώτο να αποχωρεί από το πολιτικό γραφείου του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση