ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

3 Πρώην Υπουργοί διεκδικούν Προεδρία της ΕΔΕΚ

Ο Κεραυνός προειδοποιεί… ο Χριστοδουλίδης- τα κόμματα ακούνε; Ο Σιζόπουλος θα τηρήσει την υπόσχεση;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΗ ΕΔΕΚ ΜΙΣΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕΣΩ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ

  • Η διαχρονικά ΚΛΕΙΣΤΗ και ΦΟΒΙΚΗ ΕΔΕΚ, θ’ ανοίξει τις πόρτες της και θα προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινωνίας, έστω και μέσω ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ των ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ή θα συνεχίσει την πορεία εσωστρέφειας με το αποτέλεσμα να είναι προδιαγεγραμμένο; Το εν λόγω ερώτημα απασχολεί τους ολίγους πρασινοφρουρούς που ακόμη βασανίζονται και αγχώνονται για την πορεία του ιστορικού κόμματος και που ακόμη και σ’ αυτές τις Ευρωεκλογές, δεν άφησαν την ΕΔΕΚ – υπό τις περιστάσεις και τα εκλογικά δεδομένα- να ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ.
  • Πάντως, ο πρασινοφρουρός πράκτορας της ΞΥΠ που ασχολείται με την ΕΔΕΚ κατέγραψε σε έκθεση γεγονότων, την δραστηριότητα αρκετών πρώην στελεχών που τα τελευταία χρόνια είτε αποστασιοποιήθηκαν ή έμειναν μακριά από την πρώτη γραμμή λόγω και των εσωκομματικών συγκρούσεων και των διαφωνιών που οδήγησαν σε ΑΝΤΑΡΣΙΕΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ και εν τέλει ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ επιφανών στελεχών, όπως ο βουλευτής ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και ο πρώην Ευρωβουλευτής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και οι οποίοι παρουσιάζονται έτοιμοι να επανακάμψουν στην ΕΔΕΚ και να διεκδικήσουν αξιώματα.

ΟΛΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ Ο ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ- ΜΟΡΦΑΚΗΣ- ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

  • Ωστόσο, η ζύμωση γίνεται υπό την απαραίτητη προϋπόθεση να ΤΗΡΗΣΕΙ την δέσμευση του ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ και να μην επαναδιεκδικήσει τον ανώτατο θώκο των σοσιαλιστών στο συνέδριο του κόμματος που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Κανείς δεν γνωρίζει αν το ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ του Προέδρου είναι ΣΦΙΓΜΕΝΟ στο δάκτυλο του Σιζόπουλου και θα ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ επέμβαση για να βγει (στην πολιτική η επέμβαση περιγράφεται με εκλογική αμφισβήτηση) ή θα το παραδώσει στον διάδοχο. Ακόμη η περιρρέουσα στην Βύρωνος, όπου κατοικοεδρεύει το αυλαρχείο – κονκλάβιο των πυγμάχων (γροθιά το έμβλημα τους, αν και πλέον οι ΕΔΕΚίτες μάλλον επιδίδονται σε άλλου είδους παίγνια) επιμένει ότι ο Σιζόπουλος το δακτυλίδι της Προεδρίας, θα το παραδώσει σε ημέτερο του, με τους εκλεκτούς να είναι δυο, ήτοι ο βουλευτής Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ή ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΕΚ ΜΟΡΦΑΚΗΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ. Σε διαφορετική περίπτωση θα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ…

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ- ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΒΟΥΛΗ Η ΕΔΕΚ

  • Οπόταν μ’ αυτούς τους δυο αρχίζει ο χορός των υποψηφίων για την Προεδρία της ΕΔΕΚ. Την πρώτη προϋπόθεση για αλλαγή στο άνω δώμα των πυγμάχων το θέσαμε, ωστόσο δεν μπορεί να παραβλεφθεί και ένα δεύτερο που ούτε καν θέλουν να σκέφτονται ή έστω να οσμίζονται. Όπερ μεθερμηνευόμενο η ΕΔΕΚ να μην μπορέσει να καταφέρει να μπει στην επόμενη Βουλή, δηλαδή να μην εξασφαλίσει το απαραίτητο 3.67 %, ποσοστό που αποτελεί το ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ για ν’ ανοίξει η πόρτα του ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Οπόταν και ένα εκ των επιχειρημάτων των 3 Υπουργών και των παρατρεχάμενων τους που επιθυμούν να επανακάμψουν στην πρώτη γραμμή της ΕΔΕΚ, είναι ότι με την προοπτική αλλαγής στην Προεδρία, το κόμμα θα γυρίσει ΣΕΛΙΔΑ και ενδεχομένως αρκετοί εκ των δυσαρεστημένων- αποστασιοποιημένων- παραπονεμένων και άλλων ξέμπαρκων σοσιαλιστών, να επιστρέψουν στο πράσινο μαντρί. Το ακούγετε στο βάθος; Κωστής και Παπαδάκης να βροντοφωνάζουν «α, μπα, το φάντασμα του Σιζό θα περιδιαβάζει…»

ΟΙ 3 ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΔΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

  • Λοιπόν οι 3 πρώην Υπουργοί που έκαναν διακριτικές επαφές και διαβουλεύσεις για να διεκδικήσουν την Προεδρία της ΕΔΕΚ και αποτελούν τον κλασικό ορισμό της στήλης που δίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, περί ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ είναι (παρακαλούμε μουσική γιατί οι κύριοι θέλουν φασαρία για να εμπνευστούν):
  • ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: Δήμαρχος Λευκάρων, μάλλον από την εποχή που δεν είχαν αρχίσει να κεντούν στο όμορφο αυτό χωριό, πρώην Ευρωβουλευτής και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ήδη άρχισε τις βολιδοσκοπήσεις και επαφές. Όπως δε μας πληροφορεί ο πρασινοφρουρός πράκτορας της ΞΥΠ βρήκε όπως επισημαίνει πρόσφορο έδαφος, αφού δεν ανήκει σε κάποια από τις αντιμαχόμενες εσωκομματικές παρατάξεις, ενώ ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή. Μπορεί δε να παίξει και ρόλο ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, εφόσον προκύψουν προ ή μετά τις εκλογές, εξελίξεις που θα απορρέουν από τον Σιζόπουλο και την δράση του, πολιτική και αλλαχού.
  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ( ΚΟΥΛΛΗΣ) ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑΣ: Ο πρώην Υπουργός Άμυνας, καθότι οφθαλμίατρος διαγιγνώσκει ότι το κόμμα δεν χρειάζεται ΜΟΝΟ ΜΠΟΤΟΞ, από τον βασιλιά του είδους, αλλά και λήψη σταγόνων για το γλαύκωμα, προτού οδηγηθεί η ΕΔΕΚ στην τύφλωση. Ο Κούλλης και ιδιαίτερα η σύζυγος του πρώην βουλευτής ΡΟΥΛΛΑ ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑ βρίσκονται πάντα στην ενεργό δράση, με την Ρουλλίτσα να είναι μέλος του Πολιτικού Γραφείου και στέλεχος της σοσιαλιστικής γυναικείας κίνησης.
  • ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ: Καλώς τον και ας άργησε αναφωνεί ο Σιζό (λέει και τέτοια;) τον πρώην Υπουργό Μεταφορών και τέως Δήμαρχο Λεμεσού. Ο ΝΙΝΙ επιμένει ότι δεν ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ από την ΕΔΕΚ, οπόταν έχει πλάνο και επιθυμεί να διεκδικήσει την Προεδρία του κόμματος. Προς τούτο δε παραθέτει και την πεποίθηση του, ότι μαζί του θα επιστρέψουν και ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ, από την εποχή της παμπάλαιας ΕΔΕΚ (άραγε έχουν φυλαγμένες τις ταυτότητες τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ;), όπως ο ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ- ο ΛΑΡΚΟΣ ΛΑΡΚΟΥ και άλλοι επιφανείς πρώην πρασινοφρουροί που κινούνται αδιαλείπτως από άλλα πολιτικά μετερίζια. Δύσκολο εγχείρημα να περισυλλέξεις τα κομμάτια του δυσνόητου σοσιαλιστικού πάζλ, αλλά ο Νικολαίδης δηλώνει έτοιμος να προβεί στο ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ.

ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΙΣ ΝΙΚ- ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΧΑΡΙΖΟΥΝ

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μπορεί να τον χειροκρότησαν οι βουλευτές και να εξασφάλισε και την στήριξη ακόμη και του ΔΗΣΥ, ίνα επιβεβαιωθεί το καταγραφέν από τη στήλη που αποτύπωσε και η δημοσκόπηση της ΟΦΣΑΙΤ, ότι η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και οι περί αυτών εφηύραν και πλάσαραν τον όρο ΣΥΜΠΟΛΙΤΟΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, αλλά ο Υπουργός Οικονομικών μάλλον ΚΡΑΥΓΑΖΕ ενώπιον των μελών του Κοινοβουλίου κατά την παρουσίαση του προϋπολογισμού 2025. ΚΟΜΨΑ μεν, αλλά ΞΕΚΑΘΑΡΑ (το επίρρημα έχει την σημασία του μπας και ταρακουνηθεί συγκεκριμένος χρήστης) αναφώνησε ότι αν δεν διορθωθούν αρκετά και ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ορισμένες ΒΟΜΒΕΣ η έκρηξη θα συνταράξει την οικονομία, την κοινωνία και τους πολίτες. Το θέμα είναι ότι αν ακούνε οι συνήθεις ΒΑΡΗΚΟΟΙ σε τέτοιου είδους θέματα, πολιτικοί- κόμματα και δη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΦΑΓΩΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

  • Οι ΚΙΝΔΥΝΟΙ που ελλοχεύουν και τους διατύπωσε ευθαρσώς ο Μάκαρος, που όσοι τον γνωρίζουν, όπως ο Διοικητής της ΞΥΠ, από παλαιοτάτων χρόνων (ναι ρε ανήκουμε στην στοά των περήφανων διαφανοκέφαλων, όταν μας αποκαλούσατε με πάθος κκέληδες, αλλά η ιστορία μας δικαίωσε, αφού έγινε η φαλάκρα της μοδός), θα πρέπει να τα ανέφερε αρκετές φορές στον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ είναι οι ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΦΑΓΩΜΑΤΟΣ του δημοσίου χρήματος, ένεκα της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ- ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ – ΑΧΑΠΑΡΟΣΥΝΗΣ των πολιτικών μας και των εκάστοτε κυβερνώντων ήτοι: Τοπική αυτοδιοίκηση με την ΒΛΑΚΩΔΗ μεταρρύθμιση που απλώς υποβοήθησε να τακτοποιηθούν ράθυμα κομματικά στελέχη.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ

  • Τα ΤΑΜΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ των ημικρατικών οργανισμών που καταβρόχθισαν αρκετοί ΚΛΕΦΤΕΣ που ήταν διαχειριστές και λόγω κομμάτων την γλιτώνουν, ο ΟΚΥΠΥ και η διαχείριση των δημοσίων νοσηλευτηρίων που αποτελεί γάγγραινα για τα δημοσιοοικονομικά με δαπάνη 400 εκατομμυρίων το χρόνο (και έχεις τον Κούμα, τους συντεχνιακούς να διαμαρτύρονται…) καθώς και επικείμενες δικαστικές αποφάσεις από αβλεψίες κυβερνητικών υπαλλήλων που θα πληρώσει το κράτος. Αν προστεθούν στις ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ που ταλανίζουν την οικονομία και τα ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, όπως παραχώρηση οριζόντια της ΑΤΑ στους κυβερνητικούς υπαλλήλους, τερματικό Βασιλικού και ιντεροκοννέκτορ, καλά είναι να ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ και να μην εμπιστεύεστε τις αρλούμπες των βουλευτών και των Μέσων Μαζικής εξημέρωσης. Κάποιο ΜΜΗΝΟΝΙΑΚΙ ενδεχομένως ναρθεί αν δεν εγερθεί ο ΚΡΙΣ ΝΙΚ και οι πολιτικοί αρχηγοί.

ΟΙ ΖΥΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΝΙΤΑ- ΧΡΗΣΤΟΥ- ΚΑΥΚΑΛΙΑΣ

  • ΥΓ: Τι συνέβη και γεννήθηκαν τόσοι πολλοί πολιτικοί- που κάποιοι εξ αυτών έγιναν και αρχηγοί κομμάτων- μήνα Οκτώβριο, θα πρέπει να το ψάξουν οι ασχολούμενοι με ωροσκόπια και άστρα Πάντως, το δεδομένο είναι ότι σε ένα τριήμερο είχαμε τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ της ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (19 Οκτωβρίου)- ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ- ΕΛΑΜ (20 ΟΚΤ.) ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΥΚΑΛΙΑ- ΑΚΕΛ( 21 ΟΚΤ.) Προσέξατε και ομοιομορφία με εκπροσώπηση από τα 3 μεγάλα κόμματα; Και επειδή τους γνωρίζουμε και τους 3 είναι άριστοι εκπρόσωποι του ζωδίου τους, ήτοι των ΖΥΓΩΝ (πλεονεκτήματα: Διπλωματία- ευγένεια-συγκαταβατικότητα- περιποιητικότητα- ισορροπία- δικαιοσύνη- αισθητική- γούστο). Έχουμε ως ΞΥΠ ειδικό πράκτορα επί ζωδίων την επονομαζόμενη ΘΕΑ κατακτητή της καρδιάς που μας ενημερώνει περί τούτων. Βγαίνουν και συμπεράσματα…
  • ΥΓ: Τηλεοπτικό μαργαριτάρι που συνδυάστηκε με την επιστροφή του κουβαραστράδικου ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΩΚΟΥ, στην ηγεσία του ΡΙΚ. Πρόβαλαν ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων των 6, χωρίς ήχο και περιγραφή, μεταδίδοντας εικόνες με κάποια αυτοκίνητα που περιφέρονταν. Φαίνεται για να μαντέψουμε το κάνουν… Πως το είπε και κάποιος αυτόπτης μάρτυρας; Δεν υπήρχαν αντιπυρηνικές ζώνες. Άου τα χάπια μου. Αντιπυρικές ζώνες χρειαζόμαστε για να μην καούμε ως λαός από την αγραμματοσύνη…
  • ΥΓ: Κάποιος να μαζέψει τον ΦΕΙΔΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ. Επιτέλους ο ιερέας πατέρας του, η καλοσυνάτη μητέρα του, τα αδέλφια του, δεν αντιλαμβάνονται ότι θα προκαλέσει προβλήματα στην κοινωνία, με το άππωμα, τον ναρκισσισμό και την άγνοια κινδύνου; Για να μην κλαίμε όλοι επί ερειπίων…Αλλά και τα κανάλια. Ε, μα είναι συνένοχοι στην επιβολή της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ των ΜΕΤΡΙΩΝ και των ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση