ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αβέρωφ επανακάμπτει για Προεδρικές – Χάνει κόκκινα προπύργια το ΑΚΕΛ στη Λάρνακα

Τι δείχνει δημοσκόπηση για τους υποψηφίους Προέδρους- Φόρεσαν μαύρες μπλούζες Βύρας- ΑΚΕΛικοί και δεν θέλουν μετανάστες

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

38% ΤΩΝ Ε/Κ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ Η Κ.ΤΡΠΑΕΖΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

  • Εδώ ο κόσμος καίγεται θα μου πείτε, αφού σύμφωνα με έρευνα του, ο Οργανισμός Ασφάλειας και Συνεργασίας στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) καταγράφει ότι το 38% των Ελληνοκυπρίων δεν καλύπτει τα μηνιαία έξοδα του, οπόταν από τις 20-25 του μηνός εξαντλούνται τα χρήματα και δεν έχουν ευρώ στην τσέπη. Κι αντί όλοι οι φορείς, κόμματα, Μέσα μαζικής εξημέρωσης, συντεχνίες, Κυβέρνηση πρωτίστως, να ασχοληθούν επισταμένως και καθημερινώς με τα προβλήματα της κοινωνίας, ασχολούνται/ μαστε με όποιο κολαούζο, εγωπαθή νάρκισσο, παρουσιαστεί στην επικαιρότητα και θέλει να τον χειροκροτήσουμε. Σε άλλες χώρες- στην Ελλάδα γίνεται χαμός με την δημοσιοποίηση τέτοιων εκθέσεων και σπαταλούνται αρκετές ώρες στα τηλεοπτικά πάνελ με αντιπαραθέσεις κομμάτων- στο Κυπριστάν και σε Μάλι- Μοζαμβίκη, που τα σοβαρά θέματα τα προσπερνούμε επιδερμικά, αρκεστήκαμε σε σεμινάριο της Κεντρικής Τράπεζας, στο οποίο αποφάνθηκαν οι οικονομικοί εγκέφαλοι του τόπου, ότι είμαστε χρηματοοικονομικά αναλφάβητοι και πρέπει να μάθουμε πώς να ξοδεύουμε τα χρήματα μας. Τα χάπια μου ρε, αφού σας λέμε δεν έχουμε και μας λέτε πώς να τα ξοδεύουμε; ΕΛΕΟΣ πλέον με όλους εσάς που διαμένετε σε πολυτελή κλουβιά και νομίζετε ότι η κοινωνία είναι ΜΟΝΟ το περιβάλλον σας και οι αλαζόνες επιδειξίες φίλοι σας.

ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΞΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΛΛΗ - ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

  • Κι αφού εκτονωθήκαμε ας πάμε και σε κάτι πιο λάιτ να ξεχάσουμε τα προβλήματα μας. Όσοι έσπευσαν να ΞΕΓΡΑΨΟΥΝ τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ από την εξίσωση των υποψηφίων για τις Προεδρικές εκλογές, καλά κάνουν να αλλάξουν γνώμη και να τον έχουν πάντα στο μυαλό τους. Πέραν του ότι και ο ίδιος μετά από ένα διάλειμμα, μετά την ήττα που υπέστη στις Προεδρικές του 2023 και περισυλλογή δυνάμεων, ΕΠΑΝΕΚΑΜΨΕ δριμύτερος και περιμένει την δική του στιγμή. Κάποιοι που τον ξεγράφουν, όπως η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, καλύτερα να κάνουν λίγη υπομονή και φαίνεται ότι τους ετοιμάζει εκπλήξεις.
  • Στα πλαίσια αυτά και μια φωτογραφία της στιγμής, έτσι λένε οι επιστήμονες τις δημοσκοπήσεις, που παρουσίασε η τηλεόραση ΒΕΡΓΙΝΑ και οι καλοί συνάδελφοι που δίνουν την μάχη τους στο δικό τους μετερίζι, η αρχισυντάκτης ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ και ο δημοσιογράφος ΠΕΤΡΟΣ ΦΑΝΑΡΗΣ που διενήργησε η εταιρεία INTERVIW, παρουσιάζει ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως την προτίμηση των ψηφοφόρων για τις Προεδρικές εκλογές, όπου παρουσιάζονται τα εξής αποτελέσματα: ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: 16% - ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΡΙΟΥ: 12% - ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: 8% - ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: 4 % - ΑΛΛΟΣ : 42%.

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ Ή ΠΑΛΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΤΑΣ

  • Προηγείται φυσικά, «αυτός ο άλλος» που συνάδει με το ομώνυμο άσμα του παμμέγιστου ΝΙΚΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ, που άδει περιπαθώς στους στίχους και ΠΟΣΩΣ ΔΕΝ αντιπροσωπεύει αρκετούς εκ των πολιτικών μας και την απώλεια θέσεων - αξιωμάτων. Λοιπόν, ο αοιδός μας περιγράφει με την χαρακτηριστική του φωνή «αυτός ο άλλος που σε πήρε από μένα/ αυτός ο άλλος, αυτός ο άλλος ειν’ ευεργέτης μου μεγάλος/ πες μου λοιπόν να πάω να τον γνωρίσω/ για το καλό που μου’ κανε/ να τον ευχαριστήσω». Και επειδή η ΞΥΠ, διαθέτει και σχετικό τμήμα αρχαιολογίας, να σας επισημάνουμε ότι ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ αναφέρει ότι το εν λόγω άσμα γράφτηκε στην Κύπρο όταν βρισκόταν για εμφανίσεις ο αοιδός και σ’ αυτό εμπλέκεται και παλαιός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ… Στην προκειμένη ποιος θα είναι ο άλλος στις Προεδρικές, εξαρτάται από τις προτιμήσεις του ΑΚΕΛ και αν επιθυμούν να ΧΡΕΩΘΟΥΝ άλλη μια ΕΠΙΛΟΓΗ ήττας (λούζερ καταντήσατε με βούλα) επιλέγοντας κάποιος ΔΕΞΙΟ που θα τον πλασάρουν στους ψηφοφόρους τους. Προφανώς θα ξεπηδήσουν κι άλλοι στο προσκήνιο και βλέπουμε αναλόγως.

ΟΙ ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ – Η ΑΝΝΙΤΑ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ- Η ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΩΝ

  • Συμπεράσματα μπορεί να εξαχθούν αρκετά, αλλά το βασικότερο είναι ότι ο ΦΟΥΛΛΗΣ (σας λέγαμε ότι εμφανίστηκε χαρούμενος στην Βουλή) ακόμη βρίσκεται στο προσκήνιο και κυρίως ΕΛΕΓΧΕΙ σημαντικό ποσοστό ψήφων που αναλόγως το διοχετεύει. Καλούτσικα πάει και η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, αλλά ακόμη θέλει δουλειά, ενώ ιδού και μια εξήγηση γιατί σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε ΟΧΙ σε υποψηφιότητα Φούλλη και μάλιστα ΒΙΑΙΩΣ, αφού ΤΟΝΙΣΕ ΕΜΦΑΝΤΙΚΑ ότι δοκιμάστηκε ο Αβέρωφ και φτάνει. Όσο για τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ- ΚΡΙΣ ΝΙΚ μην ξεχνάμε το προσωνύμιο, μπορεί και να πανηγυρίζει (η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Κυβέρνηση του πάτωσε) αφού με απόθεμα το 8% ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΩΝ (η κάστα που δημιουργεί με διορισμούς ημετέρων που ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ πίστη και σεβασμό στο Χριστοδουλιδέικο), μπορεί να χτίσει για τα περαιτέρω… Ο ΠΡΙΓΚΙΨ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ας περιοριστεί στην αναζήτηση συμμαχιών για την Προεδρία της Βουλής, αφού για τον ανώτατο θώκο της Δημοκρατίας δεν έχει πιθανότητες και το Προεδρικό θα το ΘΑΥΜΑΖΕΙ περνώντας από τον κυκλικό κόμβο…

ΒΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΕΛικοι ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ. ΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΟΔΑΤΑ ΜΑΥΡΑ

  • Εεε τι γίνεται. Μα είπαμε ότι είναι μοδάτες οι μαύρες ΕΛΑΜίτικες μπλούζες, αλλά μην τις κάνετε και φετίχ και αξεσουάρ της εμφάνισης σας. Τις κόκκινες φανέλες τις βάλατε στα ερμάρια και θα τις χρησιμοποιήσετε όταν θέλετε ψήφους; Α, πα, πα. Που είναι η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ σας Σκαλιωτούθκια κοκκινέλια, όταν ζητεί ΣΥΣΣΩΜΟ το ΑΚΕΛ Λάρνακας και περιχώρων, να ΔΙΩΞΟΥΝ από την πόλη σας τους ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Σε διαφορετικές περιπτώσεις και αν εξέφραζε κάποιος τόσες ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ για ανήλικους μετανάστες, θα ΚΑΙΑΤΕ ομαδικώς στις Φοινικούδες, τα κόκκινα σωβρακάκια σας και λοιπές κομπιναιζόν. Τώρα φορέσατε τα μαύρα τα ΕΛΑΜίτικα χωρίς να κοκκινίζετε.
  • Λοιπόν ο Δήμαρχος Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ, αλλά και η Επαρχιακή Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΑΝ με ανακοινώσεις τους, ότι πρέπει να μπει τέρμα στην παραβατικότητα των νεαρών μεταναστών που καβγαδίζουν στην πόλη και προκαλούν προβλήματα. Ε, μα δεν είστε διεθνιστές για χρόνια και μας πλασάρατε το ΑΦΗΓΗΜΑ περί της υποδοχής των μεταναστών; Τώρα ενοχληθήκατε; Πάρτε τους στα σπίτια σας προς φιλοξενία εις ένδειξη της κουλτούρας και της ιδεολογικής σας προσέγγισης που για χρόνια πιπιλούσατε. Πάει το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ της Λάρνακας. Βάφτηκε κι αυτό ροζ και άλλα φωτεινά χρωματάκια. Ε βαρέθηκαν το κόκκινο… Όσο για το συγκεκριμένο πρόβλημα θα λυθεί όταν ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ο Υφυπουργός Μετανάστευσης και η Υφυπουργός Πρόνοιας, που συμπεριφέρονται ωσάν και μιλάμε για μετανάστες που προκαλούν επεισόδια στο Λίβανο. Α, και για να ξέρετε αυτοί οι νεαροί Σύριοι είναι πολίτες ΣΟΥΠΕΡ Α κατηγορίας, αφού διαπράττουν αδικήματα, τους συλλαμβάνει η Αστυνομία - που την βασανίζουν άσκοπα οι πολιτικοί μας στην προκειμένη - και μετά αφήνονται ελεύθεροι, λόγω κανονισμών- νόμων και λοιπής προστασίας από την ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ- ΚΙΤΙΟΥ- ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΑΚΕΛικούς ΑΝΤΑΡΤΕΣ

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αμ, το άλλο το σοκαριστικό για το ΑΚΕΛ. Αναγνώσαμε το προσωνύμιο, σε ρεπορτάζ του Φ και της καλής συναδέλφου ΝΑΤΑΣΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (πολλές Νατάσες υπεμνήσαμε σημερα και θυμηθήκαμε την αξεπέραστη ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, στην ταινία υπολοχαγός Νατάσσα) ότι στο δημοτικό συμβούλιο ΔΡΟΜΟΛΟΞΙΑΣ- ΜΕΝΕΟΥ συμμάχησαν ΔΗΣΥ- ΕΛΑΜ – ΔΗΠΑ και η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ, που αποτελείται (φέρτε γρήγορα κόκκινα χάπια με σφυροδρέπανο και μοιράστε στους μακάριους θαμώνες της κόκκινης πολυκατοικίας) από ΑΝΤΑΡΤΕΣ του ΑΚΕΛ, οι οποίοι δεν έκαναν το χατίρι στην απομονωμένη δημοτική ομάδα των κόκκινων, για μετονομασία του δήμου... Και ξέρετε ποια χωριά περιλαμβάνονται στον εν λόγω δήμο όπου υπερίσχυσαν οι δεξιοί με τους αντάρτες του ΑΚΕΛ συμμάχους ; ΠΕΡΒΟΛΙΑ- ΚΙΤΙ- ΤΕΡΣΕΦΑΝΟΥ.

ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ- ΚΕΤΤΗΡΟΣ – ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ

  • Αμάν ΠΕΡΒΟΛΙΑ – ΚΙΤΙ – ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ- ΜΕΝΕΟΥ αντιλαμβάνεστε τι γίνετε για το ΑΚΕΛ. Μα μόνο ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΣΧΕΣ τις ονομάζαμε μέχρι πρότινος; ΚΑΣΤΡΑ που δεν άφηναν ρουθούνι δεξιάς ψήφου. Για να περάσεις από τα εν λόγω χωριά θα έπρεπε να κρατάς – υποχρεωτικά- κόκκινη σημαία με σφυροδρέπανο και να φωνάζεις συνέχεια «και τώρα και πάντα ΑΚΕΛ-ΑΚΕΛ- ΑΚΕΛ.» Πάει χάθηκαν και τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ και οι βουλευτές της περιφέρειας ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΚΕΤΤΗΡΟΣ – Δήμαρχος Δρομολαξιάς , ΚΥΠΡΟΥΛΗΣ ΑΝΤΡΕΟΥ έχασαν τον έλεγχο. ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ τα πάντα. ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΗΤΤΩΝ είναι αυτά. Άκου αντάρτες του ΑΚΕΛ που συμπράττουν με ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ. Α, ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΛΟΥΚΑΙΔΗ – ΑΡΙΣΤΕ ΧΑΡΑΗ ΚΑΡΑΜΑΝΕ και λοιποί μάλλον η ΠΤΩΣΗ θα είναι ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ…

Ο ΠΗΧΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ- ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΟΔΥΣΣΕΑ - Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ

  • ΥΓ: Τα απόνερα της απόφασης του Ανώτατου Συνταγματικού δικαστηρίου δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε. Και για να καθησυχάσουμε όσους μας προβληματίζονται να ενημερώσουμε ότι ο πράκτορας της ΞΥΠ στο Γενικό Λογιστήριο μας επισήμανε ότι ο απολυθείς ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ δικαιούται όλα τα ωφελήματα του, ήτοι εφάπαξ και σύνταξη.
  • ΥΓ: Ε, δεν το έχει με τους διορισμούς ο ΚΡΙΣ ΝΙΚ. Θυμάστε το επικό της στήλης μετά τον διορισμό του πρώτου Υπουργικού συμβουλίου, στο οποίο καταγράφαμε «έβαλε τον πήχη ψηλά και πέρασε από κάτω». Κάπως έτσι και με την προτεινόμενη λίστα δικαστών για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου- ΕΔΔΑ) την οποία η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης , ΑΠΕΡΡΙΨΕ. Πω, πω ευρωπαϊκές ήττες Χριστοδουλίδη δεν επιτρέπονται.
  • ΥΓ: Αχ αυτές οι θυγατέρες και οι πατεράδες είναι υπήκοοι τους και ότι επιθυμούν τα κορίτσια. Έτσι και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, βουλευτής του ΑΚΕΛ που εσχάτως ήταν ανεβασμένος, αλλά στην συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας παρουσιάστηκε ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ και μάλλον ακραίος υποστηρίζοντας με ΠΑΘΟΣ ότι δεν πρέπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ τα κινητά τηλέφωνα από τα σχολεία. Ε, βλέπετε την Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ) εκπροσωπούσε η ΘΥΓΑΤΕΡΑ του ΧριΧρι, οπόταν δεν μπορούσε να χαλάσει το χατίρι στο κορίτσι. Σε σχέση με τον ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ του οποίου η θυγατέρα είναι μικρή και δεν άρχισε τις απαιτήσεις που ήταν ηπιότερος και διαλλακτικός…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση