ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Η Θεολόγου απαξιώνει την Κοινωνική συμμαχία - Διαταγή χτυπήστε το Φειδία

Ντροπιάζουν την αριστερά με την ζητιανιά ψήφων- Καίγονται από το 10 % που πήρε ο μικρός

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΞΕΜΠΑΡΓΚΟΙ - ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΦΑΝΟΙ - ΑΘΚΙΑΣΕΡΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

• ΦΙΑΣΚΟ ΟΛΚΗΣ και άλλο ένα δείγμα της διολίσθησης του ΑΚΕΛ αποτελεί και η ΖΗΤΙΑΝΙΑ ή αν προτιμάτε το παρακάλιο σε αρκετούς κομματικά ορφανούς, ξέμπαρκους πολιτικά, αθκιασερούς, αριστεροί που δεν ανήκαν στο κόμμα και αίφνης φόρεσαν κόκκινη χλαμύδα και αποκατεστημένους οικονομικά συνταξιούχους του δημοσίου, που θέλουν να το παίξουν ενεργοί πολίτες με άποψη επί των τεκταινομένων και που να είναι πάντα πρόθυμοι να υπηρετήσουν την πατρίδα, μέσω κάποιων θώκων μετεξελίσσεται η ούτω καλούμενη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Επιμένει ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και η υπόλοιπη ηγεσία να ντροπιάζουν το ιστορικό κόμμα και την αριστερά με ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ, τύπου κοινωνικής συμμαχίας και μάλιστα παρουσιάζοντας ΠΟΜΠΩΔΩΣ μέσω ανακοινώσεων και την σύσταση επαρχιακών και κεντρικού φορέα που θα τους εκπροσωπεί.

• Μάλιστα δημοσιοποίησαν και την λίστα των ηγετών της ΚΟΙ-ΣΥΜ, προκαλώντας θυμηδία και γέλωτες στους εχθρούς του ΑΚΕΛ και προβληματισμό - ανησυχία για τους φίλους και υποστηρικτές του κόμματος. Ε, μα αν κάποιος έχει στοιχειώδη γνώση των πολιτικών πεπραγμένων -πόσω μάλλον η ΞΥΠ που διαθέτει ειδικά τμήματα διερεύνησης- και ενδιατρίψει επί του πονήματος που λέγεται διοίκηση- επικεφαλής Κοινωνικής συμμαχίας θα αποφανθεί ότι η πλειοψηφία όσων παρουσιάζονται σαν οι αιμοδότες του ΑΚΕΛ, θα αντιληφθεί ότι οσονούπω ο οργανισμός που λέγεται αριστερά, θα ΜΟΛΥΝΘΕΙ. Ε, μα τι θα σου προσφέρουν ΣτεφΣτεφ μου αυτοί οι άνθρωποι; Πόσους ψήφους θα σου προσκομίσουν και ποια στήριξη θα σου δώσουν εν όψει βουλευτικών εκλογών.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΑΠΕΧΕΙ

• Άσε που ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ - ΛΟΙΔΟΡΗΘΗΚΕ από την εμβληματική μορφή της κοινωνικής σύναξης (κάτι σαν τέιον κυριών με καλεσμένους άντρες θυμίζει) την υποψήφια Ευρωβουλευτή ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, που ούτε καν ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ να μπει στην λίστα των επικεφαλής της ΚΟΙΣΥΜ, θεωρώντας ότι πρόκειται περί κόκκινου φληναφήματος, αρλουμπολογίας και λοιπής περιττολογίας. Αν δε είχε να παρουσιάσει κάποιο επίτευγμα η εν λόγω πολιτική πράξη, βεβαίως θα έπρεπε να ήταν η Θεολόγου, η οποία στις Ευρωεκλογές κατετάγη δεύτερη (26163 ψήφους) και μάλιστα υποσκέλισε (σάρωσε - διέλυσε για να ακριβολογούμε) τον τέως Ευρωβουλευτή ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ (16545), αλλά και προβεβλημένα στελέχη του ΑΚΕΛ, όπως η ΣΤΑΥΡΗ ΚΑΛΟΨΙΔΙΩΤΟΥ - ΔΑΜΙΑΝΟΥ) 11342), επικεφαλής γραφείου Κυπριακού, αλλά και ο τέως Δήμαρχος Δερύνειας ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (6732 αχ Αντρίκκο μου πίστεψες στις ουτοπίες και τώρα έμεινες στα αζήτητα). Μόνο και από την απουσία της Θεολόγου αντιλαμβάνεστε ότι το εγχείρημα της ηγεσίας του ΑΚΕΛ είναι για τα μπάζα…

ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗΣ - ΝΙΑΖΙ - ΣΤΑΥΡΑΝΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ

• Άσε που αυτό που επικαλεστήκατε ο Στεφανάκος (κάτι από τον παλιό παίκτη του Ολυμπιακού Πειραιώς θυμίζει) ότι το 30% των εκλεγμένων στην τοπική αυτοδιοίκηση ανήκουν στην κοινωνική συμμαχία είναι μάλλον εφεύρημα και φληνάφημα. Όπερ μεθερμηνευόμενο, οι ΑΚΕΛικοί περιορίστηκαν και απέτυχαν να εκλεγούν, ενώ οι μουσαφίρηδες, ξέμπαρκοι και λοιποί κομματικά ορφανοί κέρδισαν τους ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ των ψηφοδελτίων. Καλά, πόσους βάλατε της κοινωνικής συμμαχίας και εξελέγη το ένα τρίτο του συνόλου των δημοτικών σας συμβούλων; Οπόταν δεν ψήφισαν ΑΚΕΛ οι ψηφοφόροι, αλλά πήγαν στην κάλπη για όσους ανήκουν στην ΚΟΙΣΥΜ και αυτοί οι άνθρωποι μπορεί στις βουλευτικές να ψηφίσουν άλλους ανεμόμυλους, αφού κάποιοι εξ αυτών θα πάνε σε πιο προσοδοφόρα κόμματα, ήτοι εκεί όπου η εκλογή είναι πιο εύκολη… Παρεμπιπτόντως, θα μπορείτε να τους ΕΛΕΓΧΕΤΕ όλους αυτούς ή θα ψηφίζουν κατά το δοκούν; Μάλλον καθίσταται ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ η διαφήμιση σας… Το πάθημα με Κιζίλγιουρεκ, ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ - ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟ και άλλους των ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, όπως τους αποκαλούσατε προτού μετεξελιχθούν σε ΚΟΙΣΥΜ, δεν σας έγινε ΜΑΘΗΜΑ

ΤΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ

• Για να κλείσουμε δε με το αφήγημα της δήθεν κοινωνικής συμμαχίας, να επισημάνουμε ότι στους εν λόγω καταλόγους δεν συμπεριλαμβάνονται στελέχη από τα επονομαζόμενα ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ (όπως ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ - ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΥ), τα οποία μετά τις Προεδρικές εκλογές διασκορπίστηκαν σε ΒΟΛΤ και άλλα κόμματα, ενώ κάποιοι έκλεισαν ερμητικά την πόρτα στο ΑΚΕΛ. Δείγμα ότι οι δήθεν ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ και η ανάδειξη στελεχών με εφευρήματα τύπου κοινωνικών συμμαχιών, δεν φτουράει. Απλούστατα τους νοικιάζουν ρετιρέ στην ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ με την μέθοδο Αirbnb και αφού απολαύσουν την θέα, την διαμονή τους, θα μετοικήσουν σε άλλες πολυκατοικίες χωρίς φυσικά να πληρώσουν και μένει στις κόκκινες καμαριέρες, να συγυρίζουν τις ακαταστασίες τους.

ΔΙΑΤΑΓΗ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ Κ.Ο Χ. ΚΑΡΑΜΑΝΟ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ ή αν προτιμάτε το πικριλλίκι στα Παλλουρκωτίτικα για να το καταλάβει ο Κεντρικός Οργανωτικός του ΑΚΕΛ ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ, δεν συνάδουν με τον θώκο, το αξίωμα και το σχήμα που κατέχει στο περήφανο κόμμα της αριστεράς και μάλιστα κάνοντας δημόσια επίδειξη. Επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Ευρωβουλευτή ΦΕΙΔΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ για το επεισόδιο με παιδιά αγνοουμένων. Ναι ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ πολιτικός Καραμάνος, που αν υπήρχε δομή, ηγεσία και όχι αλληλοεπικάλυψη, θα έπρεπε να σταλεί στα Περβόλια να κάνει τον καθηγητή στα αναμορφωτήρια της ΕΔΟΝ και να μην το παίζει ειδήμων, κάκισε τον άπειρο πολιτικά νεαρό, που ενδεχομένως να έπεσε και θύμα ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ. Ρε συ Καραμάνε δεν έλεγες ότι θα γεμίσεις τα λεωφορεία Τ/Κ και θα τα φέρεις για να κερδίσετε; Που είναι η οργάνωση του κόμματος όταν κατρακυλούν τα ποσοστά κι εσείς σφυρίζετε αδιάφορα. Ξέρουμε - ξέρουμε τι ισχύει για την ηγεσία του ΑΚΕΛ. Οι ευθύνες της ήττας είναι αναγνωρισθείσες αλλά μη αναληφθείσες…

• Η ΔΙΑΤΑΓΗ φυσικά δόθηκε προς όλα τα κόκκινα λυκόσκυλα να επιτεθούν με ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ και σε κάθε περίσταση στον νεαρό Ευρωβουλευτή, που ελέω και του ταμπεραμέντου τρόπου σκέψης και λοιπής πολιτικής πρακτικής και ενίοτε αχαπαροσύνης, θα υποπίπτει σε ΟΛΙΣΘΗΜΑΤΑ και θα τα προβάλουν με κάθε βαρβαρότητα οι ΑΚΕΛικοί για να υποδείξουν στην κοινωνία ότι έκανε λάθος που έδωσε την ψήφο της στον νεαρό και δεν προτίμησε το κόμμα της αριστεράς. Βλέπετε ΥΦΑΡΠΑΞΕ 10% από το ΑΚΕΛ, σημαντικό ποσοστό, οπόταν τους ΚΑΙΕΙ και τους ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΕΙ. Να περιμένετε και άλλα επεισόδια με επιθέσεις σε βάρος του ΦΕΙΔΙΑ, αφού οι ΑΚΕΛικοί και ειδικά ο Καραμάνος ευελπιστούν ότι θα επιστρέψουν στο ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΝΤΡΙ. Α, Χαρούλη Καρα (όπως ερμηνεύει και αείμνηστος ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΣ στο άσμα, «όπως παλιά» στους σχετικούς στίχους «θύμισε μου πάλι τα όνειρα μου/ όπως στην παλιά την γειτονιά/ θύμισε μου πάλι τα όνειρα μου) και τα ανριά που σας ξέφυγαν έγιναν πλέον ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΣΚΗΣ.

• ΥΓ: Ανταποκριτής της ΕΡΤ στο Ισραήλ χρίστηκε ο πρώην δημοσιογράφος του ΠΟΛΙΤΗ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Ο Κωστής κατηγορείται στο Κυπριστάν από τους πρώην φίλους του ότι είναι ο επιμελητής του βιβλίου που συγγράφει ο ΝΙΚΑΡΟΣ, υπό την επωνυμία «ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ» και ως εκ τούτου από φίλος του ΜΑΚΑΡΙΟΥ και της λοιπής κλίκας καθίσταται εχθρός και πρέπει να κατηγορηθεί για τα ελατήρια του στα ΜΜΕ. Έτσι συμπεριφέρονται οι μετρ της δημοσιογραφίας και της πολιτικής στο Κυπριστάν. Όσοι δεν υπακούουν και μας χαλούν την σούπα είναι αντίπαλοι και θα τους χτυπήσουμε παντοιοτρόπως. Σας πήραν πρέφα ρε.

• ΥΓ: Ο ΑΨΥΣ βουλευτής του ΔΗΚΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ κατήγγειλε την περιδιάβαση κάποιου τύπου από την Υεμένη στην Λάρνακα, ο οποίος κατείχε στρατιωτικές πληροφορίες και άλλα ευαίσθητα στοιχεία. Η ΚΥΠ έκανε κάτι επί του προκειμένου, οι αρχές πήραν τα μέτρα τους ή θα έχουμε θέματα χωρίς να το πάρουμε πρέφα.

• ΥΓ: Περιδιαβάζουν μας λένε πράκτορες της ΞΥΠ από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές Τ/Κ χωρίς ασφάλεια αυτοκινήτου, αλλά δεν τους γίνεται έλεγχος λόγω πίεσης των τελωνειακών. Όσον αφορά τους Ε/Κ συνεχίζουν να πηγαίνουν στα κατεχόμενα για τσιγάρα, πούρα, καζίνο χωρίς να ακούνε τι λέει ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ Είπαμε μετεξελίξαμε το σύνδρομο της Στοκχόλμης σε ανωμαλία εγκεφάλου… Κυπριστάν. Όπου ο απαγωγέας πληρώνεται για τις υπηρεσίες του.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση