ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα γεράκια του φόρου τσίμπησαν πρώην για INTERCONNECTOR - ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ

Υψηλές φορολογίες για θέσεις σε εταιρείες που σχετίζονται με την διασύνδεση

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ INTERCCORECTOR

• Αμάν φανταστείτε τη σκηνή. Ενώ βρίσκεστε αμέριμνοι σε κάποια παραλία ελληνικού νησιού η εξωτικού προορισμού και απολαμβάνετε τα κοκτέιλ σας, αίφνης χτυπάει το τηλέφωνο και σου λέει ένας κύριος με επιτηδευμένη ευγένεια, αλλά που αναβλύζει αυστηρότητα ότι είναι λειτουργός του ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ και θα ήθελε να του προσκομίσετε κάποια στοιχεία. Αν δε είστε και πρώην αξιωματούχος της Κυβέρνησης Αναστασιάδη τότε θα επικαλεστείτε την ατάκα της στήλης. ΤΑ ΧΑΠΙΑ μου τα ΝΙΚΑρια τα τεράστια και διασωλήνωση πάραυτα… Κάπως έτσι μας πληροφορεί ο πράκτορας της ΞΥΠ ονόματι και ΓΕΡΑΚΙ ότι συνέβηκε πρόσφατα με την διερεύνηση στοιχείων και άλλων συναφών πράξεων από πρώην της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, οι οποίοι συμμετείχαν ως Διευθυντές σε εταιρείες που έχουν σχέση με την περιβόητη ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ ή αλλιώς GREAT SEA INTERCCORECTOR.

• Μάλιστα κατά το γεράκι της ΞΥΠ τα ευρήματα ήταν ιδιαιτέρως ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ, αφού τα ποσά που ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ως υψηλόβαθμοι σε εταιρείες που έχουν σχέση με τον INTERCONNECTOR, ήταν ιδιαιτέρως ψηλά και κάποια εξ αυτών έφθαναν από τις 500 - 800 χιλιάδες Ευρώ. Άου-άου. Οι φορολογίες και τα πρόστιμα ήταν ιδιαιτέρως ψηλά και προφανώς οι ενεχόμενοι πρώην του ΝΙΚΑΡΟΥ δεν θα μπορέσουν να απαρνηθούν την καταβολή τους. Ανυπερθέτως και η συμμετοχή τους στις εν λόγω εταιρείες για τους περισσότερους γινόταν όταν βρίσκονταν στον ιδιωτικό τομέα και αφού εγκατέλειψαν τους υπουργικούς θώκους, ωστόσο οι λόγοι που επιλέχθηκαν για να συμμετάσχουν ήταν προφανείς και αυτονόητοι…

OI ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

• Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην συνεδρία της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής την περασμένη Τρίτη την διαχείριση του εν λόγω έργου έχει εταιρεία στην οποία συμμετέχουν ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), του οποίου ιδιοκτήτης είναι το Ελληνικό δημόσιο κατά 51% και εταιρεία από την Κίνα που κατέχει το 49% (πάλι μπλεγμένοι οι Κινέζοι, που εφαρμόζουν το νέο δόγμα του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ). Οπόταν τ’ αδέλφια εξ Ελλάδας για να μην ψάχνουν σε αγγελίες (λέμε τώρα) ανθρώπους να επανδρώσουν τις εταιρίες τους, προσέλαβαν πρώην Υπουργούς που απέκτησαν και την απαραίτητη τεχνογνωσία γεωπολιτικών και άλλων συναφών καταστάσεων, ώστε να υποβοηθήσουν στο έργο τους.

• Πάντως τα ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ πρόστιμα και λοιπές φορολογικές τους υποχρεώσεις οι πρώην αξιωματούχοι παρουσιάστηκαν πρόθυμοι να διευθετήσουν, οπόταν και η υπόθεση θα κλείσει οσονούπω… Από εκεί και έπειτα όλα παραπέμπονται στην διακριτική ευχέρεια των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους και άλλων συναφών πολιτικών ΡΥΘΜΊΣΕΩΝ, κατά πόσον θα δημοσιοποιηθούν ονόματα-διευθύνσεις και τηλέφωνα. Πάντως τα γεράκια του ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, με τον αρχιγέρακα έκαναν την δουλειά τους και τους αφιερώνουμε το άσμα «έφηβα γεράκια», που ερμηνεύει ο αξεπέραστος ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και στους στίχους του άσματος, που άδει ο βασιλιάς της ροκ αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Απόψε ανοίξανε με τον Θεό παρτίδες/τα χέρια τους απλώσανε σαν δίκοπες λεπίδες/και στους ζεϊμπέκικου τον ανοιχτό σταυρό τους/απόψε παίρνουνε κεφάλια στον χορό τους/Κράτα ρε φίλε γερά».

ΞΕΨΑΧΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

• Παραπλήσια είναι και η νέα δράση των φοροθετών που αρχίζει οσονούπω και κατά την οποία θα εξεταστούν οι περιουσίες και τα άλλα κεφαλαιακά στοιχεία πρώην Υπουργών που είχαν σχέση με την υπό εξέλιξη συζήτηση για την συμφωνία με την Κινέζικη εταιρεία (αμάν ρε αυτοί οι Κινέζοι βρήκαν φαίνεται τις αδυναμίες μας στο φαγοπότι) για κατασκευή του ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥ στο Βασιλικό. Ήδη στα επιτελικά γραφεία του Φόρου εισοδήματος γίνονται ασκήσεις επί χάρτου και τις επόμενες μέρες θα ζητηθούν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ελεγχθούν από τα γεράκια. 

• Σύμφωνα με τις διαδικασίες έχουν δικαίωμα 3 μηνών για να καταθέσουν τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν από τους φοροθέτες και φυσικά το εν λόγω διάστημα θα εξαντλήσουν οι πρώην κάτοχοι θώκων σε Κυβέρνηση ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ώστε να περισυλλέξουν τα περιουσιακά τους. Αμέσως μετά θα αρχίσει η έρευνα και φαίνεται ότι κάποιοι δεν θα φάνε κουραμπιέδες και εύγευστη βασιλόπιττα και από το άγχος τους δεν θα μπορέσουν να γιορτάσουν Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά, αφού κάπου στο τέλος του χρόνου τοποθετείται η ολοκλήρωση των ερευνών…

• ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΕΛΕΘΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ - ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σημειώνεται ότι σε ανύποπτο χρόνο είχαμε αναφέρει περί ΜΙΖΩΝ και άλλων τινών που διανεμηθήκαν από τους Κινέζους προς επιρρεπείς Ελληνοκύπριους, για να προωθηθεί το τερματικό στο Βασιλικό που ενδεχομένως να μας προκύψει ως το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της σύγχρονης ιστορίας του τόπου. Τώρα, ποιοι και πόσοι θα ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, αφού η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ είναι η αγαπημένη ενασχόληση του πολιτικού συστήματος. Πάντως σας προειδοποιούμε ότι υπάρχει η κλασική μέθοδος για να γλιτώσουν άπαντες και να ΘΑΦΤΕΙ η υπόθεση στο γεμάτο ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ του Κυπριστάν. Όσοι είχαν την ευθύνη για διαμοιρασμό των ΜΙΖΩΝ να φρόντισαν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ τα κόμματα-ιδιαίτερα τα μεγάλα, -οπόταν θα ενεργοποιηθεί το σύστημα προστασίας και με την συμμετοχή ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, θα δημιουργηθεί ΘΟΛΟΥΡΑ-ΣΥΓΧΥΣΗ και κανείς να μην καταλάβει τι έγινε και έτσι να καλυφθούν όλοι. Κάποιες φωνές που θα φωνάζουν περί σκανδάλων θα ΘΑΦΤΟΥΝ κι αυτές ή θα χαρακτηρίσουν τρελούς όσους επιμένουν για φάγωμα. Μετά ψάχνουν πως εκκολάφθηκε ο ΦΕΙΔΙΑΣ και γιατί οι νέες δημοσκοπήσεις αναφέρουν ότι 4 στους 10 δεν θα ψηφίσουν τα παραδοσιακά κόμματα.

Ο ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ - Ο ΜΟΝΟΣ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΚΕΛ… ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΒΡΟΥ

• ΥΓ: ΚΟΥΙΖ: Ποιος Υπουργός της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη είναι έντονος σε σχέση με τον INTERCONNECTOR και διαλαλεί ότι θα ανοίξει το στόμα του και όποιον πάρει ο χάρος; Ε, μίλα φίλε μου…

• ΥΓ: Ανακαλύψαμε μετά από χρόνια μελετών τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ για ν’ ανέβει το ΑΚΕΛ στην εξουσία και να εκλέξει μετά από 15 χρόνια Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όχι με αρλούμπες, αερολογίες, φληναφήματα με δεξιούς υποψήφιους και ανύπαρκτες κοινωνικές συμμαχίες. ΜΟΝΟ με ΡΗΞΗ και ΥΠΕΡΒΑΣΗ που αν διατυπωθεί θα προκαλέσει αναταραχή. Και όχι οποιουδήποτε εχθρού. Του πλέον ακραίου. Δεν είναι ανάγκη να τον φιλάς, φτάνει να μην τον πολεμάς και να βγάζεις όξος και χολή… Εξάλλου το αφήγημα σας για τους Τ/Κ που είναι αδέλφια ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ… και αυτοί σαν γνήσιοι αδελφοκτόνοι σας πυροβόλησαν στις διπλές εκλογές. Τα χάπια μου ρε τα ρωσικά με το σφυροδρέπανο.

• ΥΓ: Προς Υφυπουργό μετανάστευσης. Μην ενδώσεις σε πιέσεις για να επιτραπεί η είσοδος στις ελεύθερες περιοχές όσων μαζεύτηκαν στην νεκρή ζώνη στην Αγλαντζιά. Παρεμπιπτόντως η ΚΥΠ έμαθε κάτι ή να πληροφορήσουμε τον συνάδελφο ΤΑΣΟ ΤΖΙΩΝΗ, Διοικητή της, ότι ετοιμάζονται για ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ τύπου Έβρου…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση