ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΔΗΣΥ: Βρόμικα παιχνίδια - Αήθης πόλεμος - Βίντεο - Λυκάνθρωποι στο σεργιάνι

Aναστασιαδικοί VS Φουλλικο - Σε πλήρη έξαρση εσωκομματικός πόλεμος με στόχο τον έλεγχο της γαλάζιας πολυκατοικίας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΔΕΝ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΝΙΚΑΡΙΟΙ0 ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ

• Ακόμη και στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του ΑΛΦΑ που καθήλωσε τους τηλεθεατές, επήλθε ΣΑΣΜΟΣ, ωστόσο στον ΔΗΣΥ η ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ είναι άπιαστο όνειρο με τον αλληλοσπαραγμό να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τις δολοφονίες (αυτές των χαρακτήρων είναι χειρότερες από τις άμεσες δια μιας σφαίρας, αφού η διαπόμπευση είναι αργός θάνατος) των αντιμαχομένων οικογενειών να είναι στο μενού των γαλάζιων. Ο εσωκομματικός πόλεμος στον ΔΗΣΥ γίνεται με στόχο ποια εκ των αντιμαχομένων πλευρών, ήτοι των ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΙκών - ΝΙΚΑΡΙων ή των ΑΒΕΡΩΦικών - ΦΟΥΛΛικών επικρατήσει στο μαγαζί - γωνία, όπως είναι το κόμμα της δεξιάς και σαφέστατα με προοπτική τις Προεδρικές του 2028. Όπερ μεθερμηνευόμενο οι ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΝΙΚΑΡΟΣ - ΦΟΥΛΗΣ) βγήκαν στο σεργιάνι και τα θύματα θα είναι αρκετά… Και η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ τι κάνει; Σφυρίζει σαν τροχονόμος και διοχετεύει την κίνηση προς την μια ή την άλλη πλευρά ώστε να αποφευχθούν σοβαρά δυστυχήματα. Α, μπα.

ΟΡΥΜΑΓΔΟΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΠΟ ΝΙΚΑΡΟ

• Εδώ και αρκετές μέρες σας είχαμε προειδοποιήσει τόσο για τον εσωκομματικό πόλεμο στον ΔΗΣΥ, όσο και για την έφοδο του ΝΙΚΑΡΟΥ στο πολιτικό σκηνικό, ο οποίος φορώντας την πολεμική του πανοπλία μπήκε στην μάχη με αποκαλύψεις και επιθέσεις κατά πάντων. Όπως δε μας μετέφερε ο πράκτορας της ΞΥΠ, υπό την επωνυμία Νικαρούι, οι αποκαλύψεις και οι επιθέσεις του τέως Πρόεδρου της Δημοκρατίας θα είναι συνεχείς και καταιγιστικές και κατά όσων του επιτέθηκαν το προηγούμενο διάστημα και παραμένουν ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ. Σας είχαμε ενημερώσει για το βιβλίο του υπό την επωνυμία «ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ», το οποίο και βρίσκεται στα τελικά στάδια και στο οποίο θα αποκαλύψει αρκετά και θα ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΕΙ άλλους τόσους, αρκετοί εκ των οποίων πρώην συνεργάτες του, όπως ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ, που ήταν εξ απορρήτων του, ο στενότερος συνεργάτης του και συγγραφέας αρκετών εγγράφων που αποτελούσαν θέσεις του ΝΙΚΑΡΟΥ.

• Βλέπετε πολέμησαν στο ίδιο χαράκωμα σαν επικεφαλής των ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδων, οπόταν ήταν μπαρουτοκαπνισμένοι, αν και ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ. Πάντως η αποκάλυψη ΝΙΚΑΡΟΥ ότι ο Μακάριος Δρουσιώτης ήταν πέραν από υπάλληλος στο Προεδρικό και αντίστοιχος υπηρέτης στον ΔΗΣΥ, ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ στην δημόσια σφαίρα. Βρε-βρε τα φιλαράκια που μαχαιρώνονται. Πάντως για αρκετούς εξ ημών υπήρχε ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για την πρόσβαση σε Προεδρικό-ΔΗΣΥ, καθότι η περιοχή ήταν ναρκοθετημένη. Ευτυχώς δεν πήραμε ΠΟΤΕ ένα Ευρώ από δημόσιο Προεδρικό χρήμα, όταν άλλοι βολεύονταν και αυτοί και οι σύζυγοι τους σε Κυπριστάν - Ευρώπη… Τέλος πάντων. Αναμένετε για νέες αποκαλύψεις και επιθέσεις αφού ο ΝΙΚΑΡΟΣ αποφάσισε να αντεπιτεθεί και κυρίως να καταλάβει το ΟΧΥΡΟ που ονομάζεται γαλάζια πολυκατοικία…

• ΟΙ ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 

• Κι από την άλλη ο ΦΟΥΛΛΗΣ θα συνεχίσει μέσω των ημετέρων βουλευτών του ΔΗΣΥ να ελέγχει τα κοινοβουλευτικά δρώμενα, θέλοντας να παραμείνει στο προσκήνιο για να είναι -αναλόγως των συνθηκών- υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας το 2028. Στο παρόν στάδιο ετοιμάζει κι αυτός τα δικά του όπλα με τα οποία θα χτυπήσει τους αντιπάλους, που στην προκειμένη είναι οι ΝΙΚΑΡΙοι και προφανώς η Κυβέρνηση ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, που την θεωρεί παράγωγο της κλίκας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.

ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ -Ο ΔΗΣΥ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ- ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ

• Αυτά είναι στο πολιτικό παιχνίδι και η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ του ΔΗΣΥ ο οποίος πνιγμένος στα ΑΠΟΝΕΡΑ της ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ θα περιέλθει σε νέα φάση με απρόβλεπτες συνέπειες. Ωστόσο, ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ πάντοτε αφήνει ΘΥΜΑΤΑ από την δράση ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ, οι οποίοι τυφλωμένοι από το πάθος και το μίσος, μετέρχονται παράνομες πράξεις. Όπως στην προκειμένη περίπτωση όπου το ΠΟΛΙΤΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ είναι τεράστιο, οπόταν και η δράση των ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ είναι εντονότερη. Κατά τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι γαλάζιοι πράκτορες της ΞΥΠ που κινούνται στα παρασκήνια, υπόγεια και καταγώγια, στο όνομα της επικράτησης στον ΔΗΣΥ, εξελίσσονται ΒΡΟΜΙΚΑ παιχνίδια, ίντριγκες και μηχανορραφίες με στόχο την αποδόμηση των εσωκομματικών αντιπάλων.

ΑΗΘΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

• Στις εν λόγω ΑΗΘΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ και συνωμοσίες που θυμίζουν όρους ΜΑΦΙΑΣ και ανθρώπων του υποκόσμου, κυκλοφορούν και διαδόσεις περί ΒΙΝΤΕΟ, που απαθανατίζουν προσωπικές στιγμές, συνομιλίες και επαφές ανθρώπων και τα οποία η απειλή και μόνο ότι θα δημοσιοποιηθούν, προκαλεί ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ. Η ΞΥΠ ως είθισται και εκ της αποστολής της κατέχει όλα τα στοιχεία για την δράση των παράνομων γαλάζιων, οι οποίοι παρουσιάζονται ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, αφού ελέω και του ΜΕΝΟΥΣ κατά των αντιπάλων είναι τυφλωμένοι και ψάχνουν ΕΚΔΙΚΗΣΗ, έστω κι αν πρόκειται να «δολοφονήσουν» αδέλφια τους. Προφανώς, σε κάθε μάχη υπάρχουν και ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ανθρώπων που βρέθηκαν στο λάθος μέρος, την συγκεκριμένη στιγμή ή θεωρείται ότι με τον ΕΛΕΓΧΟ τους, υπό τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ των αποκαλύψεων θα είναι ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ και μέσω τους θα εκπληρώσουν την αποστολή τους. Όλα αυτά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας θρίλερ αλλά πραγματικότητας που εξελίσσεται μακριά από το προσκήνιο.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ - ΤΑ 100 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Εμείς εκ καθηκόντως θα σας ενημερώνουμε για όλα τα τεκταινόμενα, έστω και περιγραφικά και από εκεί και έπειτα ότι ήθελε προκύψει. Βλέπετε στην πολιτική ισχύει πάντα η ατάκα ότι πέραν από την προσφορά στον τόπο περιφέρονται μέσω της εξουσίας αρκετά ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ και τα «λεφτά είναι πολλά Άρη», όπως ανέκραξε ο περίφημος ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ προς τον φίλο του μέγιστο ΝΙΚΟ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ στην ταινία «ΛΟΛΑ», όταν για το χρήμα τον πρόδωσε. Στην εν λόγω ταινία ακούγεται να άδει περιπαθώς το άσμα «χάθηκε το φεγγάρι», η παμμέγιστη τρομερή ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ (πέστε μου υπάρχει αντίστοιχη φωνή στο σημερινό μουσικό προσκήνιο;) και αφού οι Συναγερμικοί το έριξαν στην ποίηση να τους αφιερώσουμε τους στίχους: «Πέτρα την πέτρα περπατώ/το αίμα σου ανασαίνω/ και πια δεν περιμένω/ μου σκότωσαν τον π’ αγαπώ»

• ΥΓ: Πλάκα έχουν στην Βουλή. Θα εξετάσουν στην τελευταία συνεδρία προ των θερινών διακοπών 100 θέματα. Πως; Ε, μα αφού τους αρέσει να γίνονται θέαμα και μετά τους φταίνε όσοι τους κατακρίνουν ή όσοι απομακρύνονται από τα κόμματα. Πως θα μπορέσει κάποιος να εξετάσει σοβαρά θέματα τα οποία επηρεάζουν τις ζωές των πολιτών σε τόσο λίγη ώρα είναι μάλλον πατέντα Κυπριστανική. Υπάρχει και η μέθοδος ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε, που είναι πάντα αποδοτική.

• ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ; ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ - ΚΩΣΤΑΡΑΣ - ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ

• ΥΓ: Α, μου φαίνεται ότι το κονκλάβιο των αρχηγών που συζήτησε χθες υπό τον μανδύα της κοινοβουλευτικής επιτροπής για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, θα παραπέμψει σε μεταγενέστερο χρόνο την ψήφιση του εν λόγω νομοθετήματος… Και τότε θα κλάψουν αρκετά γατάκια που προαλείφονται να κάνουν σόου στην Ολομέλεια. Ποιος ακούει την Ειρήνη Χ και τον Μήτσο Μήτσου. Χαμός θα γίνει αλλά θα γίνει επίκληση της ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του νομοθετήματος. Θα σπάσουμε πλάκα…

• ΥΓ: Ωωω στους Κυπρίους ΖΑΝ ΜΕΛΑΝΣΟΝ μας επισήμανε κορυφαίος πράκτορας της ΞΥΠ, ότι θα μπορούσε άνετα να προστεθεί και ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ. Αμάν τα χάπια μου τα κατσουριδικά. Θα πάθαιναν αμόκ στην κόκκινη πολυκατοικία. Μόνο με υπέρβαση μπορείτε να σωθείτε αγόρια…

• ΥΓ: Προς γατάκια, αλλά και τον αρκόκαττο ΚΩΣΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥ, να επισημάνουμε ότι θα πρέπει να υπακούει στον καθηγητή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που του επισήμανε πλειστάκις ότι η ΙΣΠΑΝΙΑ θα το σηκώσει εύκολα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ε, καλά αν δεν πληρώσεις ιδιαίτερα φροντιστήρια (στα μπούκικα) δεν μαθαίνεις μπαλίτσα Κωσταρά μου εσύ και η παρέα σου των αθλητικογράφων... Α, χαχα Φάτε καμιά μπριζόλα Αντωνάκη - Ιάκωβε - Γιώρκο και αφήστε τα προγνωστικά και την μπάλα για καθηγητάδες του φούρπου…

• ΥΓ: Επιμένει ο βουλευτής της ΔΗΠΑ ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ να ασκεί έντονη αντιπολιτευτική κριτική. Ενίοτε υποκαθιστά και τους ΑΚΕΛικούς που ξέχασαν πάλι τον ρόλο τους ως αξιωματική αντιπολίτευση και ασχολούνται με άσματα του ΤΙΤΑΝΑ, ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ. Ναι ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ πέραν από τον στίχο που μας αράδιασες «με πόσα ψέματα ντύθηκαν οι λέξεις» υπάρχουν κι άλλοι όπως «άδεια η ψυχή μου / το δωμάτιο άδειο/ το όνειρο πάλι την αλήθεια θα σώσει».

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση