ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΔΗΣΥ: Ποιοι υποψήφιοι σε Δημοσκόπηση για Προεδρία-Αλλάζουν 4 Επίτροποι

Υφ. Τουρισμού VS Καρούσος - Ανοίγουν θέσεις επιτρόπων και κάνουν ασκήσεις στο Προεδρικό

Πιστολέρο

Πιστολέρο

steliosx62@yahoo.com

ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΣΥ - ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΖΑΛΗΣ έως και ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ

• Ο αδελφοκτόνος σπαραγμός στο ΔΗΣΥ είναι διάχυτος σε όλα τα μέτωπα και σε όλες τις εκφάνσεις των γαλάζιων και καθημερινά προκύπτουν νέες ίντριγκες και κόντρες, που παραπέμπουν σε ΒΑΘΥ ΡΗΓΜΑ και ανεπούλωτα τραύματα. Μάλιστα, αρκετά εκ των ηγετικών στελεχών του ΔΗΣΥ, όπως ο βουλευτής Αμμοχώστου ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, βρίσκονται σε δυσχερή θέση και περιέρχονται σε ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, όταν συναντώνται με ΑΔΕΛΦΟΥΣ- όπως τους κατονομάζουν κάποια διαγραφέντα στελέχη- με τους οποίους πορεύτηκαν μαζί και έχτισαν τα πολιτικά τους όνειρα. Η χθεσινή συνάντηση στη Βουλή και στο περιθώριο συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής επιτροπής Εμπορίου, του Ν. Γεωργίου με τον εν αργία – διαγραφέντα ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΜΗ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ το κλίμα στο γαλάζιο στρατόπεδο, που βρίσκεται σε κατάσταση ΠΑΡΑΖΑΛΗΣ έως και ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ.

ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ;

• Προς τούτο δε και ο δημοσιογράφος, υπό τον κωδικό Τομ Σου (δεν ανήκει στην ΞΥΠ), του αντέτεινε, ότι ΔΙΩΞΑΤΕ τους αδελφούς σας από το σπίτι, με τον ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ να νοιώθει το ταβάνι της αίθουσας τύπου του Κοινοβουλίου να κατεβαίνει προς το κεφάλι του. Αυτές είναι οι παρενέργειες αποφάσεων που στηρίζονται σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ και οδηγούν την ούτω καλούμενη φιλελεύθερη παράταξη, σε πρότυπα ανελευθερίας και εσωκομματικό σπαραγμό. Προφανώς και οι παρενέργειες είναι αρκετές και θα διαφανούν οσονούπω, αφού π.χ ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΜΗΣ έχει σημαντικό αριθμό προσωπικών ψήφων (στις βουλευτικές εκλογές 2016 πήρε 5615 ψήφους), και ποιο κόμμα και ποιο υποψήφιο ΒΟΥΛΕΥΤΗ, θα ψηφίσει έχουν τη δική τους σημασία. Πάντως, η ΞΥΠ συνέλεξε πληροφορίες και συγκεκριμένα για το παραπολιτικό που παρουσιάστηκε στον Φ, και αναφέρει ότι ο Κουμής θα παραιτηθεί για να διεκδικήσει βουλευτική έδρα, εμπεριέχει στοιχεία ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ, αφού ο Υφυπουργός Τουρισμού, δεν έχει τέτοια πρόθεση και διοχετεύτηκε για να του προκαλέσει προβλήματα και στο Προεδρικό.

ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΥΦ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΩΝ

• Οι ΚΟΥΜικοί δε παραπέμπουν σαν εγκέφαλο που βρίσκεται πίσω από την ΔΙΑΡΡΟΗ, τον Αντιπρόεδρο του ΔΗΣΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟ, ο οποίος ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ για την απόφαση περί διαγραφών και είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος, γιατί έδωσε τη γαλάζια χαριστική βολή στον Κ. Κουμή. Τώρα, πού θα δώσει ο Κουμής τις ψήφους του, θα απασχολεί πλέον όλους τους υποψηφίους του ΔΗΣΥ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν στην γαλάζια πολυκατοικία, ότι αυτοί που έθεσαν εκτός κόμματος, δεν είναι ΡΟΜΠΟΤ, αλλά συναισθηματικά όντα και ενίοτε η ΠΙΚΡΙΑ - ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ οδηγεί σε πράξεις ενάντια και στην οικογένεια σου. Εξάλλου, δεν θα μείνουν ΑΣΤΕΓΟΙ, αφού τους έδιωξαν τ’ αδέλφια τους από το σπίτι και μάλλον θα καταφύγουν στον ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ των ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΩΝ, όπου θα πορευτούν αναλόγως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (κάτι σαν λιτανεία) σε κοντινούς προορισμούς που τους προσφέρουν αγάπη – θαλπωρή και ασφάλεια…Α, και να σας αναφέρουμε ότι με εντολή της Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (αν και δεν είναι στα ακούσματα της αφού είναι θαυμάστρια του ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ δια ροπάλου να ακούγεται στην γαλάζια πολυκατοικία το άσμα « είμαστε αδέλφια που άδει η τιτανοτεράστια ΜΑΡΙΝΕΛΑ και ιδιαίτερα τους στίχους «είμαστε αδέλφια γι’ αυτό και δεν πρέπει / όπου βρεθείς να με κατηγορείς/ να μη δείχνεις τόση κακία κι άγριο μίσος και φοβερό/ γιατί στ’ αδέλφια ποτέ, / το αίμα δε γίνεται νερό». Ου, τώρα οι γαλάζιοι, μάλλον το ίδιο αίμα το μετέτρεψαν σε υγρά απόβλητα των ΑΚΕΛικών- ΕΔΕΚιτών και λοιπών κολαούζων – επικοινωνιολόγων – οσφυοκαμπτών, που ανήκουν στο κονκλάβιο της Αννίτας Δ. και την οδηγούν στο ΒΑΡΑΘΡΟ.

ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΛΦΙΝΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΣΥ

• Προσέξτε όμως και μια περίεργη, άκρως παράξενη και συνάμα αποκαλυπτική των προθέσεων στελεχών του ΔΗΣΥ. Σύμφωνα με το γαλάζιο κουταβάκι, πράκτορα της ΞΥΠ, βρίσκεται σε εξέλιξη από εταιρεία δημοσκοπήσεων που εδρεύει στην Ελλάδα έρευνα μεταξύ ΑΥΣΤΗΡΑ των ΜΕΛΩΝ του ΔΗΣΥ, για τον εκλεκτό τους στην Προεδρία του κόμματος. Ουάου. Τα γαλάζια στελέχη ερωτώνται ποιο θα θεωρούσαν τον καταλληλότερο για την Προεδρία του ΔΗΣΥ ανάμεσα σε ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΦΑΙΔΩΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ- ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ- ΕΥΘΥΜΙΟ ΔΙΠΛΑΡΟ- ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Οι ερωτήσεις δε με βαθμολόγηση καταλληλότητας είναι ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ, έτσι ώστε ο δημοσκόπος- ερευνητής να βγάλει τα δικά του ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. Ακόμη, οι γαλάζιοι ερωτώνται για τη θέση τους σε σχέση με τους χειρισμούς της ηγεσίας και δη της Προέδρου του ΔΗΣΥ στο διάστημα από 2-15 Φεβρουαρίου, ήτοι προ του συνεδρίου.

• Αμάν τα χάπια μου τα γαλάζια τα Τρουλιώτικα ή αν προτιμάτε όπως ερμηνεύει περιπαθώς ο αξεπέραστος- υπέροχος ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ «άρχισαν τα όργανα / σήκω απ’ τη θέση σου/ νάτο το κορίτσι μου σειέται και τινάζεται». Δια της εις ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ (συλλογιστική μέθοδος που αποδεικνύεται η αλήθεια, με βάση το γεγονός ότι η αντίθετη άποψη είναι λανθασμένη) και αν αφαιρέσουμε από τον κατάλογο, ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (έχει 2 προσωπικούς δημοσκόπους στο κονκλάβιο της, ροδαλούς -διαφανοκέφαλους) και ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ που δεν ενδιαφέρεται για την Προεδρία του κόμματος, αλλά για τις Προεδρικές εκλογές, καταλήγουμε στους άλλους 3 δελφίνους που προαλείφονται για την Προεδρία του ΔΗΣΥ, και κάποιος εξ αυτών προετοιμάζεται ΡΑΓΔΑΙΩΣ και μετράει την αποδοχή του και των εν δυνάμει αντιπάλων. Εξάλλου, ποιος θα έδινε 5-7 χιλιάδες Ευρώ για να κάνει τέτοια δημοσκόπηση; Κάτσετε αναπαυτικά και η ΞΥΠ μετά από εντολές του Διοικητή βρίσκεται σε ΠΛΗΡΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο.

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ – ΠΟΙΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κι επειδή αγχώνονται και άλλοι σ’ αυτή τη ζωή να σας επισημάνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη με ειδικές ΑΣΚΗΣΕΙΣ επί χάρτου στο λόφο οι πρώτες αναζητήσεις – σκέψεις περί του διορισμού σε 4 θέσεις Επιτρόπων που θα αδειάσουν το επόμενο διάστημα. Ήτοι της Επιτρόπου πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ, της Επιτρόπου Νομοθεσίας ΛΟΥΙΖΑΣ ΖΑΝΕΤΤΟΥ, της Επιτρόπου δικαιωμάτων του παιδιού ΔΕΣΠΩΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ και της Επιτρόπου ανθρωπιστικών θεμάτων ΑΝΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ιδιάζουσα και η αντικατάσταση τους τον ερχόμενο Οκτώβριο οπόταν λήγει η θητεία τους βρίσκεται στην πλάστιγγα τουλάχιστο για τις 2 επ. Προσωπικών δεδομένων - ανθρωπιστικών θεμάτων και της Επ. Νομοθεσίας υπό προϋποθέσεις.

• Προφανώς πέραν του έργου τους για το οποίο ετοιμάστηκε και ειδική έκθεση από την «πρωθυπουργό» - υφυπουργό παρά τω προέδρω και επικεφαλής του επιτελικού κράτους ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΚΗ, σημαντικό ρόλο θα παίξει αν είναι και προσκυνητές στο Ναό της Προεδρίας στον περίφημο λόφο και στον Άγιο ΝΙΚΟΛΑΟ (ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ). Ανάβουν κανένα κεράκι, κάνουν τις απαραίτητες γονυκλισίες στον Ναό ή το παίζουν άπιστοι και αλλόθρησκοι. Λοιπόν η Επ. προσωπικών δεδομένων ενδεχομένως να παραμείνει άλλη μια εξαετία, ενώ για την Αριστοτέλους μάλλον η μετακίνηση είναι θέμα χρόνου, αφού αυτή την περίοδο διατηρεί και το πόστο της Αναπληρωτή Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας. Θα προαχθεί οσονούπω σε Γ. Διευθύντρια αφού θα καλυφθούν 5 κενές θέσεις Γ.Δ Υπουργείων, οπόταν και θα αδειάσει η θέση της. Προσέξτε μαγικό σκηνικό. Η ΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ Γ. Δ στο Υπ. Δικαιοσύνης και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΝΩΤΟΣ Βοηθός Αρχηγός αστυνομίας. ΟΝΕΙΡΟ και μετά διασωλήνωση πάραυτα.

ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ - ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΣ…ΣΙΩΠΗΛΟΣ

• ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ: Μέσα στον συρφετό της καθημερινότητας, των φελλών και μετρίων δεν μνημονεύσαμε επαρκώς το μεγαλείο ενός ανθρώπου που δεν θέλει προβολή και σόου, αλλά προσέφερε 10 εκατομμύρια Ευρώ για να χτιστεί παιδο-ογκολική κλινική. Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ, ομολογουμένως δεν γνωρίζουμε ούτε τη φυσιογνωμία του ανδρός απέδειξε ότι σ’ αυτή την δύσμοιρη χώρα υπάρχουν και πλάσματα που αποτελούν την ΑΛΛΗ ΝΟΥΣΙΜΗ- ΕΡΓΑΤΙΚΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΠΛΟΧΕΡΗ ΚΥΠΡΟ. Κάποτε αυτή η άλλη Κύπρος θα ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ και τα τρωκτικά θα εξαφανιστούν.

• ΥΓ: Σε αντιπαραβολή του προηγουμένου σημαντική μερίδα ιατρών παρουσιάζονται ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ- ΑΠΛΗΣΤΟΙ και ποδοπατούν τον όρκο του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. Ωσάν και μας εκδικούνται για το ΓΕΣΥ και επειδή δεν μπορούν να βγάζουν ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ χωρίς αποδείξεις. Και ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (ΠΙΣ) λες και δεν ακούει για τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ - ΚΛΕΦΤΕΣ – ΛΕΗΛΑΤΕΣ του ανθρώπινου πόνου ιατρούς. Λες και οι ειδήσεις περί προστίμων από τον ΟΑΥ σε παραβάτες ιατρούς αναφέρονται στους συναδέλφους τους στο ΜΑΛΙ και όχι σε μέλη του ΠΙΣ. Καλά δεν προσβάλλεστε να τους ΔΙΩΞΕΤΕ από την ιατρική κοινότητα και μάλιστα να δημοσιοποιήσετε και τα ονόματα τους;

• ΥΓ: Άστε τις ψευδοευαισθησίες δημοτικοί σύμβουλοι του ΑΚΕΛ που αναφέρεστε σε αδράνεια των αρχών στη Λεμεσό και απουσία ενσυναίθησης για τους βασανισμένους πολίτες, όπως την άτυχη οικογένεια που ξεκληρίστηκε λόγω πυρκαγιάς. ΣΚΥΨΤΕ όλοι το κεφάλι και ζητήστε ΣΥΓΝΩΜΗ γιατί κι εσείς οι κόκκινοι, γαλάζιοι, πράσινοι ήσασταν για χρόνια στα δημοτικά συμβούλια, κυριαρχούσατε σαν μεγάλο κόμμα και τώρα έχετε και δικό σας Δήμαρχο. Τα υπόλοιπα με αποποίηση ευθυνών είναι ΑΚΡΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ. Α και ξέρετε τι προσφέρατε όλοι εσείς οι άρχοντες της τοπικής κοινωνίας; ΜΟΝΟ ΧΡΕΗ και ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ του δημοσίου χρήματος με την ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ που λέγεται δήθεν μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση