ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα κόμματα: Φως από Τορναρίτη, Φειδία - ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ

Χωρίς οργανωτικούς στρατούς αλλά με την μέθοδο των σόσιαλ μίντια - Οι Κατσουρίδηδες στηρίζουν το εγχείρημα της ΘΥΡΑΣ 9

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΦΩΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΦΕΙΔΙΑ - ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ

• Και ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ. Ε, δεν είπαμε ότι θα είναι οι θεοί στην πρώτη δημιουργική τους ημέρα πλάθοντας το πολιτικό σύμπαν και θα επαναλάβουν την έκφραση του ΘΕΟΥ, όπως περιγράφεται στην Γένεση εγένετο φως, που κατά τον Μωυσή, ήταν η απαρχή του φωτός. Ωστόσο, ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ ως εμπνευστής και ο ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ που θα συμπορευτεί, θα δημιουργήσουν νέο πολιτικό σχηματισμό, που ενδεχομένως και να ταράξει την πολιτική ζωή στο Κυπριστάν. Το νέο πολιτικό σχήμα, που βρίσκεται στα σπάργανα αναμένεται να ανακοινωθεί οσονούπω κα προφανώς λόγω της κύριας ενασχόλησης τους, μέσω των αγαπημένων εκφραστικών τους οργάνων, που είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

• Ήδη οι πρώτες συνάξεις και επαφές έχουν γίνει και απώτερος σκοπός είναι να κεφαλαιοποιήσουν σημαντικό μέρος του ποσοστού 19.3% που ο ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ πήρε κατά τις πρόσφατες Ευρωεκλογές. Με σημαντικό ατού ότι η ψήφος στον Φειδία προερχόταν από όλα τα κοινωνικά στρώματα και ηλικίες, οι ΦΩΤΕινοί ευελπιστούν ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές του 2026 θα τύχουν σημαντικής στήριξης και θα εκλέξουν αριθμό βουλευτών που θα τους επιτρέψει να έχουν σημαντική παρουσία στην νομοθετική εξουσία και κατ’ επέκταση στην πολιτική ζωή.

ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

• Εξάλλου, όπως διαφαίνεται και από τις αναλύσεις, αρκετοί ψηφοφόροι είναι τόσο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ και απηυδισμένοι από τα κόμματα, που αν δεν ανατραπεί η κατάσταση με χειροπιαστές αποδείξεις, ενδεχομένως το ποσοστό του 19.3% να ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ. Εκ πρώτης δε όψεως και από τις αντιδράσεις των κομμάτων δεν φαίνεται να έλαβαν τα μηνύματα που τους έστειλαν οι πολίτες, οι οποίοι πλέον ξέφυγαν από το μαντρί και έγιναν ελεύθερης βοσκής, με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι εσωκομματικές έριδες, η εσωστρέφεια, η ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ευθυνών κυρίως από τις ηγεσίες επιτείνει το κλίμα ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ των πολιτών και οι εμπνευστές του νέου σχήματος υπό την επωνυμία ΦΩΣ ευελπιστούν ότι θα φωτίσουν την κοινωνία…

• Όπως επισημαίνεται δεν θα χρειαστούν πολυδάπανους επικοινωνιολόγους, περισπούδαστους αναλυτές, πανάκριβους κομματικούς στρατούς και εμπνευσμένους οργανωτικούς αφού τα εν λόγω ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ τα κατέρριψε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, με τον YOUTUBER μόνο με το κινητό του να ΔΙΑΛΥΕΙ σαν χάρτινους πύργους όλα τα εν λόγω αφηγήματα και κομματικές πρακτικές. Φυσικά η ανάμειξη του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ στο εν λόγω εγχείρημα ενδεχομένως να προκαλεί κάποιους αρνητικούς συνειρμούς λόγω και του εκρηκτικού του χαρακτήρα, με τα κόμματα να σπεύσουν να επωφεληθούν αν και αυτά μάλλον πλέον δεν πείθουν και δεν μπορούν ν’ αλλάξουν άποψη στους πολίτες… Όσον αφορά τον ισχυρότερο αποτρεπτικό παράγοντα στην σύσταση ενός νέου κόμματος, ήτοι της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΧΕΡΕΙΑΣ, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, αφού και οι 2 πρωταγωνιστές είναι τακτοποιημένοι…

• Φυσικά και προφανέστατα το νέο πολιτικό σχήμα θα δεχθεί τον ΥΠΟΓΕΙΟ πόλεμο των κομμάτων, τα οποία ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΑ για την επερχόμενη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα και φυσικά τους κολαούζους των Μέσων Μαζικής εξημέρωσης για να παρακωλύσουν, υποσκάψουν και σαμποτάρουν το νέο σχήμα. Όλα αυτά επί σκηνής και βλέπουμε…

ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ

• Παρόμοιο πόλεμο δέχεται ήδη προ καιρού και η ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ, η οποία πέραν της ποδοσφαιρικής ομάδας, και του πολιτιστικού συνδέσμου που διατηρεί, αναμένεται ότι στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές το εγχείρημα θα μετατραπεί και σε πολιτικό σχηματισμό. Μάλιστα, πληροφορίες του πράκτορα της ΞΥΠ, υπό την επωνυμία ΘΥΡΑεννιώτης, επισημαίνουν ότι άσκηση επί πραγματικού εδάφους και του οργανωτικού έγινε πρόσφατα στις διπλές εκλογές και ειδικότερα στις Ευρωεκλογές, όπου διαφαίνεται ότι μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων (10% που ψήφισαν ΑΚΕΛ) μετακινήθηκε συντεταγμένα προς την υποψηφιότητα ΦΕΙΔΙΑ (πάλι το παπαδοπαίδι πρωταγωνιστής μετατράπηκε σε εφιάλτης των κομμάτων).

• Έτσι η οργανωτική άσκηση ΠΕΤΥΧΕ αφού εκτός των άλλων θέλησαν να δώσουν και σχετικό μήνυμα στο ΑΚΕΛ, το οποίο αυτή την περίοδο ΒΑΔΙΖΕΙ και ΠΑΡΑΜΙΛΆ με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και την χορωδία του (ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ - ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ - ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ - ΤΟΥΜΑΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ) να ερμηνεύουν σε ψηλούς τόνους το άσμα του αξεπέραστου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ όπου στους στίχους άδει περιπαθώς (παρομοίως και η κόκκινη χορωδία) , «βαδίζω και παραμιλώ/ γι’ αυτή την συμφορά μου / χωρίσαμε και έχω βρει / ο δόλιος (ψηφοφόρος) την χαρά μου / μια φορά ξεγελάστηκα / και δεν ξαναγελιέμαι».

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

• Κι όμως οι συνάδελφοι της ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ακόμη υπνώττουν και δεν πήραν χαμπάρι να μεταφέρουν τα μηνύματα στον ΣτεφΣτεφ και τους υπόλοιπους, αφού ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ προτίμησε αντί να ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΘΕΙ μέσω λαϊκής εντολής από Παγκύπριο συνέδριο, όπως εξάλλου κάνουν όλα τα σοβαρά κόμματα, ακόμη και το ΜΟΖΑΜΒ-ΑΚΕΛ (αριστερό κόμμα της Μοζαμβίκης), προτίμησε να πάει ταξιδάκι στην Αθήνα και να κλάψει στον ώμο του άλλου κλαμένου – ηττημένου ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και να βροντοφωνάξουν για εκατομμυριοστή φορά, σε σύναξη του υπό ίδρυση ινστιτούτου (Τσίπρα), για την άνοδο της ακροδεξιάς και τους τρόπους ανακοπής της». Μα τα είπατε τόσες φορές. Αντί να ασχοληθείτε με τις παθογένειες των κομμάτων σας , όσο χρησιμοποιείτε την πρακτική του ΦΟΒΟΥ, τόσο αυξάνονται τα εθνικιστικά κόμματα και οσονούπω θα κυριαρχήσουν στην Ευρώπη με την σύμπραξη ΜΕΛΟΝΙ-ΛΕΠΕΝ-ΟΡΜΠΑΝ.

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ Ο29Μ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Να επισημάνουμε ότι διακριτικά μεν, αλλά ουσιωδώς δίνουν τα φώτα τους στην Ο29Μ και ο στρατηγός ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ, μετά του υιού συνταγματάρχη ΓΙΑΝΝΟΥ, οι οποίοι στηρίζουν αναφανδόν την ομάδα και ενδεχομένως να βγουν και μπροστά ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΦΑΙΡΑ, για το κόμμα. Η δημιουργία ενός κόμματος με καθαρά αριστερή ιδεολογία και όχι κονκάρδες, ουρές και ροζουλίνια με στρασάκια, πιστεύουν οι θιασώτες και οι εμπνευστές της Ο29Μ ότι θα έχει ανταπόκριση στον βασανισμένο λαό της αριστεράς. Όπως δε διατείνονται οι κόκκινοι της Ο29Μ, το ΑΚΕΛ δεν προτείνει σε καίριες - ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ πολιτικές αναμετρήσεις ανθρώπους προερχόμενους από την αριστερά με το πρόσχημα ότι δεν είναι ΕΚΛΕΞΙΜΟΙ. Οπόταν το πείραμα με την ΟΜΟΝΟΙΑ που δόθηκε σε δεξιό επιχειρηματία να την διαχειριστεί συνεχίζεται - εφαρμόζεται και στο ΑΚΕΛ, κάτι που αποτελεί και έναυσμα στους θιασώτες της Ο29Μ να συμπήξουν κόμμα και να εκφράσουν την ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

• Οργανωτικά δεν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, καθότι μέσω του Συνδέσμου Φιλάθλων υπάρχει ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ανθρώπων που μπορεί να αξιοποιηθεί και για τα περαιτέρω, και με ελαφρές παραλλαγές που δεν θα διαφέρουν από τις πολιτικές δομές. Μεγάλο ΑΤΟΥ η πρόσβαση στην νεολαία, αφού η αγάπη προς την ομάδα, ενίοτε είναι και πέραν και πάνω από τα κόμματα. Ιδιαίτερα σε κόμματα που έχουν χάσει τον ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ τους ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ και πλέον όλα είναι φύρδην – μίγδην.

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΤΡΥΜΑΤΟΣ – Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΜΕΛΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΠ. ΘΕΣΜΩΝ ΜΕ ΚΟΕ

• ΥΓ: Ε, δεν είναι τυχαίο με τα πιο πάνω που επικεφαλής του νεοσυσταθέντος κέντρου τραύματος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας τέθηκε ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ιατρός ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Ο φίλος μου ο Άθως, πέραν από εξαιρετικός επιστήμονας, μειλίχιος και θετικός άνθρωπος ήταν και υποψήφιος του ΑΚΕΛ στις Ευρωεκλογές του 2019 και μάλιστα πήρε το αξιοζήλευτο αριθμό των 11606 ψήφων. Βλέπετε τότε οι ΑΚΕΛικοί, επηρεασμένοι από το αφήγημα περί των Τ/Κ που είναι αδέλφια μας, προτίμησαν τον ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ. Τώρα τρέχουν στο κέντρο τραύματος οι κόκκινοι και μετά τα αδελφοκτόνα χτυπήματα από τους Τ/Κ , αν και φαίνεται ότι αυτά είναι ασύμβατα (τα τραύματα) με την φυσιολογική ζωή…

• ΥΓ: Αυτός ο ποιητής, που λέει ότι είναι διαπραγματευτής για το Κυπριακό ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΥ (μάλλον έχει πολλές ώρες ξεκούρασης αφού δεν έχει αντικείμενο εργασίας) τι ήταν αυτές οι βαρύγδουπες αναλύσεις που έκανε επί ελληνικού εδάφους και υπό την αιγίδα των περίεργων Νορβηγικών ιδρυμάτων (αυτοί που έδρασαν και χρηματοδοτούσαν για να ψηφίσουμε υπέρ του σχεδίου Ανάν); Αλήθεια που είδε ο Μελής του Μελή ότι «όλο και περισσότεροι Ε/Κ και Τ/Κ αντιλαμβάνονται ότι το δίλημμα είναι μεταξύ ενός κοινού μέλλοντος μιας ενωμένης Κύπρου στην Ευρώπη, και της οριστικοποίησης της διχοτόμησης και της ενσωμάτωσης της τ/κ κοινότητας στην Τουρκία;» Από την μαζική προσέλευση Τ/Κ στις κάλπες των Ευρωεκλογών; Εκτός κι αν τα οραματίζεται καθήμενος στο γραφείο του όλα αυτά τα ποιητικά, ιδιαίτερα την ρήση «με ελπίδα και όχι φόβο να στηρίξουμε μια πρόταση στο Κυπριακό». Όπερ μεθερμηνευόμενο να δεχθούμε την όποια λύση ή αυτή της ταιβανοποίησης αλλά να ελπίζουμε ότι ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ θα αλλάξει και δεν θα προκαλεί φόβο. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ και ο ΚΟΜΠΟΣ χειροκρότησαν τον ποιητή; Παρεμπιπτόντως Μελή μου, το ΒΟΛΤ και το ΑΚΕΛ σου που ψήφισες και πλασάρουν τέτοιου είδους αφηγήματα, πάτωσαν στις εκλογές, αν το πήρες χαμπάρι… Οπόταν το πολλοί Ε/Κ και Τ/Κ μάλλον κατατάσσεται στο εφεύρημα… ποιητική αδεία.

• ΥΓ: Άλλη μια παρωδία στην φασαριόζικη Επιτροπή Θεσμών της Βουλής άφησε εκτεθειμένα τα μέλη της, που εθίστηκαν στις κουβέντες του καφενέ και τα παναύρκα. Έτσι και βάσει κάποιων καφενόβιων κουβέντων, εσωτερικών αντιπαραθέσεων έστησαν δίκη, σπατάλησαν κοινοβουλευτικό χρόνο ( για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ δεν βρίσκουν…) και τελικά την πάτησαν, αφού και με βάσει την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή που προσκάλεσαν «καμία διασπάθιση χρήματος από την ΚΟΕ έγινε στους ΑΜΚΕ 2023» Απλώς έμεινε το καρκασχιαλίκι που είναι το αγαπημένο σπορ της διοικούσας την Επιτροπή Θεσμών, ήτοι του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΔΗΣΥ) - ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ (ΑΚΕΛ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X