ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άτυπη εκεχειρία ΝΙΚΑΡΟΥ- ΑΒΕΡΩΦ – Απογοητευμένοι από Χριστοδουλίδη- Αννίτα

Τους παραμέρισαν τα πολιτικά τους τέκνα και επανήλθε η λυκοφιλία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ- ΑΒΕΡΩΦ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ

  • Τα ξίφη στα θηκάρια μέχρι νεωτέρας, φαίνεται να έβαλαν οι λυκάνθρωποι που απασχολούν την πολιτική σκηνή του τόπου τα τελευταία χρόνια και προέβησαν σε ενός είδους ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, βάσει της οποίας δεν θα προβαίνουν σε κατηγορίες εκατέρωθεν και ξύσιμο πληγών… Ποιος μεσολάβησε ή τι προέκυψε για να περάσουν και πάλι στο γνώριμο για δεκαετίες στάδιο της ΛΥΚΟΦΙΛΙΑΣ είναι δύσκολο να εξακριβωθεί επακριβώς, αν και κάποιες ενδείξεις μπορούν να καταγραφούν. Εξάλλου, ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ και ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, έχουν αρκετούς ΚΟΙΝΟΥΣ φίλους και συνεργάτες οι οποίοι και μπορούσαν να παίξουν τον ρόλο του ειρηνοποιού και του ταχυδρόμου. Και όπως άδει και ο μέγιστος ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ με άλλη ευκαιρία « έχω μια αγάπη μια πληγή/ που μένει χρόνια ανοικτή/ κι όταν αλλάζει λίγο ο καιρός/ τότε πονάω σαν τρελός / και σε θυμάμαι , ψέματα να πω;/ πανάθεμα με σ’ αγαπώ».

ΚΗΡΥΞΕ Ο ΦΟΥΛΛΗΣ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΤΕΡΑΝΟ

  • Σημειώνεται ότι την άτυπη εκεχειρία κήρυξε χθες ο ΦΟΥΛΛΗΣ που εμφανίστηκε στο πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ και τον βετεράνο ΑΝΤΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ (σαν τον Τζιαντλουίζι Μπουφόν, ΣΤΟ ΔΙΑΦΑΝΟΚΕΦΑΛΟ είσαι μεγάλε που έπαιζε Εθνική Ιταλίας στα 40), όπου διατύπωσε την θέση, ότι όσα λέχθηκαν στην κόντρα του με τον ΝΙΚΑΡΟ ανήκουν στο παρελθόν και ότι ειπώθηκε η κοινωνία το κατέγραψε. Έκοψε μάλιστα την κουβέντα που ήθελε εντέχνως να συνεχίσει ο Αν Δη, μπας και βγάλει κάποια είδηση, για να επισημάνει με το γνωστό του –αυστηρό στυλ- ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ότι δεν θα ήθελε να πει οτιδήποτε άλλο επί του προκειμένου. Ήθελε πολλά άλλα να τονίσει… μέσω της σιωπής του.

ΟΙ ΠΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΙΔΗ- ΑΝΝΙΤΑ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ

  • Μιλήσαμε για ενδείξεις και η κυριότερη είναι ότι και οι δυο πρώην ηγέτες του ΔΗΣΥ, διαβλέπουν ότι οι ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ τους στο πολιτικό χρηματιστήριο δεν ΑΠΕΔΩΣΑΝ, αλλά μάλλον έχασαν και τα χρήματα και την (πολιτική) περιουσία τους. Αναφερόμαστε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τον μεν ΝΙΚΑΡΟ και για την Πρόεδρο της Βουλής για τον ΦΟΥΛΛΗ. Τα πολιτικά τους τέκνα (το απωθημένο των μπαμπάδων όταν έχουν μόνο κόρες ή υιούς) πήραν άλλα μονοπάτια και παρά την προσπάθεια να τους επαναφέρουν στον δρόμο, με το φως το αληθινό, εντούτοις δεν τα κατάφεραν. Οπόταν και οι δυο έχουν τα παράπονα τους , ενίοτε και αγανάκτηση από την στάση των Νίκου Χριστοδουλίδη- Αννίτας Δημητρίου, οι οποίοι σύμφωνα και με πράκτορες της ΞΥΠ που κινούνται στο περιβάλλον τους, δεν επιδεικνύουν τον πρέποντα σεβασμό στους πολιτικούς πατέρες και μέντορες τους.

ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ- ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  • Ο μεν ΝΙΚΑΡΟΣ θεωρεί ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ξέχασε την προσφορά του και με παρότρυνση του προεδρικού κονκλαβίου, ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΕ τον πολιτικό του μέντορα και για πολλούς τον άνθρωπο που κινούμενος εντέχνως στο παρασκήνιο με την γνωστή του μεθοδικότητα, κατάφερε να τον εκλέξει στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Έφθασε σε σημείο ΝικΧρι που ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ τις εισηγήσεις του για διορισμούς, οικονομικά, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ, κοινωνικά θέματα . Μάλιστα ο ΝΙΚΑΡΟΣ παραπονιέται ότι δεν επικοινωνεί ΚΑΘΟΛΟΥ μαζί του ο Χριστοδουλίδης, ενώ σε κάποιες των περιπτώσεων δεν απαντά ΕΓΚΑΙΡΩΣ ούτε τα τηλεφωνήματα του. Προφανώς αντιλαμβάνεστε το σκηνικό και τι επακολουθεί με φωνές, ρίξιμο μολυβιών (ε, πλέον δεν υπάρχουν τασάκια) και φυσικά οι αναγκαίες φιλοφρονήσεις που είναι και η προσφιλής επωδός του ΝΙΚΑΡΟΥ.

Η ΘΥΓΑΤΗΡ ΑΝΝΙΤΑ ΕΞΩΚΕΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΦΟΥΛΛΗ

  • Ο δε ΦΟΥΛΛΗΣ θεωρεί ότι η πολιτική του θυγατέρα, όπως δε αναφέρει ανέδειξε σε διάστημα δυο βδομάδων, από απλή βουλευτή σε δεύτερη τη τάξει στην Δημοκρατία και Πρόεδρο του μεγαλύτερου κόμματος, παίρνοντας την από τους Τρούλλους στα σαλόνια των Παρισίων, παρουσιάζεται ωσάν και είναι η πολιτική παντογνώστης. Στην εν λόγω συζήτηση στο Πρωτοσέλιδο, για όσους ασχολούνται με προπαγάνδα- επικοινωνία και γνωρίζουν βασικές αρχές της,       δεν πρόφερε ούτε μια φορά το όνομα της Αννιτούλας του, που καταδεικνύει ότι δεν υιοθετεί την πολιτική της πρακτική. Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ της Προέδρου της Βουλής από τον προκάτοχο της είναι ΔΙΑΧΥΤΗ στην Πινδάρου και ιδιαίτερα ΑΙΣΘΗΤΗ και στους Φουλλικούς που κατοικοεδρεύουν στην γαλάζια πολυκατοικία και νοιώθουν ότι περιθωριοποιούνται ή δεν γίνονται μέρος των διαβουλεύσεων για αποφάσεις. ΕΞΩΚΕΙΛΕ και επιχειρεί δε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ να δημιουργήσει στρατιά ΑΝΝΙΤΙκών και όσοι δεν προσκυνήσουν την βασίλισσα Τρουλλιώτισσα, τότε μένουν στο περιθώριο.
  • Ο Φούλλης θεωρεί ότι η κριτική που ασκείται στην Κυβέρνηση από τον ΔΗΣΥ είναι μαλακή , επιδερμική και καθόλου σκληρή, ως αρμόζει στην αξιωματική αντιπολίτευση. Ακόμη σε μείζονα θέματα που απασχολούν την δημόσια σφαίρα η Αννίτα Δ. δεν παίρνει τις απόψεις του Φούλλη και γενικότερα παρουσιάζεται ως να επιχειρεί να αποκόψει τον ομφάλιο λώρο με βίαιο τρόπο…

ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ ΝΙΚΑΡΟΣ – ΦΟΥΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΔΩΝ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ

  • Πάντως, οι πράκτορες της ΞΥΠ επιμένουν ότι ΝΙΚΑΡΟΣ - ΦΟΥΛΛΗΣ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ έντονα και από τις εξελίξεις με το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων, αφού οι κατηγορούμενοι είναι και φίλοι- κουμπάροι- συμπολίτες και πρώην στενοί συνεργάτες. Ο μεν πρώην Υπουργός Μεταφορών ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ήταν στην διακυβέρνηση Αναστασιάδη, ενώ ο πατέρας του ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ είναι γνωστός παράγοντας της Πάφου. 
  • Όσον αφορά τα παράπονα των πατεράδων ΝΙΚΑΡΟΥ – ΦΟΥΛΛΗ να επισημάνουμε ότι εσχάτως αναφέρουν 2 κυπριακές παροιμίες που περιγράφουν την κατάσταση: «απόν ακούει του γονιού…παραγωνιάς τζιοιμάται», «ανοίοστον κολιό να σου φκάλει τα μάτια σου». Όσοι αναγνώστες μας ένοιωσαν απανωτά σοκ από το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΩΡΚΑΘΚΙΟ των παροιμιών ας ανοίξουν λεξικό μπορεί να διαφωτιστούν…

ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ ψήφοι + το ΕΛΑΜ= 2ος ΓΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ

  • Kατά τον μέγα Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, που επιφύλαξε το μεγαλύτερο κομπλιμέντο και τον πλέον τεράστιο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟ που απέδωσε σε κόμμα, το ΕΛΑΜ εξέλεξε τους 3 τελευταίους Προέδρους, ήτοι ΝΙΚΑΡΟ- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ , Πρόεδρους Δημοκρατίας και Αννίτα Πρόεδρο της Βουλής.
  • Ε, κατά που διαμορφώνονται τα κομματικά- πολιτικά δεδομένα το ΕΛΑΜ κατέστη ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ, και αναμένεται και το 2026 να επικυρωθεί μέσω της κάλπης των βουλευτικών εκλογών, οπόταν οι ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ ψήφοι + το ΕΛΑΜ σίγουρα μπαίνει στον Β’ Γύρο των προεδρικών εκλογών του 2028. Κι ας ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ και ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ οι άλλοι να βρουν κοινούς υποψηφίους. Αμάν τα χάπια μου τα μαύρα, χρωματιστά και όλων των ειδών.
  • ΥΓ: Κάποιο γατάκι ακούγεται ρε παιδιά στην γωνιά κρυμμένο. Μα είναι το επονομαζόμενο Πρίγκιψ ΝΙΚΟΛΑΟΣ; Ε, γιατί ; Οι Δημητριάδηδες της Πάφου είναι ενεργά στελέχη του ΔΗΚΟ, μην τα ξεχνούμε αυτά.

  • ΥΓ: Περιφέρονται στα κρεβάτια της ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ και έχουν την εντύπωση ότι κανείς δεν το γνωρίζει. Μην πάθετε αμόκ από τις αποκαλύψεις, πολιτικοί, πολιτικάντηδες και λοιπές κορασίδες…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση