ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος με τους ΑΠΟΕΛίστες

Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

24news team

Μια δημοσίευση που αναρτήθηκε σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε αντιδράσεις και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Συγκεκριμένα χρήστης ανέβασε στο «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ», όχι υποστατικό που επισκέφτηκε και δεν τον ικανοποίησε, ούτε απόδειξη από εστιατόριο που του προκάλεσε αρνητική εντύπωση… αποφάσισε να μοιραστεί με τους υπόλοιπους την δυσαρέσκειά του με τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι όπως έγραψε ανάμεσα σε άλλα, «καβάλα σε μηχανές, να κατευθύνονται προς το ΓΣΠ, αδιαφορώντας για τους κανόνες κυκλοφορίας. Δεν σταματούν στα κόκκινα φανάρια και συνεχίζουν να διασχίζουν την ευθεία της Λεωφόρου Λεμεσού με απερίσκεπτο τρόπο». 

Αυτούσια η ανάρτηση του:

Που πήγαμε και δεν μας άρεσε!!!Πριν ξεκινήσω το ποστ να σας πω οτι δεν ασχολούμαι με ομάδες. Στους δρόμους της Λευκωσίας, δυστυχώς, βλέπουμε συχνά φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, καβάλα σε μηχανές, να κατευθύνονται προς το ΓΣΠ, αδιαφορώντας για τους κανόνες κυκλοφορίας. Δεν σταματούν στα κόκκινα φανάρια και συνεχίζουν να διασχίζουν την ευθεία της Λεωφόρου Λεμεσού με απερίσκεπτο τρόπο. Παρά την κούρασή μου από τη δουλειά, αυτό που με ανησύχησε περισσότερο ήταν το ενδεχόμενο πρόκλησης ατυχήματος.

- Μαγκιά δεν είναι να παραβιάζουμε τους κανόνες για να πάμε στο γήπεδο.
- Μαγκιά δεν είναι να ρίχνουμε κροτίδες ενώ οδηγούμε.
- Μαγκιά και σωστό ΕΙΝΑΙ να σταματάμε στο κόκκινο φανάρι, να δίνουμε προτεραιότητα στους πεζούς, και να είμαστε ευγενικοί.

Ας γίνουμε παραδείγματα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.

P.S.Καλά κάνετε και παθιάζεστε με την ομάδα σας, είναι όμορφο συναίσθημα. Όμως, το πάθος σας μπορείτε να το εκφράζετε με τρόπους που δεν βλάπτουν κανέναν.

 

Πάντως, αυτό που επεσήμαναν και αρκετοί εξ όσων είδαν την ανάρτηση, δεν είναι μόνο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που οδηγούν μηχανές!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία αρχείου

Ερωτικό τρίγωνο στην F1;

Και οι τελευταίες φήμες θέλουν την 22χρονη φοιτήτρια νομικής να είναι στο επίκεντρο του πιο πρόσφατου ερωτικού τριγώνου ...
 |  VIRAL