ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Gigi»: Η αδερφή μου ένιωσε την ανάγκη να με κάψει

Η Γεωργία Γιόκκα απάντησε στα όσα είπε για την ίδια η αδερφή της

24news team

Μετά τον απόηχο των όσων δήλωσε η αδερφή της Γεωργίας Γιόκκα («Gigi») η ίδια θέλησε να δώσει την δική της απάντηση, λέγοντας πως όλα έγιναν για τα views. Η αντιπαράθεση των δύο αδελφών, παιδιών οικογένειας ιερέα, φανερώνει τα προβλήματα που προκαλεί η έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η ενασχόληση με περιεχομένο για ενήλικες, στα μέλη μιας οικογένειας.   

Η Παντελίτσα ξεκαθαρίζει δημόσια ότι είναι άδικο τα αδέλφια της και οι γονείς της να συνδέονται με τις πράξεις της Γεωργίας. Χαρακτηρίζει μάλιστα φριχτό ένας άνθρωπος, για οποιοδήποτε λόγο, να επιδίδεται σε τέτοιου είδους καταστάσεις, βλάπτοντας και τον ίδιο του τον εαυτό και την υπόληψή του και την οικογένειά του. Η Γεωργία απαντά θεωρώντας ότι η αδελφή της την έκαψε «στον βωμό των views…».

Ντόρος μετά τη συνέντευξη στον Φειδία

Υπενθυμίζουμε ότι, η Γεωργία γνωστή ως «Gigi», είναι η πρώτη Κύπρια δημιουργός περιεχομένου για ενήλικες στην πλατφόρμα του OnlyFans, η πρώτη τουλάχιστον που το δήλωσε δημόσια. Πρόσφατα προκάλεσε ντόρο με τα όσα είπε σε podcast της με τον ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου.

Τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους δύο προκάλεσαν το ξέσπασμα της αδερφής της Γεωργίας, Παντελίτσας, η οποία με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με σκοπό, όπως η ίδια διευκρίνισε, να μην επηρεάζονται νέα παιδιά από λάθος πρότυπα.

«Η οικογένεια μου δεν συμφωνεί με αυτό που κάνει η Γεωργία - Είναι ένας κόσμος σκοτεινός»

Συγκεκριμένα η Παντελίτσα ανάφερε ανάμεσα σε άλλα, «είναι από το πρωί που περιήλθε στην αντίληψή μου το νέο βίντεο-podcast που έκανε ο Φειδίας με την Γεωργία, που πραγματικά δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω την θλίψη μου. Πρώτα από όλα για τον Φειδία ο οποίος είναι εκλεγμένος Ευρωβουλευτής και που αντί να κάνει τη δουλεία του χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για αυτού του είδους το περιεχόμενο και δεύτερο να σας πω ότι παρόλο που η Γεωργία διατείνεται συνεχώς, ‘’μα εν όλα καλά’’ και ‘’είναι όλα τέλεια’’, ‘’μεταξύ μας δεν υπάρχει πρόβλημα’’, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η οικογένεια μου δεν συμφωνεί με αυτό που κάνει η Γεωργία αλλά θέλοντας να μην την ισοπεδώσει και να την κακίσει κρατήσαμε κάποιες σχέσεις σε κόσμια πλαίσια, παρ’ όλο που εκφράσαμε την έντονη μας αντίθεση πάρα πολλές φορές για αυτό που κάνει αλλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε εμείς τις πράξεις του καθενός. Και βρίσκω πάρα πολύ άδικο για τα αδέλφια μου, για τους γονείς μου να συνδέεται το όνομά μας με τις πράξεις της Γεωργίας. Βρίσκω φριχτό ένας άνθρωπος, για οποιοδήποτε λόγο, να επιδίδεται σε τέτοιου είδους καταστάσεις, βλάπτοντας και τον ίδιο του τον εαυτό και την υπόληψή του και την οικογένειά του. Για ποιο πράγμα; Για οικονομικό όφελος; Δεν είναι αυτό που ακούτε! Και δεν αξίζει ούτε και ένα σεντ τούτη η πράξη… Νέοι προσοχή… και νέες ειδικά, μην θεωρήσετε ποτέ ότι τούτο το πράγμα θα σας λύσει τα προβλήματά, αντίθετα θα σας δημιουργήσει και άλλα. Είναι ένας κόσμος σκοτεινός. Ένας κόσμος επικίνδυνος που κανένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο νομιζόμενος/η ότι θα λύσει τα προβλήματα…».

@pantelitsagiokka Σχόλια για το νέο ποτκαστ Φειδία-Γεωργίας. #lordhelpus #fyi #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος - Pantelitsa Giokka

«Ένιωσε την επιθυμία να με κάψει στον βωμό των views»

Η απάντηση, από πλευράς της «Gigi», ήρθε λίγα 24ωρα αργότερα μέσω του podcast ‘’Nobody wants this’’ στο οποίο ανάμεσα σε άλλα τονίζει, «απλά νομίζω επειδή δεν έπεισε το κοινό, ένιωσε μέσα της μια ακατάπαυστη επιθυμία να με κάψει στον βωμό των views…». 

 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία αρχείου

Ερωτικό τρίγωνο στην F1;

Και οι τελευταίες φήμες θέλουν την 22χρονη φοιτήτρια νομικής να είναι στο επίκεντρο του πιο πρόσφατου ερωτικού τριγώνου ...
 |  VIRAL
Οι δημιουργοί κερδίζουν τετραψήφια ποσά ανά βίντεο

Hashtag: #cleantok

Οι cleanfluencers του TikTok και βγάζουν εκατομμύρια!
 |  VIRAL