ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σάλος με απόδειξη από εστιατόριο του Salt Bae - Εξωφρενικό ποσό!

Ο Salt Bae μοιράστηκε μια απόδειξη από το εστιατόριό του στο Άμπου Ντάμπι και ο κόσμος έπαθε «πλάκα» με τον λογαριασμό

Σάλο προκάλεσε για άλλη μια φορά ο γνωστός σεφ, Salt Bae, αφού δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram έναν λογαριασμό από το εστιατόριο του στο Άμπου Ντάμπι.

Ο κόσμος έπαθε «πλάκα» όταν είδε τον λογαριασμό για ένα τραπέζι σε ένα από τα εστιατόρια του Salt Bae.

Πολλοί από εμάς έχουμε νιώσει έναν κρύο ιδρώτα να κυλάει στο μέτωπο μας όταν στο τέλος μιας βραδινής εξόδου σε ένα ακριβό εστιατόριο ο σερβιτόρος μας φέρνει τον λογαριασμός. Ωστόσο, ο Salt Bae πήγε τα πράγματα σε άλλο επίπεδο, αφού ανέβασε μια φωτογραφία του εξωφρενικού λογαριασμού στο Instagram για να καυχηθεί.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας και σεφ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Nusret Gökçe, έχει δημιουργήσει μια σειρά από 22 εστιατόρια αφού πρώτα είχε γίνει viral για τον περίεργο τρόπο με τον οποίο έριχνε αλάτι στα κρέατα.

Όσοι έχουν επισκεφθεί τα εστιατόρια του, μιλούν για φανταχτερά πιάτα και πανάκριβα φαγητά. Για παράδειγμα, το πιο διάσημο πιάτο είναι η μπριζόλα tomahawk, η οποία όταν σερβίρεται στους επισκέπτες επικαλύπτεται με φύλλα χρυσού.

Ακόμα και ένα απλό γεύμα μπορεί να φτάσει εύκολα σε ένα λογαριασμό χιλιάδων ευρώ, ακόμα και χωρίς να συνυπολογιστούν τα ποτά. Όταν συνυπολογίζετε τα ποτά, τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Αυτό ακριβώς έδειξε στην ανάρτηση του στο Instagram ο Salt Bae, με τον λογαριασμό του εστιατορίου να ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 615.065 ντιρχάμ ΗΑΕ, που ισοδυναμεί με περίπου 151.000 ευρώ.

Το γεύμα αυτό, που σε ορισμένα μέρη αρκεί για να αγοράσει κανείς ένα καινούργιο σπίτι, αποτελούνταν από νερό που κόστιζε περίπου 10 ευρώ, μια μπύρα που κόστιζε σχεδόν 13 ευρω και ένα negroni για 18 ευρώ.

Περιελάμβανε επίσης μπουκάλια Petrus, ένα κρασί που φημίζεται για την υψηλή του τιμή, η οποία έφτασε τα 24.000 ευρώ το μπουκάλι.

Υπήρχε επίσης ο «χρυσός μπακλαβάς», ο οποίος είναι, μαντέψατε, μπακλαβάς τυλιγμένος σε φύλλα χρυσού. Αυτό κοστίζει 95 ευρώ το καθένα, παρακαλώ.

Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος έπαθε «πλάκα» με τα ποσά και σχολίασε ότι η τιμή των φαγητών και των ποτών δεν έχουν καμία σχέση με την ποιότητα των γευμάτων.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

Οι δημιουργοί κερδίζουν τετραψήφια ποσά ανά βίντεο

Hashtag: #cleantok

Οι cleanfluencers του TikTok και βγάζουν εκατομμύρια!
 |  VIRAL