
Ο Λούκα Ντόντσιτς θα επιστρέψει για πρώτη φορά στο Ντάλας από τότε που οι Μάβερικς και οι Λέικερς προχώρησαν σε μία απίθανη ανταλλαγή στις 2 Φεβρουαρίου, με τον Σλοβένο σούπερ σταρ να καταλήγει στο Λος Άντζελες.
Πράγματι, οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στην έδρα των Τεξανών, τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/4, 2:30). Μάλιστα, ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ο «Luka Magic» εξέφρασε τα συναισθήματά του για την επιστροφή στο γήπεδο όπου αγωνίστηκε για περίπου μία επταετία.
«Φυσικά, θα υπάρχει πολλή συγκίνηση για μένα», είπε ο Ντόντσιτς, ο οποίος έχει μέσο όρο 27,1 πόντους, 8,1 ριμπάουντ και 7,6 πόντους ανά παιχνίδι για τους Λέικερς. «Δεν ξέρω τι να περιμένω, δεν ξέρω τι θα νιώσω. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Ντάλας, βλέποντας τους οπαδούς και τους πρώην συμπαίκτες μου. Θα είναι πολύ συναισθηματικό για μένα, σίγουρα. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω», συνέχισε.
Οι Λέικερς, που έχουν ρεκόρ 48-31, πρέπει να κερδίσουν δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους για να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση στη Δύση. Από την άλλη, οι Μάβερικς θα αγωνιστούν κατά πάσα πιθανότητα στα play-ins με στόχο να μπουν στην οκτάδα, έχοντας ρεκόρ 38-41.
Πηγή: sport-fm.gr