
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις προπονήσεις με ηρεμία και με στοχοπροσήλωση σε στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουν οι παίκτες του, με τον Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος στη φυσική κατάσταση.
Η Νέα Μεσημβρία γέμισε γι’ ακόμα μια μέρα με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αν και αυτό θα ξανασυμβεί πλέον από την επόμενη Τρίτη (18/3), αφού θα μεσολαβήσει τριήμερο ρεπό.
Η απόσταση μέχρι και την έναρξη των Playoffs της Stoiximan Super League δίνει τη δυνατότητα στον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να δουλέψουν σε τομείς που έχει παρατηρηθεί πως χρειάζονται βελτίωση και το βάρος πέφτει στη φυσική κατάσταση αυτές τις μέρες.
Στο πρόγραμμα της Πέμπτης, οι Λόβρεν και Όττο ξεκίνησαν ατομικό, έχοντας ολοκληρώσει το στάδιο της θεραπείας, την οποία όμως συνέχισαν για τις δικές τους περιπτώσεις οι Ζίβκοβιτς και Σαμάτα υποβλήθηκαν σε θεραπεία.
Πηγή: sport-fm.gr