ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές του Λουτσέσκου για Λεωφόρο

Μία άκρως επιθετική τριπλέτα φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το αυριανό παιχνίδι στην έδρα της Athens Kallithea, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καλλιθέα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, θα κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάνει διάφορες δοκιμές μέσα στην εβδομάδα, για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του στο σύνολο των 26 ματς, έχοντας κατά νου να κάνει αλλαγές λόγω των σημαντικών απουσιών που έχει.

Ο Ρουμάνος δεν υπολογίζει, πρώτα από όλα, τους Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, μαζί με τους τραυματίες Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιόνι Ότο και Ντέγιαν Λόβρεν.

Κάπως έτσι προκύπτει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Δημήτρης Πέλκας, έχοντας τους Κίριλ Ντεσπόντοφ και Τάισον στα «φτεράι» και φυσικά τον Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης.

Στα χαφ, από τη στιγμή που είναι εκτός ο Οζντόεφ, θα παίξει ο Σβαμπ, με τους Μεϊτέ, Καμαρά και Πένια να διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα. Το δίδυμο στους στόπερ θα αποτελέσουν ο Μιχαηλίδης και ο Βιετέσκα, καθώς θα προφυλαχθεί ο Κεντζιόρα που είναι στο όριο των καρτών.

Πηγή: Sport-fm.gr

 

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση