Θεόδωρος Τσιολάκης
Από το καλό στο καλύτερο βαδίζει η Ανόρθωση παρά τα πολλά αγωνιστικά και μη προβλήματα που υπάρχουν ο Μάουρο Καμορανέζι καταφέρνει κάθε παιχνίδι να παρουσιάζει ένα αξιόλογο σύνολο το οποίο βλέπει τον κάθε αντίπαλο στα μάτια, παίζει καλό ποδόσφαιρο και παίρνει αποτελέσματα.
Πλέον όπως έγιναν τα πράγματα τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της Α' φάσης οι ελπίδες για είσοδο στην πρώτη εξάδα είναι αρκετές και ειδικά με το πρόγραμμα που έχει μπροστά της.
Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο η Ανόρθωση από όλες τις ομάδες έχει θεωρητικά το πιο εύκολο πρόγραμμα αν και όπως φάνηκε στο φετινό πρωτάθλημα τίποτα δεν είναι δεδομένο.
Όμως αν το πάρουμε από πλευράς θεωρίας η ομάδα της Αμμοχώστου μετά το ματς με τον Άρη έχει να αντιμετωπίσει ΕΝΠ εκτός, Καρμιώτισσα εντός και Ομόνοια 29Μ εκτός. Τρία ματς που αν η "Κυρία" παρουσιάσει το πρόσωπο που βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια έχει μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί στην πρώτη εξάδα με το τέλος της Α' φάσης του πρωταθλήματος.
Πάντως με την εικόνα που βγάζει η Ανόρθωση δείχνει πως και θέλει και μπορεί να εξασφαλίσει τουλάχιστον την 6η θέση και να πάει στα πλέι οφ στον πρώτο όμιλο.