ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εντυπωσιακός ο Σάμιος στο ντεμπούτο του με ΑΠΟΕΛ, διαφορετικό ματς»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε υπεύθυνος του Γραφείου Επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος για όλα όσα αφορούν την ομάδα του. 

Τα κυριότερα σημεία:

Αρχικά: «Όπως λέω πάντα, το θέμα είναι να κάνεις εσύ το καθήκον σου και ότι είναι να έρθει θα έρθει. Έτσι και έγινε, είχαμε δύσκολη αποστολή όμως κερδίσαμε δεν ήταν καθόλου εύκολο και μαζί με τα άλλα αποτελέσματα που ήρθαν είμαστε στο -1 από την κορυφή. Αυτό με την μείωση της διαφοράς είναι δύο όψεις. Είχαμε κερδίσει την Πάφο και ήμασταν στην 1η θέση και μετά βρεθήκαμε στο -6. Όπως χτίστηκε αυτή η διαφορά και πλέον είμαστε στο -1. Όσον αφορά τη μάχη των πλέι οφ, και πάλι το σημαντικό είναι να κερδίζουμε εμείς. Έχει να κάνει φυσικά με τα αποτελέσματα των αντιπάλων, όμως για να είσαι στα ψηλά πρέπει να κερδίζεις εσύ και μετά θα δεις τα αποτελέσματα».

Για τις δηλώσεις Σπιλέφσκι: «Κυρίως το παράπονο του προπονητή ήταν από την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο. Θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο για αυτή τη συνέντευξη Τύπου. Δεν υπήρχε κανένας δημοσιογράφος, μόνο η κάμερα. Είναι κρίμα αυτό. Στις πλείστες διασκέψεις υπάρχει ένας δημοσιογράφος από συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Και πάλι όμως αυτή τη φορά δεν ήταν κανένας και βλέπουμε να καλύπτονται τα παιχνίδια όμως στη διάσκεψη δεν υπάρχει κανείς».

«Υποδεχόμαστε τον ΑΠΟΕΛ σε ένα διαφορετικό παιχνίδι, έχουν διαφορετικό προπονητή. Έναν νέο προπονητή που ήταν εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του με τον ΑΠΟΕΛ να είναι εντελώς διαφορετικό και βελτιωμένο. Αυτό μας κάνει να είμαστε σε εγρήγορση και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να κερδίσουμε».

Για τον Κορέια: «Είχε έναν μυϊκό σπασμό, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ΑΠΟΕΛ, θα τον περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή, όμως έχει καλές πιθανότητες να προλάβει. Αν τον περιμένει και ο κ. Μάντζιος είναι με το σπαθί του που δικαιούται να βρίσκεται στην Εθνική ομάδα. Από εκεί και πέρα περιμένουμε ενημέρωση για τον Νίκολιτς, οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση