
Περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και την κατάθεση ψυχής που έκαναν στο γήπεδο δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων Κ-17 Μιχάλης Μάρκου, μετά την επιτυχία της κατάκτησης της 1ης θέσης στον 4ο όμιλο της Β' Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA.
Αναλυτικά:
«Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τους ποδοσφαιριστές μας και θέλω να τους συγχαρώ. Δεν ήταν εύκολη η αποστολή τους και χρειάστηκε κατάθεση ψυχής για να τα καταφέρουν. Είμαι δύο χρόνια με αυτά τα παιδιά και έδειξαν ότι έχουν μέλλον. Ευχαριστώ την ΚΟΠ και τον Πρόεδρό της που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω με αυτή την ομάδα η οποία δικαιούτο μια επιτυχία και τα κατάφερε» δήλωσε ο κ. Μάρκου, για να προσθέσει:
«Πέραν του αγωνιστικού κομματιού, ο στόχος μου από τη πρώτη ημέρα που ανέλαβα αυτή την Εθνική, ήταν να περάσω στους ποδοσφαιριστές το πάθος και την αγάπη τους για την Εθνική. Είμαστε η Κύπρος, δεν μπορούμε να κατακτήσουμε EURO ή Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος γιατί πέρασα αυτή τη φιλοσοφία στα παιδιά: Να αγαπούν τη χώρα τους, να αγαπούν την Εθνική τους, να αγαπούν την πατρίδα τους, να παίζουν με πάθος. Κάναμε μια μεγάλη επιτυχία, θα αγωνιστούμε στην Α’ Κατηγορία στην επόμενη διοργάνωση και αυτή η επιτυχία αντανακλά σε όλους. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία που είχαμε, ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου, τους γονείς τους για τις θυσίες τους, την Ομοσπονδία για τη βοήθεια που μας παρέχει και εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια».
Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Παίδων Κ-17.