ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά δημιουργίας γηπέδου φούτσαλ

Στην περιοχή της Κισσόνεργας

ΚΥΠΕ

Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στην Πλατεία Κισσόνεργας, κάτοικοι της κοινότητας, εκφράζοντας την αντίθεσή τους για την καταστροφική, όπως την αποκαλούν, αλλοίωση του χώρου, με τη δημιουργία γηπέδου φούτσαλ, που επιχειρεί το απερχόμενο κοινοτικό συμβούλιο στον πλατειακό χώρο - παλιό γήπεδο της κοινότητας, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Επιπρόσθετα η Ομάδα πρωτοβουλίας διάσωσης του χώρου καλεί τους Υπουργό Εσωτερικών, την Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου τις αρμόδιες αρχές και το Κοινοτικό Συμβούλιο «να ακούσουν τις φωνές των κατοίκων και να λάβουν υπόψη τις ανησυχίες και τις απαιτήσεις τους για μια βιώσιμη και αειφόρο προσέγγιση στην ανάπτυξη του χώρου».

Ο συγκεκριμένος χώρος – όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση - είναι ιερός για τον κάθε κάτοικο, είναι η ιστορία του χωριού και πρέπει να διαφυλαχτεί με κάθε τρόπο. Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να προστατεύσουν τον πλατειακό τους χώρο και σε περίπτωση που οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν παρέμβουν, θα προχωρήσουν στη λήψη δυναμικών μέτρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X