ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γάτα ταχυδρομήθηκε κατά λάθος στην Καλιφόρνια

Η γάτα έχει μια προτίμηση στο να παίζει μέσα σε κουτιά και είναι ιδιαίτερα ικανή στο να κρύβεται

Μία οικογένεια από την Γιούτα των ΗΠΑ επανενώθηκε με τη γάτα της, αφού είχε ταχυδρομηθεί κατά λάθος στην Καλιφόρνια με ένα πακέτο επιστροφής. Η Γκαλειάνα εξαφανίστηκε από το σπίτι μυστηριωδώς στις 10 Απριλίου, αλλά οι ιδιοκτήτες της δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως η γάτα μπορούσε να εξαφανιστεί χωρίς κανένα ίχνος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NBC News, μία εβδομάδα αργότερα, το ζευγάρι έλαβε ειδοποίηση ότι το μικροτσίπ είχε σαρωθεί με αποτέλεσμα να τηλεφωνήσουν σε κτηνίατρο στο Λος Άντζελες. Η γάτα κατάφερε να επιζήσει για έξι μέρες χωρίς τροφή ή νερό, εφόσον στάλθηκε κατά λάθος με επιστροφή της Amazon.

«Λυγίσαμε όταν συνειδητοποιήσαμε ότι πήδηξε σε ένα μεγάλο κουτί»

«Έτρεξα να πω στον σύζυγό μου ότι βρέθηκε η Galena και λυγίσαμε όταν συνειδητοποιήσαμε ότι πρέπει να πήδηξε μέσα σε ένα υπερμεγέθες κουτί που είχαμε στείλει την προηγούμενη Τετάρτη», δήλωσε η Clark. «Η γάτα έχει μια προτίμηση στο να παίζει μέσα σε κουτιά», σύμφωνα με τον Clark, και είναι ιδιαίτερα ικανή στο να κρύβεται.

Ακόμη, η Clark δήλωσε στο KSL ότι κατάφερε να μιλήσει με την εργαζόμενη στην αποθήκη της Amazon, Brandy, η οποία βρήκε την Galena. Η υπάλληλος της Amazon είπε στην Clark από το τηλέφωνο ότι φρόντισε τη γάτα πριν την πάει στον κτηνίατρο την επόμενη μέρα. Μόλις έλαβαν το τηλεφώνημα, η Clark και ο σύζυγός της έκλεισαν πτήση για την Καλιφόρνια για να ξανασμίξουν με τη γάτα τους.

«Η Galena είναι ένα τεράστιο συναισθηματικό στήριγμα για μένα και με βοήθησε να ξεπεράσω πολλές προκλήσεις υγείας τα τελευταία έξι χρόνια», δήλωσε η Clark. «Το άγχος και το στρες που είχα επειδή δεν ήξερα τι της συνέβη ήταν βασανιστικό.»

Η στιγμή της επανένωσης της οικογένειας με τη γάτα

Η ανάρτηση του ζευγαριού

Αμέσως μετά την επανένωση του ζευγαριού με τη γάτα τους, η Clark έκανε μία ανάρτηση στο Facebook και στην ομάδα Utah County Lost & Found PETS, εξηγώντας την ιστορία και περιγράφοντας την επιβίωση της γάτας ως ένα «τρυφερό» τέλος.

Μάλιστα, στην ανάρτηση της η Clark έγραφε ότι «Οι αιματολογικές της εξετάσεις ήταν απολύτως φυσιολογικές», ενώ συμπλήρωσε πως «Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ αδύνατη, είναι σώα και αβλαβής.»

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X