
Τη φωτογραφία αγνώστων προσώπων, τα οποία καταζητούνται για διερευνώμενη υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς, κατοχής και χρήσης πυροβόλου όπλου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής βλάβης και κακόβουλης ζημιάς, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805187, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 15/03/025 στην επαρχία Λεμεσού.
Το περιστατικό - Πυροβόλησαν και ξυλοκόπησαν 18χρονο
Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 18χρονο από τη Λεμεσό ότι, στις 15/3/2025 και ώρα γύρω στις 4 το απόγευμα, ενώ βρισκόταν στο σταθμευμένο όχημα του σε περιοχή της Λεμεσού, δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων τα οποία τον κτύπησαν σε μέρη του σώματος του, ενώ ένα από αυτά φέρεται να τον πυροβόλησε με αεροβόλο πιστόλι, τραυματίζοντας τον ελαφρά.
Ο 18χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο. Αυτός έφερε αιμάτωμα στα χείλη καθώς επίσης εκδορές στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον νεαρού ηλικίας 18,5 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος ενώ σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του.