ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταζητείται ο Χαράλαμπος Παρασκευά (ΦΩΤΟ)

Μήπως τον έχετε δει;

Ανακοινώσεις

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Χαράλαμπου Παρασκευά, 37 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, που διαπράχθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2024, στη Λεμεσό.

Το πρωί της 16ης Οκτωβρίου 2024, μέλη της ΥΚΑΝ προσπάθησαν να ανακόψουν για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος, σε δρόμο της Λεμεσού. Ωστόσο, ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Στην προσπάθειά του αυτή, το όχημα του 37χρονου συγκρούστηκε με δύο οχήματα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ ακολούθησαν τον 37χρονο, ο οποίος κατάφερε να εισέλθει στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων και να διαφύγει. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο 37χρονος θεάθηκε να ρίχνει έξω από το αυτοκίνητο μία σακούλα, η οποία όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 11 κιλών και 600 γραμμαρίων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την ΥΚΑΝ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805068 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έγκλημα: Τελευταία Ενημέρωση

X