ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΧΑΜΟΣ! Φειδίας vs Τορναρίτης: «Βλάκα, ψεύτη»

Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στους δύο άλλοτε κολλητούς

24news team

Το απόλυτο κυπριακό viral είναι εδώ και μερικές ώρες το διαδικτυακό debate, το οποίο έγινε σε live της Νανάς, γνωστής Κύπριας τικ- τοκερ, όπου ο Χριστόφορος Τορναρίτης και Φειδίας Παναγιώτου είχαν έντονη αντιπαράθεση. Ο Ευρωβουλευτής και ο επιχειρηματίας από καρδιακοί φίλοι μετατράπηκαν σε άσπονδους εχθρούς με αλληλοκατηγορίες και χαρακτηρισμούς απείρου κάλλους!

Η κόντρα των δύο άλλοτε κολλητών σιγόβραζε εδώ και εβδομάδες και ξέφυγε μέσω της κοινής παρουσίας τους στο εν λόγω διαδικτυακό debate.

Τα πράγματα σε κάποια στιγμή εκτροχιάστηκαν όταν η συζήτηση επικεντρώθηκε στο βίντεο που ανάρτησε ο Φειδίας με Τουρκοκύπριο youtuber. «Ότι πρέπει να τα βρούμε με τους Τουρκοκύπριους δεν σημαίνει ότι εσύ πρέπει να κάνεις βίντεο και show», είπε ο Τορναρίτης με τον Φειδία να του απαντά: «Πώς θα τα βρούμε όταν δεν μιλούμε με τους Τουρκοκύπριους».

Στην συνεχεία, ο κύριος Τορναρίτης τόνισε ότι ο Φειδίας έκανε λάθος που δεν έβαλε δίπλα του ανθρώπους που τον βοηθήσαν με τον Ευρωβουλευτή να παρεμβαίνει λέγοντας πως δεν κάνει ρουσφέτι. Κάπου εκεί τα αίματα άναψαν για τα καλά με τον κύριο Τορναρίτη να σημειώνει πως δεν του πρότεινε κανένα άτομο και τον Φειδία να τον διαψεύδει.

«Βλάκα, ψεύτη, ελεεινέ», είπε ο Τορναρίτης στον Φειδία όταν ο τελευταίος του ανέφερε που του επιτίθεται επειδή «δεν δέχθηκα να βάλω τους δικούς του».

@mismy2316 Ντροπή .. #cy #nana #tornaritis #fidias #foryoupage #foryoutiktok #foryoucyprus #thisiscyprus ♬ πρωτότυπος ήχος - mismy

Υπενθυμίζουμε ότι, προ ημερών ο κύριος Τορναρίτης είχε εκτοξεύσει κατηγορίες εναντίον του Ευρωβουλευτή χαρακτηρίζοντας τον "απένταρο" ενώ παραδέχθηκε πως ο Φειδίας Παναγιώτου τον ξεγέλασε.

@christofertorno

Απολογούμε - Συγνώμη σέ όλους

♬ Inspirational - neozilla

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X