ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι όροι που επιβλήθηκαν στον 14χρονο

Η σοβαρή κατηγορία που αντιμετωπίζει

24news team

Ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων παρουσιάστηκε ο 14χρονος ο οποίος συνελήφθη για τις επεξεργασμένες «γυμνές» φωτογραφίες μαθητριών και καθηγητριών. Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι εξής όροι, μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή που θα παρουσιαστεί εκ νέου στο Δικαστήριο: απαγόρευση χρήσης ηλεκτρονικών συσκευών όπως τηλέφωνο, λάπτοπ, τάμπλετ, ηλεκτρονικού υπολογιστή καθώς και η χρήση διαδικτύου. Eπίσης του απαγορεύθηκε η οποιαδήποτε επαφή τόσο με τα «θύματα» όσο και με άλλα πρόσωπα που μπορεί να επηρεάσουν την υπόθεση ενώ του τονίσθηκε πως οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του σχολείου.

Υπενθυμίζουμε πως, το απίστευτο περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται ο 14χρονος σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της επαρχίας Αμμοχώστου. Σύμφωνα με την καταγγελία μαθητές φωτογράφιζαν μαθήτριες και καθηγήτριες και έπειτα μετέτρεπαν το εν λόγω υλικό σε άσεμνο μέσω συγκεκριμένου λογισμικού προγράμματος. Ακολούθως τις επεξεργασμένες «γυμνές» φωτογραφίες τις διέδιδαν σε γκρουπ.

Όπως πληροφορούμαστε, πέραν του 14χρονου στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλοι μαθητές ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από μαθητές που ήταν στο συγκεκριμένο γκρουπ. Μάλιστα, έχει συσταθεί ειδικό κλιμάκιο από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων που χειρίζεται το περιστατικό.

Ο 14χρονος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έγκλημα: Τελευταία Ενημέρωση