ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οκτώ συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό 45χρονου

Χειροπέδες σε οκτώ άντρες ηλικίας από 18 έως 29 ετών

24news team

Άγριος ξυλοδαρμός 45χρονου Ελληνοκύπριου σημειώθηκε γύρω στις 2:30, τα ξημερώματα της Πέμπτης, 17 Οκτωβρίου, έξω από νυκτερινό κέντρο, σε περιοχή της πρωτεύουσας.

Ο άνδρας δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων, με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας να αναφέρουν πως, αιτία του περιστατικού ήταν διαφωνία που προέκυψε εντός του υποστατικού που διασκέδαζε το θύμα. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις ενώ ο 45χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι, αυτός έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα και αφού κρατήθηκε για νοσηλεία, το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, έλαβε εξιτήριο.

Για την υπόθεση οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη οκτώ προσώπων, άντρες ηλικίας από 18 έως 29 ετών. Εναντίον τους εκδόθηκαν χθες Κυριακή, δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Οι οκτώ ύποπτοι εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας το πρωί της Δευτέρας και αφού συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης τους, διάρκειας οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έγκλημα: Τελευταία Ενημέρωση