ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συγκινεί ξανά ο Μάριος: Γι ' αυτό ανέβηκα γονατιστός στο Σταυροβούνι (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ήταν τάμα για την Άννα μου και για την κάθε Άννα…»

24news team

Ο Μάριος Νικολάου που ανέβηκε με τα γόνατα στο Σταβροβούνι μετά από τάμα που έκανε για να θεραπευτεί η αρραβωνιαστικιά του, Άννα Σιάλαρου, συγκινεί ξανά. Με βίντεο που δημοσιοποίησε στο TikTok εξηγεί γιατί έκανε το συγκεκριμένο τάμα αλλά και τις δυσκολίες της ανάβασης στο Σταυροβούνι.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων «ήταν τάμα για την Άννα μου και για την κάθε Άννα…»

Χθες δημοσιοποιήθηκε το βίντεο που κοινοποίησε ο πατέρας της Άννας και πεθερός του Μάριου, Σώτος.

Στη σημερινή ανάρτησή του στο TikTok ο Μάριος περιγράφει πως έμπνευση για την ανάβασή στο Σταυροβούνι ήταν η γιαγιά του. Διηγήθηκε μάλιστα την ιστορία της, όταν ήταν έγκυος και θα έχανε το μωρό αλλά της φανερώθηκε η Παναγιά η οποία την προέτρεψε να ανέβει στο Σταυροβούνι, όχι με τα γόνατα, όπως διευκρίνισε. Η γιαγιά του ανέβηκε στο Σταυροβούνι και την επομένη οι γιατροί της ανέφεραν πως το μωρό της δεν είχε πρόβλημα, πρόσθεσε.

Περιγράφει πως η ανάβασή του βουνού με τα γόνατά του μέσα στη ζέστη σε απόκρημνη περιοχή και παρά τους φρικτούς πόνους που είχε σε χέρια και πόδια, ήταν αποφασισμένος να πετύχει το τάμα του.

Όταν μετά από ώρες κατάφερε να διανύσει την απόσταση και να εκπληρώσει το τάμα του, έκανε όπως λέει την προσευχή του για να γίνει καλά η Άννα του, με την οποία θα τελέσουν σύντομα τον γάμο τους.

Δείτε την ανάρτησή του στο TikTok:  

 

@rionikolaou Η ιστορία του Σταυροβουνίου που το βγήκα γονατιστά ,Χωρίς φαγητό !Για τάμα της Άννας μαυ Και για κάθε άνθρωπο που το χρειάζεται #ο#ορθόδοξοςχριστιανισμόςΚ#Κύπρος#cy#cy#Σταυροβούνιn@annashxo ♬ original sound - rionikolaou
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση