ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άφαντη η μοιραία μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 16χρονος Χαράλαμπος

Οι αστυνομικές αρχές άρχισαν εκ νέου τις έρευνες

24news team

Οι διωκτικές αρχές ξεκίνησαν εκ νέου τις έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό της μοιραίας μοτοσυκλέτας με την οποία έχασε τη ζωή του ο 16χρονος Χαράλαμπος Πισσαρίδης. Η μηχανή του άτυχου νεαρού μετακινήθηκε από τη σκηνή σε άγνωστο μέρος και οι αστυνομικές αρχές την αναζητούν από την πρώτη στιγμή. Οι ανακριτές της υπόθεσης ψάχνουν πέραν της μοτοσυκλέτας και τους λόγους για τους οποίους αυτή εξαφανίστηκε μετά το τραγικό συμβάν.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, 20 Σεπτεμβρίου, στην οδό Αμμοχώστου, στα Πάνω Πολεμίδια στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζουμε ότι, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας της οποίας επέβαινε με αποτέλεσμα αυτή να παρεκκλίνει της πορείας της ενώ εν συνεχεία ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, προσέκρουσε αρχικά σε πάσσαλο πινακίδας τροχαίας και ακολούθως σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 16χρονος Χαράλαμπος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού εκεί όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση από την Τροχαία Λεμεσού. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση