ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος - Με την ίδια μηχανή είχε σκοτωθεί και ο γιος του

Ο Διονύσης Πρώιος είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο το μεσημέρι της Παρασκευής

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του πρώην παίκτη του MasterChef Διονύση Πρώιου, μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

Κατά τραγική ειρωνεία μάλιστα, οδηγώντας την ίδια μηχανή είχε φύγει από τη ζωή και ο γιος του, Μιχάλης.

Ο Διονύσης Πρώιος είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο το μεσημέρι της Παρασκευής, στην άνοδο της Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της εισόδου της Αττικής οδού.

O 58χρονος, διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου, κατά πληροφορίες, οι γιατροί γνωμάτευσαν ότι δεν μπορούσε να χειρουργηθεί και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Την είδηση του θανάτου του Διονύση Πρώιου έκανε γνωστή η φίλη του Δομινίκη Κεφαλοπούλου.

 

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο είχε φύγει αιφνίδια από τη ζωή μια ακόμη παίκτρια του Masterchef, η σεφ Ντέμη Γεωργίου, από βακτηριδιακή λοίμωξη.

Πολλά ήταν τα μηνύματα θλίψης που ανέβασαν φίλοι του στο προφίλ του ΔΙονύση Πρώιου στο Facebook.

Τι έλεγε ο Διονύσης Πρώιος για τον θάνατο του γιου του

Ο Διονύσης Πρώιος είχε μιλήσει με πολύ συγκινητικά λόγια για την απώλειά του και πόσο τον είχε στιγματίσει.

Στην audition που είχε κάνει στο Masterchef, συγκίνησε τους τρεις κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μαγείρεψε το αγαπημένο φαγητό του γιου του και αποκάλυψε ότι ο γιος του είχε φύγει από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 20 ετών.

«Πριν τέσσερα χρόνια, ο γιος μου έπαθε ένα ατύχημα στη Μύκονο με τη μηχανή, όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος και έχασε τη ζωή του. Την τελευταία μέρα ο γιος μου φίλησε όλο τον κόσμο, είπε σε όλο τον κόσμο να προσέχει τον πατέρα του, με φίλησε δύο φορές και με έστειλε στην Αργεντινή. Εκείνος θα πήγαινε στη Μύκονο και εγώ εκεί. Και δύο ημέρες μετά με ειδοποίησαν ότι είχε ένα ατύχημα και έχασε τη ζωή του. Ξαναγύρισα Ελλάδα, πακετάρισα και έφυγα. Μετά από μπόλικα χρόνια κλάμα ήρθα στην Ελλάδα γιατί έπρεπε να συνεχίσω τη ζωή μου...», είχε δηλώσει στην κάμερα του MasterChef.

Πηγή: iefimerida

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση