ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 27χρονου - Κλειστό το κινητό του

Μάχη με τον χρόνο για τον εντοπισμό του

24news team

Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια του Αλεκσάνταρ Γκλιγκόριεβιτς, 27 ετών από τη Σερβία του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από τις 27 Ιουλίου. Ο νεαρός διέμενε σε ξενώνα στην Αγία Νάπα και οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του στις 29 Ιουλίου με τις αστυνομικές αρχές να τίθενται σε συναγερμό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, οι έρευνες ξεκίνησαν αμέσως όπως προνοεί το πρωτόκολλο τέτοιων υποθέσεων με την Αστυνομία να επικοινωνεί με Νοσοκομεία, κατασκηνωτικούς χώρους, αφού υπήρχε η πληροφορία ότι στον 27χρονο αρέσουν οι κατασκηνώσεις, καθώς και συνεννόηση με την δικοινοτική ομάδα για το έγκλημα, ωστόσο, όλες οι απαντήσεις ήταν αρνητικές.

Το γεγονός πως το κινητό τηλέφωνο του Αλεκσάνταρ είναι κλειστό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τις έρευνες αφού όπως τόνισε ο κύριος Ανδρέου δεν μπορούν οι αστυνομικές αρχές να εντοπίσουν το σήμα.

*Η φωτογραφία του νεαρού που έδωσε στην δημοσιότητα η Αστυνομία 

Να σημειωθεί ότι, η μητέρα του 27χρονου είναι στην Κύπρο και αναζητεί απεγνωσμένα το παιδί της. Μάλιστα, δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ίδια να κρατάει φωτογραφία του Αλεκσάνταρ έχει δεκάδες κοινοποιήσεις σε μια προσπάθεια των πολιτών να βοηθήσουν στον εντοπισμό του νεαρού.

«Ακόμα λείπει! Παρακαλώ κοινοποιήστε. Μια ανήσυχη μητέρα ψάχνει απεγνωσμένα τον γιο της, ο οποίος εθεάθη για τελευταία φορά στην Αγία Νάπα πριν από τέσσερις εβδομάδες. Δεν έκανε check out από τον ξενώνα του, αφήνοντας πίσω όλα τα υπάρχοντά του εκτός από το διαβατήριό του», αναφέρει σχετικό μήνυμα. 

Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας για την εξαφάνιση του 27χρονου:

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ALEXANDAR GLIGORIJEVIC, 27 ετών, από τη Σερβία, ο οποίος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του στην Αγία Νάπα, από τις 27 Ιουλίου 2024.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση