ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανέβηκε στην οροφή δημαρχείου η Μενδώνη για να δει τα κατεχόμενα (ΦΩΤΟ)

Η υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδας περπάτησε κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής

ΚΥΠΕ

Την κατεχόμενη Λευκωσία και την πράσινη γραμμή από την οροφή του Δημαρχείου Λευκωσίας είχε την ευκαιρία να δει η Υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδας Λίνα Μενδώνη η οποία συναντήθηκε χθες με τον Δήμαρχο Λευκωσίας Χαράλαμπο Προύντζο στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της στην Κύπρο.

Ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας αναφέρει ότι ο Δήμαρχος Λευκωσίας, η Υπουργός Πολιτισμού, συνοδευόμενη από την Υφυπουργό Πολιτισμού της Κύπρου Βασιλικής Κασσιανίδου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας είδαν την κατεχόμενη Λευκωσία και την πράσινη γραμμή από την οροφή του Δημαρχείου.

Στη συνέχεια, περπάτησαν κατά μήκος της πράσινης γραμμής, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν τις επιπτώσεις της συνεχιζόμενης κατοχής.

Τέλος, επισκέφθηκαν το κτήριο της ανακαινισμένης Παλιάς Δημοτικής Αγοράς, όπου τώρα στεγάζεται το Κέντρο Αριστείας Cyens, όπου ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Αριστείας CYENS Γιώργος Χρυσάνθου και η Επικεφαλής του Γραφείου Έρευνας Δρ. Στυλιανή Πετρούδη παρουσίασαν τους στόχους και το όραμα του Κέντρου.

Η Λίνα Μενδώνη στην οροφή του Δημαρχείου Λευκωσίας με τον Δήμαρχο Λευκωσίας Χαράλαμπο Προύντζο

 

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση