ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αντισταθμιστικά μέτρα για επηρεαζόμενους από τα έργα στη Τσερίου

Τι αποφασίστηκε με εισήγηση του Δημάρχου

ΚΥΠΕ

Αντισταθμιστικά μέτρα για τους επηρεαζόμενους από τα έργα βελτίωσης της οδού Τσερίου, αποφάσισε σε συνεδρία του την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου, με εισήγηση του Δημάρχου.

Αποφασίστηκε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η μείωση κατά 50% στο Τέλος Αποκομιδής Σκυβάλων για επιχειρηματίες και κατοίκους της οδού Τσερίου όπως και στο Τέλος Επαγγελματικής Άδειας, για το έτος 2025 ως αντιστάθμισμα προς τους επηρεαζόμενους από το έργο της οδού Τσερίου.

Οι εργασίες για το έργο Βελτίωση της οδού Τσερίου στον Στρόβολο, αναμένεται να αρχίσουν στις 14 Οκτωβρίου 2024 και θα διαρκέσουν 104 εβδομάδες από την έναρξη του έργου

Στην ανακοίνωση του Δήμου διευκρινίζεται ότι το μέτρο λαμβάνεται καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο αναγνωρίζει ότι ένας εκ των βασικών στόχων του σχεδιασμού του έργου είναι η διαφύλαξη της εμπορικής δραστηριότητας της περιοχής, η οποία θα πρέπει να υποστηριχθεί και κατά την περίοδο υλοποίησης του έργου.

Αναφέρεται επίσης ότι ο Δήμαρχος Σταύρος Σταυρινίδης είπε ότι ο Δήμος με το εν λόγω μέτρο αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στους δημότες, αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία που θα προκύψει από τις εργασίες αναβάθμισης της οδού Τσερίου κατά την περίοδο υλοποίησης των έργων. Τόνισε, ακόμα, ότι τόσο ο ίδιος όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο μεριμνούν, ώστε το κοινό να ταλαιπωρηθεί όσο το δυνατόν λιγότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση