ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημοσίευσε την φωτογραφία του Φειδία που τον εξόργισε ο Τριανταφυλλίδης (ΕΙΚΟΝΑ)

Αρκετοί πολίτες ζητούσαν να δουν την εικόνα

24news team

Ντόρος προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες με φωτογραφία του Ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου, στην οποία ο ίδιος φορώντας μπουρνούζι καπνίζει ναργιλέ σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας. Την όλη υπόθεση έφερε στο προσκήνιο ανάρτηση του νομικού, Κρις Τριανταφυλλίδη, μέσω της οποίας με έντονο ύφος επικρίνει τον Φειδία Παναγιώτου, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «παλιόπαιδο» και «καραγκιόζη».

Πιο κάτω αυτούσια η ανάρτηση του κύριου Τριανταφυλλίδη

«Φειδία είδα τη φωτογραφία σου να απολαμβάνεις τη ζωούλα σου και το ναργιλέ σου σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας μας. Δεν φταίει κανένας άλλος. Εμείς όλοι φταίμε που στιγμιαία παρασυρόμαστε από καραγκιόζηδες όπως εσένα. Λόγω της ηλικίας σου θα εκφραστώ όπως σου αξίζει. Ντροπή σου παλιόπαιδο. Ντροπή σου. Λίγος σεβασμός δεν βλαφτεί. Αλλά ξέχασα…. Δεν σε έμαθαν ιστορία! Δεν ξέρεις τι έγινε το 1974 στη Κύπρο! Στην Ευρωβουλή με το παχουλό μηνιάτικο βρήκες όμως το δρόμο να πας! Ευτυχώς τα πέντε χρόνια της θητείας σου περνούν γρήγορα και πάλι εδώ θα είμαστε. Κλείνω όπως περίπου άρχισα: Ντροπή σου ρε….».

 

Αρκετοί πολίτες ζητούσαν επίμονα από τον κύριο Τριανταφυλλίδη να τους πει που είδε την συγκεκριμένη εικόνα αλλά παράλληλα και από τον Ευρωβουλευτή να δώσει εξηγήσεις για την κίνησή του αυτή.

Φωτογραφία, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, έδειχνε πως ο Φειδίας Παναγιώτου ήταν όντως με μπουρνούζι και ναργιλέ σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας το 2019.

Ωστόσο, ο κύριος Τριανταφυλλίδης, με νέα ανάρτησή του ξεκαθαρίζει πως η εικόνα που ο ίδιος είδε και σχολίασε δεν είναι του 2019, γράφοντας: «Κάποιοι μπορούν ελεύθερα να αναφέρονται σε μια φωτογραφία του 2019 και να ισχυρίζονται ότι αυτήν είδα πριν τη σχετική ανάρτηση μου. Τους ενημερώνω ότι ΔΕΝ είναι αυτή που είδα και ΔΕΝ είναι σ αυτή που αναφερόμουν. Εκείνη του 2019 χρησιμεύει μόνο στο ότι το περί ου ο λόγος πρόσωπο επιδεικνύει συνέπεια στα καπνικά του γούστα καπνίζοντας, και τότε και τώρα, ναργιλέ». 

 Μάλιστα, ακολούθως, ο νομικός ανέβασε και την περιβόητη φωτογραφία. 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση