ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απότομη αύξηση 3 σεντς στην αμόλυβδη 95

Άλμα τιμών σε πολλά πρατήρια συγκεκριμένης εταιρείας - Πού θα βρείτε τη φθηνότερη βενζίνη και diesel

24news team

Συγκεκριμένη εταιρεία πετρελαιοειδών, κρίνοντας από τις τιμές στα πιο πολλά πρατήρια με το σήμα της, το τελευταίο 48ωρο έσπρωξε προς τα πάνω την αμόλυβδη 95 οκτανίων, γύρω στα 3 σεντς το λίτρο. Γεγονός που συντήρησε την ανοδική πορεία της βενζίνης στις περιοχές υπό τον έλεγχο της Δημοκρατίας.

Σε σύγκριση με τις 7 του τρέχοντος Οκτωβρίου, σήμερα οι οδηγοί βενζινοκίνητων οχημάτων γεμίζουν το ρεζερβουάρ πληρώνοντας κατά μέσο όρο 3 σεντς το λίτρο περισσότερα. Όσοι δε αγοράζουν πετρέλαιο κίνησης, η χρέωσή τους είναι κατά 1,7 σεντ υψηλότερη.

Από πλευράς συνδέσμου πρατηριούχων έχει διατυπωθεί η ανησυχία πως οι αυξήσεις θα συνεχιστούν ενώ διατηρείται το ερώτημά τους προς το Υπουργείο Εμπορίου και την υπηρεσία που είναι αρμόδια για ελέγχους, εάν οι εταιρείες εισαγωγής έβαλαν πολύ νωρίτερα του αναμενομένου αυξήσεις.

Οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, μετά τη σημαντική υποχώρηση της περασμένης εβδομάδας, εξακολουθούν να μην έχουν κάποια αισθητή αύξηση. Σήμερα δε, οι αναφορές για το μπρεντ είναι ότι έχει μικρές απώλειες.

Η σύνοψη των τιμών της αμόλυβδης 95, σήμερα (23/10):

Μέση τιμή €1,400

Φθηνότερη τιμή €1,333

Ακριβότερη τιμή €1,489

Η σύνοψη των τιμών του πετρελαίου κίνησης, σήμερα (23/10):

Μέση τιμή €1,451

Φθηνότερη τιμή €1,383

Ακριβότερη τιμή €1,546

Δείτε τα πρατήρια με τις φθηνότερες τιμές της αμόλυβδης 95, σήμερα (23/10):

Δείτε τα πρατήρια με τις φθηνότερες τιμές πετρελαίου κίνησης, σήμερα (23/10):

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X