ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν υπάρχει bulling σε σχολεία της Αραδίππου

Δεν υπάρχουν περιστατικά bulling σε σχολεία της Αραδίππου, λέει ο Πρόεδρος Σχολικής Εφορίας

ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν περιστατικά bulling σε σχολεία της Αραδίππου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος Σχολικής Εφορίας Αραδίππου, Παύλος Δημητριάδης, προσθέτοντας πως το περιστατικό με τον τραυματισμό 8χρονου αγοριού σε Δημοτικό Σχολείο, που είδε το φως της δημοσιότητας, έγινε κατά τη διάρκεια παιγνιδιού.

Ερωτηθείς για το περιστατικό, ο κ. Δημητριάδης επεσήμανε πως «δεν υπάρχουν περιστατικά bulling σε σχολεία της Αραδίππου και όλα όσα αναφέρονται περί τούτου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όλα αυτά τα δημοσιεύματα μας στενοχωρούν αφάνταστα», είπε, και σημείωσε πως «το περιστατικό με το αγοράκι που φοιτά σε Δημοτικό Σχολείο της Αραδίππου έγινε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος την ώρα του παιγνιδιού στο σχολείο».

Εξήγησε πως «3-4 παιδιά είχαν μπει σε αίθουσα στον πρώτο όροφο του σχολείου για να παίξουν και το 8χρονο αγοράκι που θέλησε να εισέλθει κτύπησε το χέρι του στην πόρτα με αποτέλεσμα να σπάσει το γυαλί, να κτυπήσει και να τρέχει αίμα. Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός προσέτρεξαν οι δάσκαλοι, πήραν το παιδάκι το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και αφού έγινε συρραφή, μετέβη στο σπίτι του», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση