ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτρεχε για σκοπούς άθλησης ο 31χρονος που παρασύρθηκε στον θάνατο

Συνελήφθη 44χρονος

ΚΥΠΕ

Άνδρας ηλικίας 44 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, αμελή οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σε δηλώσεις του ο Σπύρος Χρυσοστόμου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ανέφερε ότι «γύρω στις 06.45 το απόγευμα της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, σημειώθηκε θανατηφόρα οδική τροχαία σύγκρουση στην συμβολή των οδών Γεωργίου Σεφέρη με Ανδρέα Κέλπη, έδαφος Αραδίππου με θύμα τον πεζό Blazej Jerzy Rejnowski, 31 ετών, Πολωνό υπήκοο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου».

Πρόσθεσε ότι από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας φαίνεται ότι ενώ ο 31χρονος έτρεχε για σκοπούς άθλησης κατά μήκος της οδού Γεωργίου Σεφέρη, κτυπήθηκε από σαλούν αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 44χρονος. «Από τη σύγκρουση ο πεζός τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του» ανέφερε.

Όπως είπε ο κ. Χρυσοστόμου «στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και ναρκοτέστ με θετική ένδειξη στη χρήση κάνναβης. Εναντίον του 44χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες βράδυ για αδικήματα που αφορούν πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, αμελή οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών».

Ανέφερε ακόμα ότι τα αίτια θανάτου του 31χρονου αναμένεται να διευκρινιστούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση