ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φονικό Πάφου: Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 48χρονος

Πότε ορίστηκε

ΚΥΠΕ

Ο 48χρονος που κατηγορείται για γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Τρεμιθούσα στις 14 Ιουνίου, παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει την 1η Αυγούστου. Μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σημειώνεται πως ο ύποπτος κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό 41χρονης στις 14 Ιουνίου σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Τρεμιθούσα.

Τόσο η γυναίκα όσο και ο ύποπτος είχαν μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 41χρονης. Όπως διαπιστώθηκε αυτή έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα δύο χέρια τα οποία φαίνεται ότι προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Όσον αφορά τον 48χρονο, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα,και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πάφου.

Ακολούθως αφού κατάσταση της υγείας του κρίθηκε εκτός κινδύνου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα από όπου πήρε εξιτήριο στις 28 Ιουνίου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε μετά την προσαγωγή του ενώπιον της δικαιοσύνης διάταγμα κράτησης έξι ημερών.

Σήμερα Παρασκευή ο 48χρονος παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει την 1η Αυγούστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X