ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γύρισαν ακατάλληλο βίντεο σε αρχαιολογικό χώρο στην Κύπρο - ΒΙΝΤΕΟ

«Το θέμα είναι η παραβίαση της ασφάλειας του αρχαιολογικού χώρου».

24news team

«Ασυγκράτητο» ήταν ζευγάρι Πολωνών, το οποίο γύρισε ταινία ακατάλληλου περιεχομένου στο αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου με τον Διευθυντή του Τμήματος Αρχαιοτήτων Γιώργο Γεωργίου να έχει ήδη προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες.

Φαίνεται μάλιστα ότι το ζευγάρι των Πολωνών πορνοστάρ επέλεξε τον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου για να γυρίσει το συγκεκριμένο βίντεο αφού παρουσιάζονται σε αυτό αρκετά πλάνα από τις αρχαιότητες. 

Εξετάζονται ποινικές διώξεις εναντίον του ζευγαριού

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Γεωργίου στην εκπομπή του ΑLPHA, «ALPHA Ενημέρωση», όταν έλαβε γνώση για το συγκεκριμένο περιστατικό, έστειλε επιστολή στον Αρχηγό της Αστυνομίας ζητώντας να εξεταστεί το ενδεχόμενο ποινικές διώξεις εναντίον του ζευγαριού.

«Ευελπιστώ με τεχνικούς τρόπους να διαπιστώσουμε την μέρα και την ώρα, για να μας βοηθήσει στις έρευνες και ότι χρειάζεται να κάνουμε», είπε ο Διευθυντής του Τμήματος Αρχαιοτήτων, συμπληρώνοτας «Το θέμα εδώ είναι η παραβίαση της ασφάλειας του αρχαιολογικού χώρου».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑLPHA, το συγκεκριμένο ζευγάρι διατηρεί ιστοσελίδα ακατάλληλου υλικού με πέραν των 66,000 συνδρομητών, ενώ διατηρεί λογαριασμούς σε διάφορες πλατφόρμες παρόμοιου περιεχομένου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση