![](assets/modules/wnp/articles/202502/579257/images/b_b_b_1333gcfydccf97.jpg)
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην πλατεία Τροόδους ήταν 17 εκατοστά και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ήταν 15 εκατοστά.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, καθώς και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά, κυρίως το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.