ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μέτρα τροχαίας για τη Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό

Συγκεκριμένα μέτρα για ρύθμιση της τροχαίας, προς εξυπηρέτηση του κοινού

ΚΥΠΕ

Συγκεκριμένα μέτρα για ρύθμιση της τροχαίας, προς εξυπηρέτηση του κοινού, κατά τη διάρκεια της Γιορτής του Κρασιού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, στο δημόσιο κήπο, ανακοινώνει ο Δήμος Λεμεσού.

Όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση του, με τη συγκατάθεση του Αρχηγού Αστυνομίας και σύμφωνα με τους Δημοτικούς Κανονισμούς Λεμεσού 2006, κατά τη διάρκεια της γιορτής, θα μονοδρομηθεί προσωρινά η οδός Λόρδου Βύρωνος, από τη συμβολή της με την οδό Αναστάση Σιούκρη μέχρι τη συμβολή της με την οδό 28ης  Οκτωβρίου, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Αναστάση Σιούκρη. Επίσης, θα  μονοδρομηθεί προσωρινά η οδός Ολυμπίων, από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αναστάση Σιούκρη, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό 28ης Οκτωβρίου.

Τα πιο πάνω μέτρα θα ισχύουν από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου μέχρι την Κυριακή 6  Οκτωβρίου 2024, μεταξύ των ωρών 18:00 – 24:00.

Οι παραβάτες της Γνωστοποίησης αυτής υπόκεινται στις ποινές που προβλέπονται στον περί Δήμων Νόμο και στους Δημοτικούς Κανονισμούς Λεμεσού 2006, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση