ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μοιραίο ψάρεμα για τον άτυχο Γιώργο

Τι κατέδειξε η νεκροτομή

ΚΥΠΕ

Σε πνιγμό εντός ύδατος οφείλεται ο θάνατος του Γεώργιου Σενέκκη, 57 ετών από το Δασάκι Άχνας ο οποίος έχασε χθες τη ζωή του όταν είχε πάει σε περιοχή της Αγίας Νάπας για ψάρεμα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 57χρονου διενεργήθηκε το πρωί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου. Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής ο θάνατος του Γεώργιου Σενέκκη επήλθε από πνιγμό εντός ύδατος».

Σημείωσε ότι «γύρω στις 08:20 χθες το πρωί, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας για αναίσθητο πρόσωπο στην θαλάσσια περιοχή Νησάκι στην Αγία Θέκλα. Τον αναίσθητο άντρα, που βρισκόταν σε βράχια φέροντας ενδυμασία ψαρέματος, ψαροντούφεκο και μάσκα, εντόπισαν λουόμενοι».

Ο άντρας μεταφέρθηκε εκτός θάλασσας από παρευρισκόμενους και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X