ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση

Ποιος είπε πως όταν γυμνάζεσαι, η απόλαυση δεν επιτρέπεται;

Δελτίο Τύπου

Στην Ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης των Παγωτών PAPAFiLiPOU, λένε ότι «η απόλαυση είναι απαραίτητη!» και αποφάσισαν να… εμψυχώσουν τις αθλητικές επιδόσεις μας, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά παγωτών Πρωτεΐνης!

Πρόκειται για μια νέα καινοτόμα κατηγορία παγωτών ΚΕΤΟ, τα οποία είναι τα μοναδικά στην Κυπριακή αγορά, ίσως και στην Ευρώπη, που πληρούν 100% τις προδιαγραφές για αυτή την κατηγορία. Παρασκευάζονται από φρέσκο Κυπριακό γάλα χωρίς προσθήκη ζάχαρης και περιέχουν κατά μέσο όρο 5,5% φυσικά σάκχαρα (συνήθως τα παγωτά ΚΕΤΟ περιέχουν έως 8% φυσικά σάκχαρα). Αποτελούν πηγή φυτικών ινών, περιέχουν μίνιμουμ 9% πρωτεΐνες (συνήθως τα πρωτεϊνούχα παγωτά παγκόσμια περιέχουν 5% έως 7,5% πρωτεΐνες), είναι κρεμώδη, αγνά και πλούσια σε γεύση.

Τα νέα πρωτεϊνούχα παγωτά βασίζονται στη δίαιτα ΚΕΤΟ, μια διατροφή πολύ χαμηλή σε υδατάνθρακες, πλούσια σε καλά λιπαρά και πρωτεΐνες, με κύρια οφέλη την απώλεια βάρους, την αύξηση της ενέργειας και την μυϊκή ανάπτυξη και ενδυνάμωση.

Τα πρωτεϊνούχα παγωτά παρουσιάζονται σε τρεις μορφές: σε οικογενειακή συσκευασία, σε ατομική συσκευασία αλλά και σε επαγγελματικό χύμα παγωτό.

Η οικογενειακή συσκευασία «KETO Protein Peanut Butter 850 ml», φτιάχνεται χωρίς ζάχαρη από αγνό φιστικοβούτυρο και αλατισμένα κομμάτια Αράπικων φιστικιών.

Η ατομική συσκευασία στο ξυλάκι «KETO Protein Peanut Butter Stick 125 ml», φτιάχνεται χωρίς ζάχαρη από αγνό φιστικοβούτυρο, επικαλυμμένο με Βελγική σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη και αλατισμένα κομμάτια Αράπικων φιστικιών.

Την ομάδα συμπληρώνει το επαγγελματικό χύμα παγωτό «Protein Peanut Butter Caramel» που φτιάχνεται από αγνό φιστικοβούτυρο, με αλμυρή καραμέλα και κομμάτια από αλατισμένα Αράπικα φιστίκια.

Αναζητήστε τα νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein στις υπεραγορές, στα περίπτερα και στις παγωταρίες PAPAFiLiPOU και περάστε φυσικά, ένα ακόμη συναρπαστικό, γευστικό Καλοκαίρι μαζί με… προπόνηση και αγνή απόλαυση!

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση