ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομοφοβική επίθεση στη Λεμεσό - Συνελήφθη 29χρονος

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού

Ανακοινώσεις

Η Αστυνομία προχώρησε το απόγευμα σήμερα στη σύλληψη άντρα ηλικίας 29 ετών, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και υποκίνησης βίας ή μίσους λόγω γενετήσιου προσανατολισμού. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, νωρίς τα ξημερώματα χθες Κυριακή, ενώ άντρας ηλικίας 29 ετών περπατούσε σε περιοχή στη Λεμεσό, μαζί με φιλικό του πρόσωπο, φέρεται να εξυβρίστηκε από άλλο πρόσωπο. Αφού ο 29χρονος ζήτησε εξηγήσεις από τον ύποπτο, ο ύποπτος φέρεται να επιτέθηκε εναντίον του, κτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο.

Ο 29χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο και μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε ιατρικής περίθαλψης, ενώ γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον άντρα ηλικίας 29 ετών. Αυτός συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση