ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προσοχή: Ανάκληση θερμολουτήρα από την αγορά -ΦΩΤΟ

Ανάκληση θερμολουτήρα από το Τμ. Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών

ΚΥΠΕ

Την απόσυρση και ανάκληση από την αγορά συγκεκριμένου θερμολουτήρα ανακοίνωσε το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το συγκεκριμένο προϊόν που εντοπίστηκε στην αγορά, δεν φέρει τη σήμανση СЄ αλλά ούτε και καμία άλλη σήμανση και κανένα στοιχείο αναγνώρισης εκτός από την εμπορική του επωνυμία. Ως εκ τούτου, ο διανομέας έχει προβεί σε εθελοντική απόσυρση και ανάκλησή του από την αγορά.

Πρόκειται για θερμολουτήρα με την εμπορική επωνυμία THERMIT, στο οποίο δεν αναγράφεται το μοντέλο ή άλλα χαρακτηριστικά, με διανομέα την εταιρεία Y & M Tsangaris Klimatec Engineering Ltd.

Το Τμήμα καλεί τους αδειοδοτημένους ηλεκτρολόγους που έχουν στην κατοχή τους το πιο πάνω προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν/εγκαταστήσουν και να το επιστρέψουν άμεσα στον πωλητή, δηλαδή στο κατάστημα από το οποίο το έχουν προμηθευτεί. Επιπρόσθετα, καλούνται να ενημερώσουν σχετικά τους πελάτες τους που έχουν εγκαταστήσει το συγκεκριμένο προϊόν για να προβούν σε αντικατάστασή του.

Περαιτέρω, οι καταναλωτές που εντοπίσουν ότι το πιο πάνω προϊόν είναι εγκατεστημένο στα υποστατικά τους καλούνται να απευθυνθούν σε αδειοδοτημένο ηλεκτρολόγο για να διευθετηθεί η αντικατάστασή του.

Σημειώνεται ότι το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στο διανομέα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση της απόσυρσης και της ανάκλησης.

Τέλος, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιου προϊόντος ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα στo τηλέφωνo 22800522 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση msa@ems.mcw.gov.cy ή στο φαξ 22348202.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση