ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σε 14 πυρκαγιές ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική

14 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις

ΚΥΠΕ

Σε 27 περιστατικά, 14 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Σύμφωνα με ανάρτηση στο 'Χ' από τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΠΥ Αντρέα Κεττή, στις 09:46 χθες ανταποκρίθηκαν οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λευκωσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε όχημα σταθμευμένο στην οδό Σταδίου στη Λευκωσία. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε ζημιά στον χώρο της μηχανής. Τα αίτια εξετάζονται και φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρική/μηχανική βλάβη.

Στις 16:36 έγινε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με ομάδα και όχημα διάσωσης σε τροχαία σύγκρουση στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λεμεσό. Hμιφορτηγό όχημα προσέκρουσε σε επιβατικό όχημα. Kαι στα δύο οχήματα έγινε αποπαγίδευση με τη χρήση διασωστικών εργαλείων και οι τραυματίες παραδόθηκαν σε δυο ασθενοφόρα για μεταφορά τους στο Τ.Α.Ε.Π του νοσοκομείου Λεμεσού. Επίσης ένα παιδάκι από το επιβατικό όχημα διαμετακομίσθηκε με ένα τρίτο ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Επίσης, όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, στις 00:09 έγινε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε πρόχειρο μεταλλικό υποστατικό με χρήση ως καντίνα προετοιμασίας sandwich σε πεζοδρόμιο στην Λεμεσό. Από την πυρκαγιά το υποστατικό υπέστη μερικές ζημιές. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε με χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και χρήση αναπνευστικών συσκεύων. Τα αίτα θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση